Скалата идва за "Непобедимите" 3

  • 03 април 2013 06:40

  • 4997
  • 0
Скалата идва за "Непобедимите" 3
©

Звездата от актуалния кинохит „G.I. Joe: Ответен удар” Дуейн Джонсън-Скалата, най-вероятно ще участва в третата част на „Непобедимите”.

Кечистът изяви желание да си партнира с едни от най-големите екшън герои в култовата лента, която ще се снима през август в киноцентъра в Бояна. Така Скалата отново ще застане рамо до рамо с Брус Уилис, с когото си партнират в блокбастъра „G.I. Joe: Ответен удар”.

Във Facebook Дуейн Джонсън даде сериозна заявка за участие. “Харесва ми Слай. Той ми е приятел от известно време. Обожавам първата част и бях развълнуван от втората. Разбира се, ако той се нуждае от някой, който да допълни каста, знае как да ме намери”.

Продуцентът на лентата Силвестър Сталоун също повдигна завесата около снимките на мегапродукцията. “В “Непобедимите 3”ще има планини от изненади. Това, от което филмът има нужда, е нова кръв и повече хумор. И ще добавим няколко млади актьори. Под млади имам предвид на възраст от 22 до 27. Не става дума за мускулести герои, а за майстори на компютърните технологии, много интелигентни момчета и една млада жена. Но тя няма да бъде секссимвол, а ще бъде забавна, твърда и истинска”, разясни преди време Слай.

Сталоун отрече слуха, че Стивън Сегал също ще има роля в екшъна: “Сегал няма да участва, съжалявам. Но може би ще изкараме късмет с Джаки Чан.”Сред другите звезди, участващи в екшъна, се спрягат имената на Уесли Снайпс, Мики Рурк, Никълъс Кейдж и Харисън Форд.

Последвайте канала на

Novini.bg
4997 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини