Мирослав Найденов: Цветанов подслушваше Бойко Борисов, Дянков и Плевнелиев

  • 25 април 2013 08:16

  • 24227
  • 90
Мирослав Найденов: Цветанов подслушваше Бойко Борисов, Дянков и Плевнелиев
©

Скандално интервю даде пред БТВ бившият министър на земеделието Мирослав НайденовМирослав Найденов Д-р Мирослав Христофоров Найденов е бивш министър на земеделието и храните в правителството на. Усещах, че съм подслушван незаконно от МВР и не бях единствен, заяви той . Имах и външно наблюдение осъществено от оперативни работници срещу мен. Трудно ми е да разбера кои точно са законни и кои незаконни СРС-та, каза Найденов.

Дадох обет, че докато не приключи досъдебното производство няма да коментирам. Той обаче разкри, че е решил да наруши това обещание заради предаването "Лице в лице", в което се чува продуцентът на предаването, който дава нареждане да не се задава въпрос за делата срещу Найденов. Не съм налагал цензура, каза бившият земеделски министър.

Обвиниха ме, че съм имал намерение за даване на подкуп на мой подчинен, става въпрос за връщане на ДДС, въпреки че земеделският министър не връща ДДС, каза Найденов. Делото е държано, за да бъде активирано в определен момент. Преките поръчители са опозицията, заяви бившият земеделски министър.

Прокуратурата беше поставена в определена ситуация така, че да не може да избегне образуването на производство. Аз разбирам и нямам съмнения, че прокуратурата са направили това заради натиска от опозицията. Материали, които аз съм предавал в прокуратурата обаче не са прикрепени към делото, няма и аудиозапис, от който е видно, че срещу мен се прави опит да бъда набеден, заяви Найденов.

Опитът беше от Калина Илиева към неин подчинен, но не е Светослав Симеонов, уточни той. Подчиненият записал Калина Илиева и занесъл записа на Мирослав НайденовМирослав Найденов Д-р Мирослав Христофоров Найденов е бивш министър на земеделието и храните в правителството на. Веднага уведомих Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, а той ми препоръча да уведомя главния прокурор Борис ВелчевБорис Велчев   Борис Владимиров Велчев е  роден в София. Доцент, доктор по право. Баща му Владимир Велчев и шефа на ДАНС Цветлин Йовчев. Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа също беше информиран, уточни Найденов. Сега въпросът е защо тези материали не са прикрепени, попита Найденов. Аз администрирах над 1 млрд лв., които идваха от Брюксел, каза ексминистърът. Калина Илиева стана с измама шеф на Фонд „Земеделие“ и ако тази схема беше успяла тя щеше да стане министър, заяви Найденов.

Бившият земеделски министър обаче каза, че опозицията не е имала властови механизми да извади това дело. Това можеше да направи само човек, който има по-голяма власт от мен. По-голяма власт от министрите имат вицепремиерите, премиерът, президентът и председателят на НС. Дълбоко вярвам, че Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г няма нищо общо, изключвам от плана и Цецка ЦачеваЦецка ЦачеваЦецка Цачева Данговска е министър на правосъдието в кабинета "Борисов 3" от 4 май 2017 г. одо 23 и Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното. Остават вицепремиерите, каза Найденов.

"Имах сложни отношения с вицепремиера Симеон ДянковСимеон Дянков Симеон Денчев Дянков е роден на 13 юли 1970 г. в София. Завършил е езиковата гимназия в Ловеч. Учи, но те не бяха лични, а заради средствата за земеделски производители. Така че не мисля, че той стои зад тази атака. Остава само един - сега искам Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа да ми отговори на тези въпроси", заяви Мирослав НайденовМирослав Найденов Д-р Мирослав Христофоров Найденов е бивш министър на земеделието и храните в правителството на.

Политическото воайорство изкушава този, който държи микрофона, да гледаме под завивките на хората срещу опонентите и своите хора. Ние трябва да кажем баста и някой да излезе и да каже, че царят е гол, каза Найденов. Сега Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа трябва да слезе от политическата сцена, защото трябва да спрем, всичко това, призова ексземеделският министър.

Всички министри знаеха, че сме подслушвани и следени незаконно, разказвахме си случки от ежедневието, които няма как да се случат, разкри Найденов. Той цитира и конкретни срещи с журналист извън министерството за интервю. Тогава ни се казваше, че сме правили интервюто, защото журналистката е хубава, каза ексминистърът. На въпрос кой го е казвал, Мирослав НайденовМирослав Найденов Д-р Мирослав Христофоров Найденов е бивш министър на земеделието и храните в правителството на каза, че репликата е изречена от Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа.

Знам какво ще последва сега – знам първите им три хода, нека не ги прилагат, посъветва Мирослав НайденовМирослав Найденов Д-р Мирослав Христофоров Найденов е бивш министър на земеделието и храните в правителството на. Първият ход е е остра реакция, после ще излезе човек, който ще каже колко съм лош и накрая ще се даде начало на компроматна война срещу мен, заяви бившият министър.

Мирослав НайденовМирослав Найденов Д-р Мирослав Христофоров Найденов е бивш министър на земеделието и храните в правителството на дори предположи, че незаконно е подслушван и бившият премиер Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г. Тези автомобили, които обикаляха в София не са случайни и може и той да е станал жертва на подслушването, каза бившият земеделски министър. "Трайчо ТрайковТрайчо Трайков Трайчо Трайков е бивш министър на икономиката, енергетиката и туризма в правителството на Бойко също беше контролиран преди и след уволнението му, за да не каже това, което казвам аз сега.  На инат не трябва да оставаш в политиката и да влачиш назад страната", обърна се към Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа бившият земеделски министър. В момента с този скандал се занимава Европейския парламент и Държавния департамент. Сигналът беше направен така, че да изглежда, че БСП го е извършила, но това, което е написано в сигнала на Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на до голяма степен е вярно, каза Найденов.

Мирослав НайденовМирослав Найденов Д-р Мирослав Христофоров Найденов е бивш министър на земеделието и храните в правителството на разкри, че е изтеглил семейството си от България по примера на бившия депутат Емил Димитров. Димитров ми е приятел, аз от приятелите си не се отказвам. Потвърждавам, че той изтегли семейството си, за да не бъдат притеснявани, заяви Найденов. Не искам тези хора да влизат в дома ми и да правят обиск, да ми разнасят снимката и демонстративно да обикалят около къщата, в която живея. След мен ще започнат да говорят и други, каза Найденов.

Той разкри, че Цветанов е следил и Симеон ДянковСимеон Дянков Симеон Денчев Дянков е роден на 13 юли 1970 г. в София. Завършил е езиковата гимназия в Ловеч. Учи. Финансовият министър казал, че е на мероприятие в Хасково, но бившият вътрешен министър репликрал, че системата отчитала, че Дянков е в Гърция. Каква е тази система, която отчита, че Дянков е в Гърция, попита Мирослав НайденовМирослав Найденов Д-р Мирослав Христофоров Найденов е бивш министър на земеделието и храните в правителството на. Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното също е бил следен, разкри Найденов. Президентът е бил подслушван по време на съставянето на служебното правителство. Не можем да оставяме телефоните си в другата стая и да пускаме телевизора за фон, заяви Найденов. ГЕРБ е превзета от Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа, държейки в зависимост всички, каза ексземеделският министър Найденов. Той отрече, че участва в сценарий на Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г за отстраняването на Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа от политиката и партията.

Мирослав НайденовМирослав Найденов Д-р Мирослав Христофоров Найденов е бивш министър на земеделието и храните в правителството на потвърди, че се е срещал с Алексей ПетровАлексей Петров Алексей Петров е изпълнителен директор на Съюза за стопанска инициатива, доцент по корпоративна, но не за да обсъжда Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа, а в качеството му на шеф на асоциацията на малките и средни предприятия. Първо Петров се срещна със Симеон ДянковСимеон Дянков Симеон Денчев Дянков е роден на 13 юли 1970 г. в София. Завършил е езиковата гимназия в Ловеч. Учи, заяви Найденов. Ако страхът витае, България няма как да се оправи, заяви бившият земеделски министър.

Последвайте канала на

Novini.bg
24227 90

Свързани новини

Коментари 90

Добави коментар
sol

2017.01.19 | 19:59

90
Найденов,кажи с какво те държи Алексей Петров,че чак семейството си си извел от страната.Не ви е бил много чист разговора с него,щом не пожела да разкриеш какъв е бил той.

2017.01.19 | 19:59

89
Жалък платен близач
Истината!

2017.01.19 | 19:58

88
Хора! В сайта на bTV трият всички коментари, които са против наглата мутра Агент Буда и манипулират оценките на коментарите! В сайта на bTV има един платен коментатор от ГЕРБ с 20 профила, който заедно с администратора се толерира от bTV и манипулира целия сайт. Нарича се KrumUsainski! Нека не позволяваме това!
прочел

2013.04.26 | 01:04

12
Прав си! Той е един нискограмотен "изрод"! Аз винаги заставам с името си във фейса срещу него!
Лекар

2013.04.26 | 22:08

30
Тия от ГЕРБ са много нагли, гражданска война ли искат да предизвикат? Ако ГЕРБ "спечелят” т.е. фалшифицират изборите, на 13 Май цяла България ще е на площадите. Ще се лее кръв и ще има много самозапалили се хора! Докога ще давате трибуна на един от най-големите престъпници в страната – Агент Буда. Това е БЕЗОБРАЗИЕ!!! Защо този човек не е В ЗАТВОРА!!! Не забравяйте, че Бойко Борисов е: 1. Все още член на БКП; 2. Този изверг е репресирал и убивал десетки хора преди 10-ти ноември; 3. Участвал е активно във възродителния процес; 4. Ръцете му са изцапани с кръвта на десетки хора през 90-те години като организатор на силови групировки и бос на подземния свят; 5. С помоща на ДС е извършена най-голямата манипулация в историята на Европейския съюз а имено приемането на групировката ГЕРБ=БСП в ЕНП!!!! 6. Този изверг е готов да убие много хора и дори майка си да продаде (ако вече не го направил) за да може да се задържи във власта и да си направи на жертва пред Европейската делегация!
приятелски съвет за "лекаря"

2017.01.19 | 19:58

87
Добре ще е да отидеш на истински лекар ! Най-малко за това че се мислиш за "цяла България" ! )))
аrhar

2017.01.19 | 19:55

86
Т. Дончева още през 2010 г. беше казала, че КРЪГЪТ ' МОНТЕРЕЙ И СЕГА СА ВЪВ ВЛАСТТА, КАТО ИМАЛИ ВЛИЯНИЕ И СРЕД НЯКОИ ОТ БСП ... Кръгът ' Монтерей ' - това са Л. Гоцев, В. Вълков, Бр. Аспарухов , Ч. Чернев . Боко, М. Найденов и Емо Фаса са хората на кръга ' Монтерей ' в ГЕРБ, а Гоце, Румен Петков, Червената Мая , А. Найденов, К. Добрев , др. Корнезов и други са хората на кръга ' Монтерей ' в БСП . Доказателство за това е и коалицията ' Марковска ' , която всички ние я видяхме преди няколко месеца . В ГЕРБ има три кръга - 1) Боко , М. Найденов , Емо Фаса / монтерейците / ; 2) Цветанов и хората около него ; 3) кръгът ' Капитал ' - Дянков, Плевнелиев, Тр. Трайков / хората близки до И. Прокопиев / Сега всеки сам може да прецени какво всъщност става в държавата !? Емо Фаса също спада към групата на Боко и М. Найденов / монтерейците / . Той затова започна да плюе срещу Цветанов , като индиректно четкаше Боко. Доказателство за това е и футболният мач между ' бистришките тигри ' и отбора на Емо Фаса от Етрополе , където гръмна скандала с правителствения самолет ...
КАКА

2017.01.19 | 19:52

85
това беше ---да влиза прокопиев . да бутат валутния борд .да ни е жива и здрава енергийната мафия .....гледам и овчаров изпълзя един месец го нямаше по новините

2017.01.19 | 19:51

84
а сега, ефекта на доминото.публиката да гледа, как гроб се разпада. гледайте как падат фигурите и бурно да ги аплодира ме. няма пак да има осъдени, но поне сеира ще е голям.

2017.01.19 | 19:50

82
Народът вече не е прост няма да се върже на поредната комунистическа простотия
НЕЗАВИСИМ НАБЛЮДАТЕЛ

2017.01.19 | 19:51

83
Ако както казваш е комунистическа простотия значи признаваш че точно Граберите са такива което и се доказва от изявленията на техните членове в случаят Мирослав Найденов!
Жик-Так

2017.01.19 | 19:50

81
Цитат на Борисов (15.04.2013г.) "Аз ви гарантирам, че Цветанов не се е подвел и не е правил тези неща и рано или късно истината за това ще излезе наяве,..." И сега какво следва ...?! ИЗЛИЗАНЕ ОТ ПОЛИТИКАТА !
SyrFist

2017.01.19 | 19:50

80
Защо семействата на проговорилите срещу Цветанов са изтеглени извън страната ??? От какво ги е страх? Да не би да страх от Отвличане ? Що за изрод се оказа Цветанов ?!
ДалайМама

2017.01.19 | 19:50

79
Това ли ви е Европейското Развитие за България !?! Такива ли са ви гражданите ?! Егати скапаната групировка !!!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини