Млада военнослужеща скочи от покрива на блок

  • 25 април 2013 10:06

  • 2805
  • 5
Млада военнослужеща скочи от покрива на блок
© Булфото

Млада жена е скочила снощи от покрива на жилищен блок в кв. „Христо Ботев” 1 в Ямбол. Вчера около 20.15 часа в полицията е постъпил сигнал, че жена стои на покрива на блока.

На място незабавно са изпратени два екипа, които при пристигането си установяват, че жената е скочила, заяви говорителят на ОД на МВР в Ямбол Татяна Павлова. Жената е на 28 години, състоянието й е изключително тежко, с множество комбинирани комбинирани травми - счупени прешлени и ребра, травма на белия дроб.

Пострадалата е в реанимация, но в съзнание, посочи д-р Панайот Диманов, директор на МБАЛ „Св. Пантелеймон” в Ямбол. Д-р Диманов допълни, че при скока жената е паднала върху дърво, което е омекотило удара и е спасило живота й. В момента близки и колеги на пострадалата организират транспортирането й във Военна болница в София. По неофициална информация жената с инициали В.И.М., работи като военнослужеща в поделението Кабиле. Там работи и съпругът й, който също е военнослужещ. По непотвърдена информация жената е направила опит за самоубийство заради дългове.

Последвайте канала на

2805 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
вили

2013.04.29 | 11:39

1
Това е трупано с години!Жената е имала надежда и доверие,че при изтеглянето на заем ще си го погасява,както правят много хора,но при създалата се ситуация в България всички с по лабилна психика се плашат и стигат до крайности.Не е виновен ГЕРБ,виновни сме ние,че нямаше достатъчно умни граждани за мирни протести и консенсус!!!Създаденото напрежение подпомогнато от бкп доведе до много жертви.Всички сме виновни.!!Борисов винаги се е вслушвал в желанието на народа.....,Но агитацията,пропагандата на бкп в случая допусна много жертви!!!Замислете се и тогава пишете.

2013.05.02 | 15:22

5
Специално за теглене на кредити, нека не обвиняваме само политически партии.Оня дето си застреля жената и децата с много кредити,бяха писали,че ходили по разни екзотични места на почивка.Защо трябваше да убива дечицата.ТИКВЕНИК!Дори кризата да е виновна,да бяха го осъдили от банката,отколкото да убива.

2013.04.29 | 15:25

4
Дотам докараха хората тези престъпници от ГЕРБ.
MIZIEC

2013.04.29 | 15:25

3
DA VKARTAME MUTRITE V ZATVORA NA4ELO S TIKVENIQ IM TARTOR !
"военослужещ"

2013.04.29 | 11:39

2
предполага наличие силна психика. какво да говорим за останалите хора ..... докъде я докарахме ли? - ДО ЛИПСА НА ИЗБОР!

Добави коментар

Водещи новини