СГП образува досъдебно производство срещу шефа на ГДБОП

  • 19 април 2013 11:21

  • 6289
  • 29
СГП образува досъдебно производство срещу шефа на ГДБОП
©

С постановление от днес Софийска градска прокуратура образува досъдебно производство срещу директора на ГДБОП Станимир Флоров за престъпление по чл. 302 а от Наказателния кодекс за подкуп в особено големи размери и представляващ особено тежък случай.

Административният ръководител на СГП Николай Кокинов е уведомил днес министъра на вътрешните работи за образуваното досъдебно производство и е отправил предложение за предприемане на мерки по реда на Закона за МВР спрямо директора на ГДБОП.

Във връзка с получените в СГП сканирани копия на класифицирани документи, прокуратурата уведомява, че в хода на извършената проверка, започнала на 17 април, от МВР и ДАНС са изискани оперативните дела, водени срещу Флоров. От анализа на получените по електронен път материали се установява, че те са идентични с документите в оперативните дела /общо четири/.

В хода на разследването, което ще се провежда от следователи от Следствения отдел на СГП, ще се събират доказателства и за евентуално извършено престъпление по чл. 357 НК /разгласяване на класифицирана информация/, посочват от прокуратурата.

Последвайте канала на

6289 29

Свързани новини

Коментари 29

Добави коментар
Гюро Михайлов

2013.04.22 | 20:40

29
Бойко и Цеца са като децата.Играят си на майстори.Обръщат камиончето и обясняват-ние плавим и лемонтираме кумьон…Накрая, като го обърнат-кой каквото можАл-вземАл,а камиона не върви.Държавата не е игра.Обърнахте я с гумите нагоре,откраднахте,каквото може а обяснявате,че сте и сложили еърбеци,шибидаци,системи за сигурност,нисък разход!?Оставихте я като разрязаната кола в „Къртицата.”Щом не разбирате-бегайте си играйте на стражари и апаши.Да дойдат тия,дето могат.Върнете държавата на българите! Точка.
Компроматни игри

2013.04.22 | 20:40

28
С две думи - "позитивната" изборна кампания на БСП е в ход ! СерГейчо започна да включва един след друг всички вентилаторни лайномети ! Какво от това, че целокупният български пейзаж ще се превърне във фекална яма ?

2013.04.20 | 16:35

26
МОЛЯ ПРОЧЕТЕТЕ И ПОСЛЕ РЕШЕТЕ ЗА КОГО ДА ГЛАСУВАТЕ!!!ПЛАНЪТ НА КОМУНИСТИТЕ ЗА УНИЩОЖЕНИЕ :Относно БКП да се учреди партия (БСП) дистанцирана от старите и компрометирани социалистически пасиви със запазен контрол върху финансовият ресурс. Изнасяне на държавният капитал в чужбина чрез предприятията второ направление и връщането му под форма на чуждестранни инвестиции. Да създадем удобна и контролеруема опозиция.Водачите и да са предварително утвърдени от специалните служби а лидерите и да са изцяло зависими от нас чрез политическа лоялност физически зависимости или чрез компромати. Ако такива не са констатирани да се изфабрикуват. Населението да се разделя и противопоставя периодически социално икономически политически и етнически. Да се създадат партии и движения отговарящи на изброените профили. Чрез приватизация да се раздаде индустриалният капитал на безценица на наши фирми. Населението да се провокира за участие чрез тай наречените работещи дружества отнасящи се обаче само за предприятия с неизбежна ликвидация. В стопанската сфера да се раздели на територии по интереси които ще се управляват от тъй наречените бизнесмени наложени от нас. Ако някой от тях се опита да влезе в политиката или в чужда територия да се ликвидира а бизнеса му да се оглави от друг. Да се създадат престъпни групи на райони които да контролират търговски територии с цел монопол на пазара създавайки охранителни звена. Ако тези звена изместят центъра на задачата си или решат да се превърнат в икономически субект да бъдат ликвидирани .Да се създаде алтернативен синод с цел компрометиране на църквата .Да се разреши навлизането на секти. Да се отклони вниманието от основните устои на църквата за да може да се ползва материалната и имотната и база без контролно. Медиите да се ръководят от хора които сътрудничат с нас .Добри специалисти но без склонност към анализ създаващи критични интервюта за актуални проблеми но без да се стига до ликвидиране на причината за тези проблеми. Всички закони укази и разпоредби да се формулират така че да нямат точно и прецизно тълкование .Милицията да се увеличи численият и състав за сметка на армията като се използват хора без необходимите им квалификации. Да се работи с лоша материална база и ниски заплати. В армията военно-промишленият комплекс да бъде ликвидиран поетапно. Всички държавни служители да получават ниски заплати .Това специално се отнася за здравните работници просветата и образованието.ЗАМИСЛЕТЕ СЕ КОЕ ОТ ВСИЧКО ТОВА НЕ СЕ Е СЛУЧЕЛО!!!ПРИПОЗНАЙТЕ ХОРАТА КОИТО СА УЧАСТВАЛИ И САМИ РЕШЕТЕ.
Пян Гъ

