Цветанов наредил незаконно подслушване на куп политици, бизнесмени и магистрати

  • 28 март 2013 14:27

  • 11800
  • 108
Цветанов наредил незаконно подслушване на куп политици, бизнесмени и магистрати
©

Лидерът на БСП Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на изнесе твърдения и данни за незаконно подслушване под личното ръководство и указания на  бившия министър на вътрешните работи Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа.

На пресконференцията той съобщи, че в началото на седмицата е получил на служебната си поща на ул. "Позитано" 20 шокиращ и  скандален материал, адресиран до него, в който има данни за незаконно подслушване в МВР. По думите му в сигнала има много  конкретни данни, които лесно могат да бъдат проверени.

Според материала от септември 2009 г. досега група в системата на МВР нерегламентирано и противозаконно е подслушвала политици, бизнесмени, магистрати, общественици, хора с изявена  гражданска позиция, включително и лидерите на протестите.  Сред подслушваните са президентът от 2002 до 2012 г. Георги ПървановГеорги Първанов Георги Седефчов Първанов е президент на България през периода 2002-2011 г. През 2002 г. встъпва в в периода на създаване на "АБВ", президентът Росен  Плевнелиев при създаване на служебния кабинет, Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от,  когато е бил разследван за "Цанков камък", лидерите на ДСБ и на  "Атака" Иван КостовИван Костов През 1967 година завършва средно образование в 18-о СПУ "Кирил и Методий" (СОУ "Уилям Гладстон") - и Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа, Симеон ДянковСимеон Дянков Симеон Денчев Дянков е роден на 13 юли 1970 г. в София. Завършил е езиковата гимназия в Ловеч. Учи,  еврокомисарят Кристалина ГеоргиеваКристалина ГеоргиеваКристалина Иванова Георгиева е родена на 13 август 1953 година в София. Средното си образование, бизнесмените Иво Прокопиев,  Гриша Ганчев, Георги Гергов, Красимир Гергов, Миньо Стайков, Цветелина БориславоваЦветелина Бориславова Цветелина Бориславова Карагьозова е родена на 27 септември 1958 г. в София. Баща ѝ, Борислав. Станишев посочи, че според материала и той е подслушван няколко пъти.

Той разказа, че тази специална група за подслушване е работила под ръководството на началника на СДОТО - МВР Цветан Иванов, след неговата смяна контролът е поет от Камен Костов, а след него - от Сергей Кацаров. "Според материала схемата за  незаконното подслушване е следната - министър Цветанов лично дава нареждания на ръководителя на СДОТО кой да бъде подслушван, без искане за СРС, без резолюции на ръководството на Министерството и без съдебно разрешение. Ръководителят на СДОТО  проверява чрез мобилни оператори какви телефони има лицето - номера, апарати, сим карти и спуска задачата на екипа. Служителите проверяват къде се намира обектът в момента и се  установява към коя клетка на мобилния оператор е свързан  телефонът му. Екипът за подслушване се придвижва към съответното място разполага техника и поставя телефона под контрол", каза  Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на.  За незаконното подслушване бил използван сив ван "Крайслер  Вояджер", който бил преработен за целта, и при всяка операция се сменяли регистрационните номера. Станишев посочи, че в информацията, изпратена до него, са посочени и имената на  служителите, които са изпълнявали поръченията и мотивите за  тяхното мълчание. Записите от подслушванията се предоставят на Цветанов, никъде не остава следа, добави той.

Лидерът на БСП е поискал среща с главния прокурор и днес в 15.30 часа ще му предаде тези данни и твърдения за подслушване и ще настоява да бъдат проверени незабавно. Ако тази информация се окаже вярна, това ще означава чудовищен, разстърсващ скандал, който ще излезе извън границите на страната, ще означава безскрупулна злоупотреба с власт от най-приближения министър на Борисов, ще означава "български Уотъргейт", коментира Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на.


 

Последвайте канала на

Константин Тодоров
11800 108

Свързани новини

Коментари 108

Добави коментар

2013.07.05 | 14:36

108
През 2008-ма Европейската Комисия да замрази 1.6 МЛРД ЕВРО за България, тъй като връзката между криминалния контингент и правителството е много силна. Станишес остави страна с инфраструктура от третия свят, държавно устройство в полза на бюрократи и корумпирани политици, , страна завладяна от мафията и със 70% шанс за фалит. Сергей Станишев откакто се издигна в международната социалистическа йерархия се наду като пуяк, а и виждам, че си е същия долен комуняга.
милко великов

2013.03.30 | 21:12

54
Има една наша поговорка- Гузен негонен бяга.Когато официално обявяваш нещо без доказателство за мене си е чиста ЛЪЖА.

2013.07.05 | 14:36

107
"Има една наша поговорка- Гузен негонен бяга.Когато официално обявяваш нещо без доказателство за мене си е чиста ЛЪЖА." В такъв случай Бойко Борисов лъжеше през цялото време на управлението си, защото за много от нещата, в които обвиняваше Станишев не представи някакви доказателства. Аз не подкрепям никоя партия, защото според мен всички депутати целят да се облагодетелстват от властта, но ме изненадва как досега не разбрахте, че тук действа принципът " Разделяй и владей" Докато всички ние, обикновените хора се нападаме и обиждаме, за да защитим някой политик, винаги ще сме лъгани и ограбвани.При никоя друга нация няма такова разделение. Ръководителите на протестиращите се разделиха на групи, тези които не протестираха бяха срещу своите сънародници, които протестираха,студентите също се разделиха, българите се разделят на поддръжници на различни партии! Няма по-злобно племе от нас българите, нашите велики предци, които са изграждали България и са се борили за свободата на България са се жертвали напразно.

2013.03.30 | 21:14

62
ооо жив ли си бил дърт педерасин. Мислех ,че твоя идол те е спукал от секс ,заедно с Юли Ефремов. Паразит като теб може само да лае срещу всеки,само и само да лиже гъза на ГЕЙберите

2013.03.30 | 21:12

56
...мислиш ли че Станишев и тъй наречените социалисти знаят що е истина,морал достойнство,състрадание?...мислиш ли че му пука колко лъжи ще изстреля в ефир?-нали все някой заблуден идеалист ще му повярва....в това е проблема на България и затова толкоз години още и пият кръвчицата...

2013.03.30 | 13:28

11
...има и друга поговорка-"Невлизай в лайняния гьол със свинята,на нея ще и е добре,но ти ще се омърсиш."...те това искат Станишев и съмишленици-да ни омърсят всичките щото и те вече не могат да се понасят...
аrhar

2013.07.05 | 14:36

106
Гриша Ганчев официално си призна в телевизионен ефир, че е бил поръчан от Трактора , както твърдеше Пламен Устинов . Трактора не беше ли назначен в ДАНС именно от Станишев ? Преди време попитах дали Гоце, Филчев и Трактора правят ОПГ , но Станишев учудващо мълчеше и не даде отговор на този въпрос ... Дали Станишев е зависим от Гоце, Филчев и Трактора, сиреч дали го държат с някакви компромати ? - Това е интересният въпрос ! И ако Гоце , Филчев и Трактора държат Станишев с някакви компромати и по този начин го манипулират и респ. контролират, то тогава дали мястото на Сергей е в политиката ?

2013.07.05 | 14:36

105
БСП+ ГЕРБ+дпс+БГ---Вън от България . Унищожихте и окрадохте всичко ---camo ATAKA
Комедия

2013.07.05 | 14:35

104
СерГейчо го тресе яка параноя ! Навсякъде му се привиждат заговори ! Сякаш не знае какви ги е дробила неговата партия, та тръгнал сега да се прави в Европа на "невинен" жертвен агнец !

2013.04.27 | 03:05

103
Наглите и Килърите от Позитано искат да управляват за четвърти път.

2013.04.27 | 03:05

102
Станишев знае, че ЕС е са мъ спрели стотици милиони евро от структурните фондове за България и че негативните оценките и остри критики в докладите на ЕС към управляваната от него ” тройна коалиция” показват точно обратното на това, с което той се хвали и плюе

2013.04.27 | 03:05

101
В резулат на спрените ес фондове Станишев направи АНТИКРИЗИСНА ПРОГРАМА ЗА БОРБА С КОРУПЦИЯТА. Впоследствие ТРОЙНАТА Е ОТКРАДНАЛА И ПАРИТЕ ОТ ТАЗИ ПРОГРАМА

2013.04.26 | 22:09

100
МОЛЯ ПРОЧЕТЕТЕ И ПОСЛЕ РЕШЕТЕ ЗА КОГО ДА ГЛАСУВАТЕ!!!ПЛАНЪТ ЗА УНИЩОЖЕНИЕ :Относно БКП да се учреди партия (БСП) дистанцирана от старите и компрометирани социалистически пасиви със запазен контрол върху финансовият ресурс. Изнасяне на държавният капитал в чужбина чрез предприятията второ направление и връщането му под форма на чуждестранни инвестиции. Да създадем удобна и контролеруема опозиция.Водачите и да са предварително утвърдени от специалните служби а лидерите и да са изцяло зависими от нас чрез политическа лоялност физически зависимости или чрез компромати. Ако такива не са констатирани да се изфабрикуват. Населението да се разделя и противопоставя периодически социално икономически политически и етнически. Да се създадат партии и движения отговарящи на изброените профили. Чрез приватизация да се раздаде индустриалният капитал на безценица на наши фирми. Населението да се провокира за участие чрез тай наречените работещи дружества отнасящи се обаче само за предприятия с неизбежна ликвидация. В стопанската сфера да се раздели на територии по интереси които ще се управляват от тъй наречените бизнесмени наложени от нас. Ако някой от тях се опита да влезе в политиката или в чужда територия да се ликвидира а бизнеса му да се оглави от друг. Да се създадат престъпни групи на райони които да контролират търговски територии с цел монопол на пазара създавайки охранителни звена. Ако тези звена изместят центъра на задачата си или решат да се превърнат в икономически субект да бъдат ликвидирани .Да се създаде алтернативен синод с цел компрометиране на църквата .Да се разреши навлизането на секти. Да се отклони вниманието от основните устои на църквата за да може да се ползва материалната и имотната и база без контролно. Медиите да се ръководят от хора които сътрудничат с нас .Добри специалисти но без склонност към анализ създаващи критични интервюта за актуални проблеми но без да се стига до ликвидиране на причината за тези проблеми. Всички закони укази и разпоредби да се формулират така че да нямат точно и прецизно тълкование .Милицията да се увеличи численият и състав за сметка на армията като се използват хора без необходимите им квалификации. Да се работи с лоша материална база и ниски заплати. В армията военно-промишленият комплекс да бъде ликвидиран поетапно. Всички държавни служители да получават ниски заплати .Това специално се отнася за здравните работници просветата и образованието.ЗАМИСЛЕТЕ СЕ КОЕ ОТ ВСИЧКО ТОВА НЕ СЕ Е СЛУЧЕЛО!!!

2013.04.25 | 21:12

99
Смърт на бкп - дпс означава прогрес за държавата. бсп=дс=бкп. бсп - дпс са вечната мафия. Те държат монопола в мафията и сигурно някой малък мафиот ще ги съди за привилегировано положение. те са кръстниците на българската мафия. ТЕ СА българската мафия. Всички трибуквени групировки са нищо пред бсп - дпс. Те ни окрадоха с десетки МИЛИАРДИ . Аз не знам някое от мащабните престъпления - далавера, източване, убийство или трафик на хора и наркотици да не е свързано с бсп - дпс.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини