Калин Георгиев: С техниката, която имаме, не може да се подслушва (видео)

  • 17 април 2013 08:01

  • 7450
  • 50
Калин Георгиев: С техниката, която имаме, не може да се подслушва (видео)
©

Нямам право да говоря за данните, изнесени от прокуратурата за подслушванията. Изумен съм от коментарите по медиите. Проверката в МВР все още продължава и в никакъв случай не може да говори за незаконно подслушване. Във вътрешното министерство работят хора на закона и никой от тях не е саботирал тази проверката. Техника, с която ние разполагаме, по данни на моите колеги, не може да подслушва секретно. Това заяви главният секретар на МВР Калин ГеоргиевКалин Георгиев Калин Георгиев е роден в Пловдив. Завършва руска филология в Пловдивския университет в сутрешния блок на БНТ.

Министър Първанова заяви, че ще се подобри законовата и подзаконовата рамка за специалните разузнавателни средства, но според мен и сегашният закон е добър. Техника, за която става въпрос, е относително нова и не мога да кажа повече, коментира още той.

На въпрос дали е добре да се бърка с отвертка в тази нова техника той заяви, че за човека, за който става въпрос (бел.а. Радко Димитров), е един от най-кадърните кадри на МВР и е инженер, така че отвертката е по-скоро метафора.  Говорим за едни достойни хора, които аз познавам. Това че са повдигнати обвинения срещу тях - не значи, че са виновни. Това, което се случва в момента дава един негативен отенък върху МВР, зави още главният секретар.

Попитан за движението на специализирания  автомобил и заснемането му от камери на СДВР да се движи из София, а по документи да е в гараж, Георгиев заяви, че допуска, че е станал някакъв пропуск, но той вярва, че колегите му ще убедят прокуратурата в правотата си.

В службите вече не останаха много гардероби и скелети за вадене, коментира още Георгиев.

На въпрос как приема искането за създаване на специална агенция, която да контролира работата на МВР той отговори, че винаги ще има недоволни от работата на някои във вътрешното министерство, но ако законодателят прецени, че такава агенция е необходимо, то тя нека бъде създадена.

Относно старта на изборната кампания, той заяви, че вече има образувани досъдебни производства за купуване на гласове.

Според Калин ГеоргиевКалин Георгиев Калин Георгиев е роден в Пловдив. Завършва руска филология в Пловдивския университет взривовете в Бостън нямат нищо общо с тези в Бургас, поне според това, което вижда от медиите. Днес трябва да получим от САЩ  официална информация по случая и тогава ще може да коментира повече, допълни още той.

Последвайте канала на

7450 50

Свързани новини

Коментари 50

Добави коментар
Dobri

2013.04.20 | 23:21

41
най важната точка от програмата на Б С П да направят така че да не управляват повече ГЕРБ, не еднократно го повтори оня безсрамник Станишев тяхната основна цел е това не да направят някакво изпълнимо предложение, всичките приказки за работни места и ала бала са демагогия и предизборни лъжи целта им е една никога повече на власт ГЕРБ, мислете хора кораба на който искат да ви качат е продънен на него ни возиха 20 години, никога повече БСП на власт е моето мото

2013.04.22 | 08:44

50
А на ГЕРБ не са ли бе, умник? 32 милиарда щели да вкарат в икономиката!?!? 24 вече били вкарали? Къде са тия пари, бе? В нечий герберски джоб явно. Щото навън хората се палят от глад, а не от богатство! И вместо с тъпата си глава да се замислиш, че държавата е най - важ,а ти го обръщаш на футболен мач ЦСКА - Левски! Тъп си, колкото Вожда, който харесваш, че и малко отгоре. И преди да ме обявиш за комунист, ще ти кажа, че съм гласувал за ГЕРБ 2009 - та!

2013.04.22 | 08:42

49
И тоя ли се насра, както Цвъки! По-добре да мълчиш говедо ГЕРБ-ско, защото ти и физкултурника като си отворите устата само лъжи и манипулации излизат от тях. А ти точно си най-големият гъзолизец заедно с Цвъки на БУДА!
Ха Ха

2013.04.22 | 08:42

48
Доколкото разбрах: КУПЕНИ СА НЕВЕРОЯТНО СКЪПИ ДИКТОФОНИ ЗА МОНТАЖ В КОЛИ:) НА ТЕЗИ ГЛУПОСТИ САМО СЪДИЯ МОЖЕ ДА ПОВЯРВА... 100% съм сигурен че нищо умно не е било записано от тези СРС. ТОЗИ ФАРС Е ЗА ОТКЛОНЯВАНЕ НА ВНИМАНИЕТО ОТ ИСТИНСКАТА МАФИЯ...
SyrFist

2013.04.21 | 10:11

47
Алооо калинчооо, това ли ви е демокрацията бе мутрооо!!! Нераглементирани подслушвания, противоречие в отчетните документи, липса на регламент за унищожаване на секр. док. , както и липса на отчети да оперативна дейност и тренировки, изтриване на картите с паметта !!!!!! Това да не ви е Колумбия бе ???!!!
Жик-Так

2013.04.21 | 04:06

46
Калине, палете с Цецо, Боко и Флоров, Цецомобила s antenkite и бегайте да слухтите в Сибир !!!
Бай Ставри

2013.04.21 | 04:06

45
"Във вътрешното министерство работят хора на закона и никой от тях не е саботирал тази проверката." Хаяхахахахахахахахахахахахахахахахахахахахах............... Като знам, кой ви беше шеф- направо хора на закона работят!!!!
Трандафор

2013.04.21 | 04:06

44
Само мишка може да гласува за мишка.Кой човек, който не е мишка би гласувал за мишока Цецо, дето се крие зад майка си?

2013.04.21 | 04:05

43
Тоя май е най простия в МВР,как може да каже такова нещо.Ми то тогава няма държавна сигорност,моля всички терористи от цял свят заповадайте тука може спокойно да си направите ЩАБ
Brain

2013.04.21 | 04:05

42
Калин Георгиев, с мозъка, който имаш, определено не можеш да мислиш!
Георги Христов

2013.04.17 | 21:01

12
Калин Георгиев казва,че" с техниката която имали не може да се подслушва"- АБСОЛЮТНО НЕ Е ВЯРНО !!! Още през 70-80 години спец.службите към МВР можеха и подслушваха и то с по-стара "техника",а сега щом похарчиха 110 млн.за това- МВР разполага със супермодерна шпионска техника с много големи възможности и характеристики за всякакъв вид подслушвания........
Dobrev

2013.04.20 | 23:20

40
Умник, чети, мисли, после коментирай. Човека казва, че не може да се подслушва СЕКРЕТНО. Т.е тайно, скришно. Не може да има подслушване без да не се знае от отговорните постове. Разбра ли сега глупако. И всеки ден се чудя мен що не ме подслушват, а и да ме, все ми е тая. Единствено престъпниците имат страх и опасение от тия работи. Аре със здраве.

Добави коментар

Свързани видеа

Свързани галерии

Водещи новини