Кравар от село Каменари преби съседка с мотика

  • 18 април 2013 10:13

  • 1668
  • 0
Кравар от село Каменари преби съседка с мотика
©

Полицаи от Елена задържаха 31-годишен мъж от с. Каменари, който е пребил съседката си, защото му направила забележка да не пасе кравите си в двора й.

Междусъседската свада се разиграла вчера в еленското село Светославовци. 31-годишният Е. Б. пуснал кравите си да пасат в двора на жената и след забележка от нейна страна и нанесъл удари по главата и тялото с мотиката, с която тя окопавала градината си.

След побоя 39-годишната жена се почуствала зле и съседи повикали линейка. След преглед в медицинският център в Елена лекарите се усъмнили за спукан череп и хематоми по цялото тяло. Уведомени са полицейските служители в града. На мястото незабавно са изпратени полицейски екипи, които в дома на пострадалата са намерили трите й малолетни деца. Те са отведени в ЦНСТ– Златарица.

Пострадалата е транспортирана във великотърновската болница, където след преглед е отказала да бъде хоспитализирана. Жената е освободена за домашно лечение с комоцио и хематоми по тялото. По случая в РУП – Елена е започнато досъдебно производство за причиняване на средна телесна повреда.

Последвайте канала на

1668 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини