Бенедикт Къмбърбач влиза в страшен филм

  • 09 април 2013 14:47

  • 1174
  • 0
Бенедикт Къмбърбач влиза в страшен филм
© Getty Images

Британският актьор Бенедикт Къмбърбач ще изпълни една от главните роли във филма на ужасите "Пурпурен връх" на мексиканския режисьор Гилермо дел Торо, предаде БТА.

Все още не се съобщава коя именно роля ще бъде поверена на британеца. Подробностите от сюжета също се пазят в тайна. Предполага се, че в лентата ще се разказва за къща с духове.

В "Пурпурен връх" ще играят още Ема Стоун и Чарли Ханъм. Гилермо дел Торо предвижда снимките да започнат през февруари 2014 година.

През 2013 г. ще гледаме едновременно няколко филма с участието на Бенедикт Къмбърбач. Сред тях е "Петата власт" на режисьора Бил Кондън, в която актьорът ще се превъплъти в образа на създателя на "Уикилийкс" Джулиан Асандж. С интерес се очаква и "Попадение в мрака" за вселената на "Стар трек", в която си партнира с Крис Пайн, Закари Кинто, Зоуи Салдана, Карл Ърбан.

Къмбърбач, популярен с ролята си на Шерлок Холмс в сериала "Шерлок", тази година ще видим и в драмата с Мерил Стрийп и Джулия Робъртс "August: Osage County". Той продължава и снимките си в "Шерлок".

Миналата година Къмбърбач участва в номинираните за "Оскар" филми "Боен кон" и "Дама, пика, асо, шпионин".

Гилермо дел Торо сега завършва работа по екшън фантастиката "Pacific Rim". В лентата се разказва за битката между човека и гигантски чудовища, излезли от океанските дълбини. Филмът ще бъде показан през юли 2013 г.

Последвайте канала на

1174 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини