НФСБ на протест срещу пенсиите (снимки)

  • 03 април 2013 19:22

  • 2593
  • 3
НФСБ на протест срещу пенсиите (снимки)
©

ПП "Национален фронт за спасение на България" (НФСБ) и Обединените пенсионерски съюзи проведоха протестен митинг в Ловеч под мотото „Не на мизерията, искаме справедливи пенсии”.

Привърженици на патриотичната партия се събраха пред театъра в града, за да изразят недоволството си срещу ниския стандарт на живот и пагубното управление на страната ни през последните 23 години, което ги е довело до крайна бедност.

Възрастните хора не скриха разочарованието и гнева си от факта, че България, която те са градили, днес е разрушена и разграбена.

Пенсионерите поискаха по-достоен живот със скандирания и плакати, на част от които бе изписано: "Страдаме от съдбата си, страдаме и от управниците си" и "Искаме достойни пенсионерски съдбини".

Бурно аплодирана бе речта на Велизар Енчев. "Настояваме за реституция на пенсионерския труд. Нашата държава е изградена от българските пенсионери и тази реституция трябва да им бъде изплатена. Със специален закон възрастните хора трябва да бъдат овъзмездени за своя труд, за своя принос за създаването на материално-техническата база на България", заяви той.

Последвайте канала на

2593 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
НАЦИОНАЛСОЦИАЛИСТ

2014.08.27 | 19:13

3
НФСБ Е НАЙ ГОЛЯМАТА ПАРОДИЯ НА ПАРТИЯ..В НЕЯ ИМА САМО ПИЯНИЦИ И ЛУМПЕНИ..ЕНЧЕВ Е ЕДИН ШУТ,А ПИЯНДЕТО КАСАБОВ СИ ПИЕ ЙЕНИ РАКИЯТА С ТУРСКИТЕ ПОСЛАННИЦИ..ПЪЛНА ПАРОДИЯ И ШИТ..НИКОЙ НЕ ИМ ВЯРВА ЗАЩОТО БЪЛГАРИНА ЗНАЕ ЩО ЗА МУТРА Е СИМЕОНОВ
читател

2013.08.10 | 09:58

2
Партийката на доносници от Д.С. и Алексей Петров, използват горките пенсионери за предизборната си кампания. Чудя се от тази тяхна телевизия, как може толкова злоба да се лее ....

2013.05.27 | 11:00

1
A TVOITE RODITELI NE SA LI PENSIONERI

Добави коментар

Водещи новини