ФЕМЕН тръгна на топлес джихад (снимки)

  • 04 април 2013 16:16

  • 6796
  • 3
ФЕМЕН тръгна на топлес джихад (снимки)
©

Организацията ФЕМЕН е обявила днешната дата за началото на Топлес джихад, пише Нюзру.

Активистките са организирали акции пред посолствата на Тунис в много градове на света. Първият протест бе пред главната джамия на Париж. Там членка на движението от африканската страна запали знамето на консервативното течение в исляма салафити. ФЕМЕН определя акцията си като символ на борбата на жените срещу религиозния екстремизъм.

"Арабската секстремистка обяви война на тези, които убиват и изнасилват в името на Аллах. Призивът на туниския имам- салафит Aдел Алми нашата активистка Амина Талер да бъде пребита с камъни е последната капка, препълнила чашата на търпението на жените от Ориента. От този парцал ще се запали нова Арабска пролет. Женската революция срещу антиженската диващина и засилващия се ислямизъм", пише в сайта на организацията.


В обръщение до жените от мюсюлманския свят ФЕМЕН заявява: От вашата смелост зависи бъдещето на Земята! Нека слабите да станат силни! Нека робите да бъдат освободени! Ислямизмът е безсилен срещу нашите разбунтувани тела! Нашите цици са по-силни от вашите камъни!"

Топлес-джихадът бе подкрепен от "голата революционерка" Алия Магда ал Махди. Тя е публикувала поредната си гола снимка , като е написала въру тялото си: Тук ще има милиони като Амина.

Талер в края на март публикува две снимки. Тя бе топлес и с цигара в ръка. Фотосесията на 19-годишната туниска предизвика остра реакция на ислямистите. Те хакнаха сайта на ФЕМЕН и сложиха надпис със следното съдържание: Мръсни свине! С вас не правят секс дори вашите мъже. Елате в Тунис! Ние ще отрежем вашите цици и ще ги хвърлим на кучетата! Пукнете израелски проститутки!

Акция имаше и пред главната джамия в Киев.

Последвайте канала на

Валери Зайцев
6796 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
НАЦИОНАЛСОЦИАЛИСТ

2013.07.08 | 23:06

1
Мръсни свине! С вас не правят секс дори вашите мъже. Елате в Тунис! Ние ще отрежем вашите цици и ще ги хвърлим на кучетата! Пукнете израелски проститутки!........ЕТО ТОВА МИ ХАРЕСА :) ДОПАДНА МИ МНОГО--ТОЧНО ЯСНО И ПРАВО ОЧИ В КУМЕ

2013.07.08 | 23:06

3
я ходи ти се шибай с талибаните педераст
НАЦИОНАЛСОЦИАЛИСТ

2013.07.08 | 23:06

2
ПРЕДЛАГАМ НА ТЕЗИ ДЕГРАДИРАЛИ ЖИВОТНИ )ЖЕНИ) ДА ОТСКОЧАТ ДО ПАКИСТАН ИЛИ ЙЕМЕН И ТАМ ТАКА ДА СЕ СЪБЛЕКАТ ПО ЦИЦИ И ДА ФАКАТ КОЛКОТО СИ ИСКАТ...ГАРАНЦИЯ ЧЕ ЗА 2 СЕДМИЦИ ЦЕЛИЯ ИСЛАМАБАД ЩЕ ИМ СЕ Е ИЗРЕДИЛ И ЩЕ УМРАТ ОТ РАЗЧЕКВАНЕ....МРЪСНИ ДЕГРАДИРАЛИ КУ..ВИ

Добави коментар

Водещи новини