Похитителите на Лара направили нов опит да се свържат с майка й

  • 29 март 2013 07:27

  • 2357
  • 0
Похитителите на Лара направили нов опит да се свържат с майка й
©

Похитителите, които отвлякоха Лара, са направили нов опит за контакт с майката Моника Добринова, съобщава в. Всеки ден. В понеделник привечер Добринова е била потърсена на мобилния си телефон от гангстерите. Със спокоен тон те й обяснили, че дето е живо и слуховете за убийството й са недостоверни.

Моника изпаднала в истерия и започнала да плаче, но бандите й казали да запази самообладание и да лседва допълнителните им инструкции. Детето щяло да й се върне в най-скоро време, ако заплати откуп, чиято стойност тепърва ще се уточнява. Засега от полицията и прокуратурата не потвърждават официално новината. Те са обяснили, че колкото по-малко се говори за покушението, толкова по-добре ще се отрази това на разследването.

И ченгетата и хора от подземния свят са убедени, че малката Лара е отвлечена от българска банда с цел откуп, а не от италианската мафия. Най-вероятно става въпрос за нова група бандити, която се опитва да използва политическото безвремие и да натрупа бърза пари. По информация на Всеки ден, полицаите са открили човека, който е предоставил на бандата джипа, с който Лара бе отвлечена.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
2357 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини