Бойко Борисов: Гарантирам за Цветанов

  • 15 април 2013 20:37

  • 10490
  • 139
Бойко Борисов: Гарантирам за Цветанов
©

Лидерът на ГЕРБ Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г обяви, че гарантира, че Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа не се е замесвал в скандала с нелегалното подслушване в МВР.

„Само си спомнете тези гейтове с подслушванията – в началото Филчев, после „Галерия". Аз ви гарантирам, че Цветанов не се е подвел и не е правил тези неща и рано или късно истината за това ще излезе наяве", каза Борисов при представянето на софийската листа на ГЕРБ в Самоков.

„Аплодираме бързите действия на прокуратурата. Месеци наред даваме сигнали за милионите източени от „Белене", Цанков камък, „Хохегер". 19 дела са прекратени за „Белене", посочи Борисов.

„Искам да чуя кога Станишев ще понесе отговорност изнесените секретни доклади. Чакам прокуратурата да се произнесе как 9-те доклада се намериха после в гражданското. Чакам Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за със следователките, чакам Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от за Цанков камък", каза още Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г.

По думите му - три години и половина не се повдигат обвинения на Мирослав НайденовМирослав Найденов Д-р Мирослав Христофоров Найденов е бивш министър на земеделието и храните в правителството на, а в месеца на изборите. „Защо три години и половина не го вкараха в затвора, а чакаха преди изборите", попита той. „Най-лесно е като Станишев да грабна папките с медиите, да ги нося при главния прокурор", заяви Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г.

Последвайте канала на

10490 139

Свързани новини

Коментари 139

Добави коментар
Боби

2013.05.14 | 18:57

139
Как може Бойко да гарантира за Цецо нали и него самия го послушваха заради Мишо бирата или е късопаметен или Цецо го държи с компромати затова не сме е да каже нищо протиф него.
Генади

2013.05.14 | 18:57

138
Аз ще гласувам за Слави Бинев и ГОРД
Бравос

2013.05.14 | 18:56

137
Говорете си каквото си искате! Истината е, че това е единственото правителство, което този народ иска и заслужава. Правителството, което той най-много заслужава и правителството, което ще има и след тези избори. Хората харесват Бойко. Звучи им като тях, изглежда като тях... Българският народ НЕ ИСКА демокрация! За него т.нар. "демокрация" е равносилна на мизерия, беззаконие, мракобесие! Българинът иска КОМУНИЗМА, ама оня отпреди 10.11.1989г. А не държава, управлявана от БСП. Няма значение как ще се казва - комунизъм или полицейска диктатура или по друг начин. Иска ДИКТАТУРА! Иска всички да могат да си плащат сметките за ток и парно, да могат да си купят храната за месеца, да могат да отидат на българското черноморие на почивка и да НЕ РАБОТЯТ за това. И искат още нещо - всички да разполагат само с такива материални възможности. За да не се дразнят от демонстрациите на богатство, характерни за т.нар. демократични общества. Свободното разхождане сред народа на богаташи, кара българина да се чувства зле и да завижда. Ето защо такива хора не трябва да има! Не трябва да има и такива, които да изпъкват по друг начин над останалите - с ум, с образование, с таланти или пък с външност... не дай си боже с всичко изброено заедно. Иска здравеопазването и образованието да му е безплатно, макар и първото да не е на кой знае какво ниво. Иска различните хора да бъдат прогонени вдън земята! Всякакви там творци, интелектуалци, гейове и тем подобни. Иска спокоен, лежерен животец. Без сътресения, без конкуренция, без динамика... Българинът иска БОЙ ПО БОГАТАШИТЕ и всички в затвора - изедниците на народа! Иска КО - МУ - НИ - ЗЪМ... в най-върлия му и див вид! ГЕРБ имитира пред народа, че работи в тази посока. Ето защо хората ще гласуват за тях и ето защо те пак ще спечелят изборите, може би не с толкова, колкото преди, но с достатъчно много. Останалите, ония мизерни 2 - 5 % от народа - интелигентните, образованите, красивите, знаещите, можещите, искащите лукс, разкош и успех във всичките му измерения... Сбъркали сте си държавата! Не сте за тук! Ние сме народ от ОБИКНОВЕНИ хора и не ви искаме сред нас да ни потискате и да ни карате да се чувстваме тъпи, необразовани, мързеливи, некадърни и грозни! Взимайте си багажа и "дим да ви няма", защото ако останете тук и след тези избори... значи сте много по-тъпи и от нас!!!
Крумова

2013.05.14 | 18:56

136
Естествено, че ще си говорим каквото си искаме, докато Цецко не ни хване, че говорим срещу него. А си прав (права) в едно - наистина си заслужаваме такова правителство. Хората са си го казали: прост народ, проста държава. И ще добавя - просто правителство!
Мона Пена

2013.05.14 | 18:56

135
И как няма Б. Борисов да гарантира за Цветанов? Смее ли да не гарантира за него? Ще излезе още някое СРС с някоя друга Бира, която после кой знае как ще си отиде от този свят. Затова, скъпи и харесван от целия български народ очарователен Бойко, скрий се в миша дупка като много смел мъж и си трай! Тези от ГЕРБ ще напишат декларация и от твое име. А това морал, чест и пр. са неща чужди за СИК, ВИС, ТИМ и пр.

2013.05.14 | 18:55

134
Тикво, ти гарантираше и за Дянков! Гарантираше и за Трайков! Гарантираше и за Найденов! Къде отидоха гаранциите ти??
стамбе

2013.04.18 | 14:30

133
Ей, много тъп червен сайт!!!Пускате коментари удобни за БСП!!!

2013.04.18 | 14:29

132
Смърт за теб и децата ти тикво гнила.

2013.04.18 | 14:29

131
На времето БСП-арите дадоха луди пари да докарат царя за да свалят Костов който също им пречеше.Единствената цел на БСП-арите е да идва през няколко години на власт и задължително да са в коалиция за да има с кого да се оправдаят.Предприетите атаки са точно в сектори по които им спряха кранчетата и сега правят всичко възможно да се махнат хората които им пречат да си извършват кражбите без никой да им пречи.Направете си сметка кое друго правителство е било така силно притиснато и следено на всяка крачка и с какви ресурси и хора трябва да разполагат БСП-арите за да знаят всяка стъпка на ГЕРБ и да обръща нещата в тяхна полза.Рано или късно всичко ще излезе на яве но народа нека не се заблуждава никоя партия няма сама да започне да работи за тях докато не бъдат принудени да го направят.
гошо

2013.04.17 | 08:48

130
Е не се притеснявайте де като спечелят герб народа пак ще излезе и карате нинджата пак ще се откаже;).А колкото до останалите всички са заедно бе не разбрахте ли и по бтв-то ви го казаха няма значение кой ще спечели минат ли изборите май месец вдигаме тока;).
Коза, а не офца!

2013.04.17 | 08:47

129
Не им ли стана ясно, че щом тези двамата ББ и ЦЦ си отворят устата,развалят всичко!Кой му вярва и му има уважението вече на ББ,та да си мисли, че неговата "гаранция" е необходима и достатъчна?Кой Българин, вече обръща внимание на олигофренски обвинения в стил- "ланския сняг"? Не е ли доказателство за това, че оценяват народа на стадо безмозъчни ОФЦЕ,които не могат и няма да расаждават защото - АЗ КАЗАХ!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини