Майката на Лара: Много лъжливи обаждания има за дъщеря ми

  • 11 април 2013 21:23

  • 1877
  • 0
Майката на Лара: Много лъжливи обаждания има за дъщеря ми
©

"Много лъжливи обаждания има за Лара на тел. 112. Особено чести бяха в началото, когато стана отвличането. Обаждат се и пияни, и луди." Това каза пред "Труд" майката на отвлечената Лара - Моника Добринова.

Десетгодишната дъщеря на сочения от МВР за кокаинов крал Евелин Банев-Брендо бе похитена на 5 март пред дома в столицата. От тогава от нея няма вест. "Още нямаме никаква информация. На мен никой не ми е се е обадил. Чакаме", добави Моника.

Днес от полицията в Сливен съобщиха, че на спешния тел. 112 в събота било получено поредното фалшиво обаждане с искане за откуп срещу свободата на Лара. Мъжки глас позвънил в 21,50 ч и със завален говор съобщил: "Очаквам 3 млн. лв. за дъщерята на Брендо." Операторката от спешния телефон му обяснила, че ще прехвърли обаждането му в полицията и мъжът затворил.

Оказало се, че обаждането е направено от уличен телефон до ДКЦ-2 срещу спирката на централния кооперативен пазар в Сливен. "Назначени са експертизи по случая и очакваме резултата от тях. Работим много усилено", обясни за "Труд" шефът на областната полиция в Сливен комисар Чавдар Божурски.

Според слуховете полицаите вече са проверили няколко заподозрени като автори на позвъняването. Божурски не потвърди, но уточни, че засега няма задържан. Предполага се, че обаждането е било злоумишлено. В района, където е разположен уличният телефон, има много заведения. Там редовно се събират любители на алкохола. Възможно е авторът на сигнала да се е почерпил.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1877 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини