ЦЕРН обеща Хигс бозон от лотарията

  • 01 април 2013 21:51

  • 2312
  • 0
ЦЕРН обеща Хигс бозон от лотарията
©

Както винаги, на първи април имаше световна надпревара за измисляне на най-интересна шега. Физиците от ЦЕРН обявиха в Туитър лотария и обещаха на всеки спечелил Хигс бозон - безценната божествена частица, която стана популярна покрай експерименти на Големия адронен колайдер. 

YouTube обяви закриването си.

Тъкмо днес търсачката Google обяви смайващ продукт. "Google нос" дава данни за миризми при написване на дума - за всеки, който няма време да спре, за да помирише цвете, посочиха от компанията и уточниха: Ако не стане, долепете се до компютъра, но не ближете и не хапете екрана. Това разбира се беше първоаприлска шега.

Днес в руската Държавна Дума беше внесен законопроект против употребата на чесън. Той не стигна до пленарната зала, но стоя за кратко на уебсайта на руския парламент. Депутатът, борец срещу чесновата миризма, призна, че това е шега. Но напомни, че се приемат не по-малко неадекватни закони.

Има и герои на първоаприлски шеги. Крадец на чанта от австралийския град Пърт влезе в новините с изумително бягство през стъклена врата на търговски център. Той е хванат, но накрая успява да избяга със своя съучастник и с крадена кола.

Последвайте канала на

2312 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини