Извънземни: Оплождаме се като вас!

  • 19 април 2013 07:27

  • 27603
  • 51
Извънземни: Оплождаме се като вас!
©

Извънземните от Царичина отново изпращат послания също както преди повече от 20 години, пише "България Днес"

Тогава йероглифите им записа Елисавета Логинова, която участва в прокопаването на 168-метров спираловиден тунел в търсене на скелет на двуполово извънземно. Тетрадките й със странните знаци бяха засекретени, а после мистериозно изчезнаха. Любопитното е, че посланията, които контактьорът Наслур получава, поразително приличат на нейните.

"Душата ти е много стара и ние се познаваме от друго ниво", това е първото, което Ивомир Димчев и колегата му Руслан Селенов твърдят, че са казали извънземните от Царичина.

Двамата получават знаци къде да отидат, след което започват да записват посланията на зелените човечета. За една година Руслан изписва над 1200 страници с йероглифи и странни схеми, които двамата с Ивомил разшифроват. Извънземните обясняват на Руслан, че са от планетата Неутриния, заплашена от унищожение. В Царичина са четирима - Андрагон, Самуел, Несетия и Верена, а събратът им Мурикани е загинал и скелетът му е заровен там заедно с космическия им кораб.

"Нашият приятел и брат Мурикани си замина от този енергиен потенциал, наречен Земя, с цел. Той сам пожела да жертва себе си за това. Тъй като всички сме енергийно много силно свързани, нашата ДНК се преплита и образува силен енергиен кръг, който помага на нашите тела да запазят своето нормално физическо състояние, макар и да остаряват малко с течение на всичките тези години. Беше ни необходима неговата ДНК, което да остане като физически отпечатък в холограмната структура на Земята. С други думи, за да направим енергийната връзка помежду си, ни е необходима ДНК, която се намира в изначално състояние като фантомен вакуумноенергиен отпечатък. И нашият брат сам пожела да жертва себе си за това", това казва извънземното Андрагон на Ивомир Димчев.

По-висшата раса избрали Царичина заради силните вибрации. Под земята извънземните са прокопали тунели, свързани помежду си. Те са хуманоиди с червени очи и триъгълник на челото. Искат да се покажат, но вибрациите на Земята са прекалено ниски за тях и в момента са в летаргично състояние.

"Причината за взривяването на нашата планета Неутриния сме самите ние. Това се случи, след като използвахме светлинните машини за преодоляване на енергийните полета на планетата. Така, както е изчезнала Атлантида, точно това се случи и с нашата собствена планета. Незнанието при използване на силата може да предизвика неочаквани последствия. Случилото се с нас беше много тежко, но енергийните потенциали на Вселената са безкрайни. Самото знание понякога довежда дотам, че изпитваната емоция е много слаба и недостатъчна. А Вселената се самодопълва и получава знание за живота чрез вълните на нашите емоции. Ние достигнахме връх в нашата еволюция, но това стана причина да нарушим полетата в планетарното ядро на Неутриния и да я унищожим", разказват за съдбата си извънземните.

"Ние сме двуполови извънземни. Ядрото, електромагнитната и обща честота на нашата Неутриния влияеха на нашите тела така, че ние още от самото начало бяхме двуполови същества, или нито мъже, нито жени. Все пак беше необходимо да се оплождаме като вас, като генната структура на нашите тела е малко по-различна от вашата. Ако вие смесвате двойка мъжки и женски хромозоми, за да се получи едно цяло в яйцеклетката на жената, ние смесвахме два по два вида хромозоми, като се получаваше комбинация между хромозомите на едното и другото същество", обяснява Андрагон.

След като идват на нашата планета, вибрацията им значително се понижава, а техните холограми започват да стават нестабилни.

"Беше необходимо да измислим начин, да направим тестове за разделяне на нашите полове. Многобройните експерименти се проведоха, но това, което беше за нас, е, че независимо от ниската вибрация имахме още един шанс - да се развием. И то на съвсем различно място от нашата планета. Земята има многобройни енергийни центрове и едно от тях беше мястото, което вие сега наричате Царичина. В този момент нямахме голямо желание да се разделяме на два пола и да предизвикваме мутация в ДНК, но вибрацията на планетата ви ни принуждаваше, а не притежавахме силата да я променим."

Ивомир Димчев твърди, че точно това е разчел в йероглифите, изпратени му от Андрагон.

"В честотата на вашата ДНК се крие всъщност и вашият уникален енергиен отпечатък. От него идват вашите творчески черти, вашите сънища, вашата интуиция и вашата уникална същност, такава каквато е. Може да се каже, че ДНК вибрира на приблизително една и съща честота при всички организми с разлика от няколко милихерца. Всеки има своя собствен отпечатък във Вселената. ДНК е информационен спектър с определена честота, служещ като антена посредник между вашата решетка, Вселената и всичко съществуващо", са финалните думи на извънземното към Ивомир.
 

Последвайте канала на

Борислава Борисова
27603 51

Свързани новини

Коментари 51

Добави коментар
Догма

2017.02.12 | 04:27

51
Повечето коментари звучат точно като коментарите на хората, когато Коперник им казва, че Земята е кръгла. Колко ли са се смели и са остроумничели как ще се плъзнеш и ще паднеш и пр. Здравият разум винаги е на грешната страна, защото изразява мнението на бъдещото малцинство.
dremeti

2017.02.12 | 04:26

50
а бе хора поинтересувайте се малко това го даваха в горещо при Венета Райкова преди 3 години и тогава пуснаха запис на Ванга когато е била жива и тя дори го предрича това кое му е невазможното да не мислите че сме сами вьв вселената
14

2016.05.04 | 01:51

49
Днес един достоен българин - Волен Сидеров има рожден ден. Да му пожелаем здраве, дълголетие и успех в борбата му за по - достойно бъдеще на всички нас и тези след нас!

2014.02.14 | 15:46

48
Боже, боже колко мъка има по тая земя хахахахаха :) и де сме тръгнали с цифровизация на телевизията като некои получават директно факсове :D

2014.02.09 | 01:30

47
Аз много се радвам на съществата от други планети. Поздравявам и сайта Ви за публикациите. Жалко е, че хората не го разбират. До там им стигат силите. :X

2014.02.09 | 01:30

46
до13 войни от МО копаеха тунеl.Казваха му Цаrичина дупка.Вlизаl съм 30м
Чоки – Джон Уиндъм

2014.02.09 | 01:29

45
"Ние сме двуполови извънземни''...- "По-висшата раса избрали Царичина заради силните вибрации''..............Е сега разбрах -Извънземните се някакви Травестити които ползват някакви извънземни вибратори в някакви дупки...Очаквам земетресение от 7..8 степен ако започнат групова оргия...3:)
вярващ

2014.02.09 | 01:29

44
-Има ли извънземни? -Виждал съм, но няма.
звездите ми го говорят

2014.02.09 | 01:29

43
това ще да е яка поста.Руслан ака Налсур,кажи си дилъра...
phahahahh

2014.02.09 | 01:29

42
докато не видя с очите си/ НЕ ВЯРВАМ!Вселената е необятна и може би някъде там има и др живот,но може да сме на разстояние,което е непосилно за достигане.А и може да са съвсем различен вид.Нали знаете,че дори глист да живее на друга планета се води извънземно.Все ще има среда за получаване на някакъв живот или в момента тече процес,но извънземни дошли с летящи чиний и видяни от шепа хора/ не не мерси.Тва е все едно аз да разправам че клецах Анджелина Джоли...Докато не видите с очите си,никога няма да повярвате.

Добави коментар

Водещи новини