Агенция „Митници” за „Лукойл”: Mонополът победи

  • 24 април 2013 11:41

  • 4766
  • 17
Агенция „Митници” за „Лукойл”: Mонополът победи
©

"Тази нощ съдът пропусна шанса да разсее разяждащите българското общество съмнения, че в държавата ни управлява олигархия",  се посочва в позиция на Агенция „Митници” във връзка със спирането на предварителното изпълнение на решението за отнемане на лиценза на данъчен склад на "Лукойл България" ЕООД.

Тази нощ над държава-член на Европейския съюз и НАТО легна тежката сянка на чужди интереси. Тази нощ стана ясно, че в една правова държава не всички са равни пред закона и пред принципите на свободния пазар. Тази нощ институции загубиха достойнство, държавата – приходи, гражданите – вярата, че могат да живеят в нормална държава. Тази нощ законът коленичи и монополът победи.

Но въпреки това и именно заради това Агенция „Митници” ще продължи да прилага законите на Република България. Заради българската държава и българските граждани, се посочва още в позицията на Агенция „Митници”.

Последвайте канала на

Десислава Станева
4766 17

Свързани новини

Коментари 17

Добави коментар
kik

2013.04.25 | 19:15

17
Мда, разшаваха се нещата след като трикракият стол на диктартурата почна да се срива. ГЕРБ надминаха и КГБ. ГЕРБ са опасни за всеки един нормален гражданин, опасни са за държавата. Никога повече милиционерите на власт!

2013.04.25 | 10:37

16
Толкова ли сте слепи всички, че не стопляте - това е една голяма предизборна постановка! Защо мислите сега изровиха скелета Лукойл? Мислите ли, че Танов и ко не са знаели, че забраната ще падне в съда? Учудвам се колко наивни и повърхностни хора има!
Народа асфалт не яде, ама ще яде скъп бензин и наф

2013.04.25 | 07:01

2
Народа асфалт не яде, ама ще яде скъп бензин и нафта заради монопола и кражбите от руснаците! На ви бесепе и руснаци! Ето къде са парите за болници, училища, детски градини! Все краде в тая държава, чрез узаконени кражби от съда!
:-)

2013.04.25 | 10:37

15
Какво БСП те е погнало. Нали Бойко е омотан до ушите в далавери с Лукоил.
ovi

2013.04.25 | 10:37

14
Борисов доста облагодетелстваше олигарски и монополисти. Време е да се оттървем от ГЕРБ! Те източиха държавния резерв, окрадоха здравеопазването, унищожиха малкия и средния бизнес и фалираха българския народ

2013.04.25 | 10:35

13
Сега идва ред да спечелят и електроразпределителните дружества,стачките не решиха нищо с което да се помогне на народа,стачкуващите се намърдаха из партиите на гърба на истинските изтрадали хора и всичко свърши,сега идва отмъщението на фирмите,БОГ да пази БЪЛГАРИЯот такива избранници.
666

2013.04.24 | 19:11

1
Те са спечели ли още в момента в който държавата продаде ЕРП изцяло.Една измислена държавна комисия не виждам как ще ги спре след като няма участие там държавата.В частния сектор каквито са ЕРП ВЕЧЕ ДЪРЖАВАТА няма думата като цяло.Това е ясно и на всички алчни политици както и последствията от техните действия за държавата за това като гледам никои от тях няма и най-малкото намерение да живее тук.На повечето от тях семействата и децата им отдавна живеят и учат в чужбина.Та истината е само една бой с тоягата по всички в парламента а не мирен протест щото такова нещо няма това си е чиста МАНЕФИСТАЦИЯ
Изводът

2013.04.25 | 10:35

12
Българската правосъдна система и "кадри" са "независими" от мнението на българското общество, народ и държава и от мнението на ЕС и на света. Явно някой друг, много по-силен, им задава дневния ред !

2013.04.25 | 10:34

11
Малки дришльовци,не ви ли стана ясно че не трябва да се бъзикате с братята Руснаци.Да ви сер_ на европеиския съюз истината е в изтока а не в западНалата загнила псевдоцивилизация.В БРИКС е бъдещето.
малоумник

2013.04.25 | 10:34

10
Да ни е честито на нас балъците. Плаюаме акциз който вместо да отиде в държавата отива в руските крадци представлявани от г-н Златев. Нема такава подигравка с българския народ. Сега да чуеме какво мислят по този въпрос Станишев, Борисов, Сидеров и компания. Но те знаят само да обещават...... Иначе евала на Танов, че си е свършил работата.
666

2013.04.25 | 07:06

9
Нищо не очаквано не станало избори са .Та нали ЗЛАТЕВ плати парите за предишната предизборна кампания на герп и сега пак ще даде някои лев на БОЙНО за изборите.А нужно ли е да ви обяснявам че тези пари не се дават от добро сърце, а срещу определени условия.Не сте ли осъзнали вече че които плаща той казва какво ще става или вече и българският народ е с промит мозък като американците и те всички си мислят че са свободни и решават те.Да ама не там на всички ни е ясно че решават еврейското алчно племе наричани ФЕД,а за България оставям вие да се сетите кой решава.
\\\\

2013.04.25 | 07:05

8
ne sum zapoznat v detaili s vuprosniq kazus mejdu agenciq mitnici i lukoil no sum zapoznat mnogo dobre s tova kakvo se sluchva v agenciq mitnici i na vsichki e qsno che sa sbirshtina kradci i vsichki sa korumpirani...

Добави коментар

Водещи новини