2013.04.22 | 20:39

27
Сега, това, което казваш, е детайлен преразказ на първите 5-6 мин. на филма "Шменти Капели" на Владо Въргала. Лошото обаче е, че не е художествена измислица, а е вярно. В общи линии нещата са настина такива. Цялото зло винаги е идвало и ще продължава да идва от комунистите, ако не им разцепим партията на 12-ти май. Комунизмът (наред с феминизма, хомосексуализма, сектите и т.н.) е терористична, подривна партия на международния банков картел, който има собствена програма за 100-200 г. напред.
много чел

2013.04.20 | 16:35

25
Добре списано от ПЪЛЕН ГЛУПАК!!!! Нищо общо с настоящето!!! ЧЕТИ ПРОГРАМИТЕ НА ПАРТИИТЕ! КЪДЕ НАМЕРИ ПРОЛУКА НА НАЛУДНИЧАВИТЕ СИ ИЗМИШЛЬОТИНИ ,,,,!
Квачков

2013.04.19 | 21:54

24
Цветанов и съответно ГЕРБ бил пречупил гръбнака на престъпността .Хахаха.Собствения гръбнак ли са пречупили?!Ръководството на ГЕРБ директно в затвора!След тях другите ,които ни управляваха през последните 23 г.

2013.04.19 | 19:42

20
КОЛКОТО ПОВЕЧЕ ПЛЮЯТ ДРУГАРИТЕ, ТОЛКОВА ПОВЕЧЕ ГЕРБ ИЗЛИЗАТ ЧИСТИ И РЕЙТИНГА ИМ РАСТЕ!
Това е началото

2013.04.19 | 21:54

23
Още не са излезли 100-те страници подплатени с документи, заверени при европейски нотариус от човека, който играеше на карти с Буда и за неговия кеф разкараха правителствения самолет сякаш му е бащиния(впрочем сега е на ремонт с наши пари). И още работи ще има. Датата е 19.04.2013 - само седмица след началото на изборната кампания. Но явно Буда е прав за "мат'ряла" и за това че "вие сте прости и аз съм прост, затова се разбираме" а на ум "аз съм хитър банкянски тарикат, а вие балъци ме избирате".
Кой е Станимир Флоров ?!

2013.04.19 | 19:42

22
Кой е лицето Станимир Славейков Флоров ? Мислите си, че това е човекът който познавате като директор на ГД“БОП“. Всъщност Станимир Славейков Флоров от 1991г., тоест 22 години е член на тази организирана престъпност, като се е издигнал до нейните върхове. Станимир Славейков Флоров дълги години е бил разработван, затова че в качеството си на МВР служител на различни нива е покровителствал контрабандни канали, трафик и търговия с наркотици и е осъществил всички възможни форми на корупция.
СърФист

2013.04.19 | 19:42

21
Очевидно Станимир Флоров е бил свързващото звено между Борисов, Цветанов и организираната престъпност !!! Кой знае какви са ги вършили докато Бойко се изживяваше като "Кръсникът" на държава !!!

2013.04.19 | 19:41

18
Малеее, където бутнеш - всичко осрано. Ето, това е ГЕРБ

2013.04.19 | 19:41

19
КОЛКОТО ПОВЕЧЕ ПЛЮЯТ ДРУГАРИТЕ, ТОЛКОВА ПОВЕЧЕ ГЕРБ ИЗЛИЗАТ ЧИСТИ И РЕТИНГА ИМ РАСТЕ!

2013.04.19 | 19:41

17
БСП ЩЕ ЗАГУБИ ИЗБОРИТЕ КАТАСТРОФАЛНО!

2013.04.19 | 19:40

16
"Балонът се надува, надува, надува. Надувайте, момчета, да стане на парчета...БУМ"- а на балона пише "ГЕРБ"!!!

2013.04.19 | 18:14

12
...БУМ"- а на балона пишеше "ГЕРБ"!!!

Добави коментар

Водещи новини