Плешив рецидивист краде скъпи велосипеди в центъра на София

  • 05 април 2013 10:40

  • 1905
  • 0
Плешив рецидивист краде скъпи велосипеди в центъра на София
©

Плешив рецидивист краде скъпи велосипеди в центъра на София, оплакаха се опарени столичани. Последният случай е от 1 април тази година. Млада дама е съобщила, че на въпросната дата в 10 часа сутринта колелото й, модел Giant Glory 8, било свито от пресечката на бул. "Витоша" с ул. "Хан Аспарух", пише в. "Новинар".

Зеленокафявият велосипед, чиято цена е няколко хиляди лева, е било пуснато за продажба от неговата собственичка. "Бях пуснала обява и той се свърза с мен, поиска да купи велосипеда. Оставих го в магазина, в който работи мой приятел. Мнимият купувач дошъл, харесал го и казал, че на следващия ден ще дойде да го плати. На другия ден дошъл, казал, че ще го пробва, качил се на колелото и отпрашил. Докато приятелят ми се сети да го подгони, вече бил набрал скорост", разказва опарената девойка във Фейсбук.

След като пуснала съобщението си, тя научила, че и други хора са пострадали от набезите на неизвестния велоджамбазин. Той е висок около 165-170 см, с голя лъскава глава, големи изпъкнали кристално сини очи и много големи устни, на около 40 години. Известен е един случай, за който е сигурно, че е извършил от "велосипедния маниак", защото е бил заснет случайно от камера. Преди две седмици крадецът е опитал същия номер - направил се, че ще купува колело, след което се качил и се опитал да избяга. Но за негова беда собственикът се оказал доста бърз, успял да го догони и с приятелите си го спукали от бой.

От МВР потвърдиха, че са получили няколко сигнала за велоджамбазина и в момента той е издирван. Предполага се, че живее в някой от кварталите "Хиподрума", "Лагера" или Красно село".

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1905 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини