Пилотният епизод на ''Пред Разкритие'' отбеляза рекорден интерес

  • 08 април 2013 16:24

  • 1090
  • 0
Пилотният епизод на ''Пред Разкритие'' отбеляза рекорден интерес
©

Първият онлайн ситком у нас „Пред Разкритие“ отбеляза рекорд по гледаемост още с пилотния си епизод. До момента почти 19 000 са гледали началото на шорткома, като 15 000 от тях още в деня на премиерата.

В резултат на това интерес към продукцията са проявили от Сърбия и Румъния, но все още липсват подробности дали ще се стигне до адаптация извън България.

Шорткомът „Пред Разкритие“ е продуциран от Philips TV Bulgaria като израз на подкрепата, която Philips Cinema оказва на кино индустрията през последните години. Фокусът на Philips Cinema са късометражните филми, като един от най-отличителните проекти е Parallel Lines - конкурс, проведен съвместно със световноизвестния режисьор Ридли Скот. Така, давайки поле за изява на талантливи млади режисьори, компанията презентира по иновативен начин своите широкоекранни телевизори с уникалната технология Ambilight, която превръща гледането на телевизия в истинско кино изживяване.

Първият шортком у нас ще се излъчва всеки четвъртък от 17 ч. в сайта за видео споделяне Vbox7.com. От него до момента са заснети 7 епизода, като за финалния 8-ми епизод екипът подготвя предизвикателство към зрителите, с което те ще могат да разкрият своя кино талант.

Последвайте канала на

Novini.bg
1090 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини