Цветанов: Напускам политиката, ако журналисти са подслушвани по мое време

  • 25 март 2013 18:21

  • 11237
  • 64
Цветанов: Напускам политиката, ако журналисти са подслушвани по мое време
©

Не е възможно да има частна ГДБОП. Нека по случая да се произнесат компетентните органи. Това заяви в предаването "Лице в лице" по БТВ председателят на предизборния щаб на ГЕРБ Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа.

"Българите се интересуват какви политики се предлагат преди изборите, всичко останало е част от жълтите медии. Аз знам какво направи Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г като главен секретар на МВР, като кмет на София и като министър-председател. Днес София е коренно променена, а и в България като цяло за тези 4 г. се случиха много неща. Ако твърденията за частна ГДБОП бъдат подкрепени с доказателства, ще се оттегля от всякакви политически постове", добави той. "За първи път чувам за разработка "Будали", за такава разработка не знам", каза Цветанов във връзка с изнесената информация, че има такава разработка за двама журналисти от сайта "Бивол". Цветанов не отрече възможността, че подобна разработка би могла да се направи без негово знание в качеството му на министър на вътрешните работи. "Но, ако вървим към прилагането на всички способи и методи за реализирането на една такава разработка, опираме до прилагането на СРС-та, които СРС-та са с искане от съответния заявител – това е или оперативна служба в МВР, ДАНС, НРС, "Военно разузнаване” и прокурор, което се дава с разрешение от съдия и след това идва при министъра", обясни той и категорично отрече да е подписвал разработки срещу журналисти докато е бил на поста вътрешен министър.

Запитан дали "Наглите" се завръщат, бившият вътрешен министър отговори: "В момента средата е благоприятна за представителите на организираната престъпност. Имам своята хипотеза на отвличането на дъщерята на Евелин Банев-Брендо. Според мен обаче е правилно, че главният секретар на МВР Калин ГеоргиевКалин Георгиев Калин Георгиев е роден в Пловдив. Завършва руска филология в Пловдивския университет е забранил на служителите да говорят за похищението", каза Цветанов. Той уточни, че според него "Наглите" не са отвлекли Лара, но отказа да коментира версиите си по случая. "За първи път в едно управление няма новосъздадена престъпна групировка, което беше практика при предишни правителства. С политическата си воля МВР успя да прекърши гръбнака на организираната престъпност. Започнахме да градим сигурност, която да съответства на евроатлантическите ни партньори. ВИС и СИК не са живи в тези си периоди, когато генерираха организирана престъпност", заяви бившият министър на вътрешните работи. Той посочи, че знае за поръчания атентат от Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от срещу Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г само от медиите. По повод оповестената от МВР информация, че има заплахи за живота на Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа, той заяви, че знае откъде идват заплахите, но отказа да коментар.

Цветанов коментира и кандидатдепутатските листи на ГЕРБ. "Безспорното острие на ГЕРБ на изборите ще бъде лидерът на партията. Законът позволява той да води две листи. Най-вероятно две листи ще водя и аз", каза той. Председателят на предизборния щаб на ГЕРБ разкри, че Искра ФидосоваИскра Фидосова Искра Фидосова Искренова е родена на 22. 08. 1971 г. в гр. Лом. Завършва гимназия в Монтана, после ще води листата в Монтана, водач на листата в Кърджали най-вероятно ще бъде Вежди РашидовВежди Рашидов Вежди Рашидов е български скулптор, министър на културата в кабинета на Бойко.

"ПП ГЕРБ направи своите изводи за почти четирите години управление. Те са, че не отговорихме на очакванията на българските граждани за доходите. Знаехме това от началото, но възможностите на бюджета бяха такива. През тези години опитвахме да направим страната финансово стабилна, както и да започнем тежки реформи в правосъдната система, в МВР. Не трябва всичко да бъде хвърлено върху бившия финансов министър Симеон ДянковСимеон Дянков Симеон Денчев Дянков е роден на 13 юли 1970 г. в София. Завършил е езиковата гимназия в Ловеч. Учи. Възможностите на хазната бяха ограничени", каза още Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа.

"С президента имаме институционални взаимоотношения. Работихме добре в Министерски съвет. Между ГЕРБ и Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното няма напрежение. Имам доверие в президента", заяви шефът на предизборния щаб на ГЕРБ.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
11237 64

Свързани новини

Коментари 64

Добави коментар
Mis Kapriz

2013.03.26 | 10:02

1
Един истински, честен и отговорен българин...насреща му да тичате не можете да го настигнете! За това злобеете и изливате помия върху него, платени драскачи!

2013.03.28 | 15:14

64
Правилно другарю Цветанов а за кой казвате че бил честен че нещо не се разбра.
Миризланка Ризова

2013.03.26 | 13:07

28
Ние от БосфорТв работим за БСП. Само БСП.

2013.03.28 | 15:14

63
Нещо здравата си се объркал бтв та и тв7 с новата тв7 новини защитават интересите на герба нали излъчиха вашето шоу с прасетата и овцете освен това вашият тиквун подписа културен обмен с тези тв и как хубаво се водиха за ръчичка с турският президент дори поздрави тогава турската войска на чист турски език!
Милото Босфор ТВ

2013.03.26 | 13:07

29
Леко се пообъркахме работим за ГЕРБ не че не е едно и също с БСП и ДПС ,ама да се знае.Другарю Борисов,Другарю Цветанов нали не сме ви обидили ние знаем че ни обичате.

2013.03.26 | 13:07

27
На Цецо у газецо.
petrov

2013.03.28 | 15:14

62
ne na majka mu w pu....ta
дейзи

2013.03.28 | 15:14

61
Колкото и да плюете,комунизъм-социализъм в България НИКОГА няма да има!!!Кой крал,кой лъгал...свърши!!!За тъпия Българин каквото и да прави Герб,няма да му уйдиса.Ето по тази причина заслужаваме съдбата си да гнием вечно в калта!Всеки народ ЗАСЛУЖАВА съдбата си!

2013.03.28 | 15:13

58
фу колко тъпо то като гледам пък точно как Герб ни оправи че хората се палят като факли от глад и мизерия я се скрий!
23

2013.03.28 | 15:12

53
дейзи,пий си хапчетата и си лягай
edi koj si

2013.03.28 | 15:14

60
Cwetanov da go tura na teb I bojko w u...ta
пистолет

2013.03.26 | 13:04

9
Грозник със грозник ти нас за балъци ли ни имаш. Само ако си в затвора ще останеш жив.
гого

2013.03.28 | 15:14

59
Айде сега, 21-вата заплаха срещу Цветанов, ще му увеличат охраната от НСО)))
dim

2013.03.26 | 13:06

17
te v zatvora shte mu prasnat zadnika ,kolko nevinni hora e vkaral v zatvora,ama triabva da vleze s decata i gena si i pred nego dagi ibat vsi4kite
СТАЛИН

2013.03.28 | 15:13

57
Няма по-верни друзя от бойко.цецко.костов.сергея.доганя и маги мунева!

2013.03.28 | 15:13

56
е кво му пука на обикновения човек за СИК, ВИС и прочее? кво го грее обикновения гражданин, че нямало организирана престъпност, при положение, че мангалите по селата трепят бабички заради 2 лева, няма къща неограбена и въобще битовата престъпност е ударила рекордни стойности? най-страшното за обикновения гражданин е именно битовата престъпност - а по тая точка, както казах, положението е потресаващо зле. така че Цецко Интелекта да не ни разтяга локум за СИК, ВИС и прочее забравени абревиатури, а да каже кво направи по мангалския въпрос - защото битовата престъпност е генерирана предимно от мангали.
Глас за АТАКА

2013.03.28 | 15:13

55
Защото ако потърсят сметка от мангалите,няма да има кой да гласува на изборите за тях, затова от тук нататък на всички видове избори, ще гласувам вече само за АТАКА !!!
:)

2013.03.28 | 15:12

54
Галине , много си отворен бе пич ! Знаеш ли на теб кви документи мога да ти изкарам ?? Такива , че ще ти се завие главата , ама не ми се обяснява , защото няма смисъл ! Ама да ви кажа едно , заслужавате си съдбата , лошото е само , че има доста свестни хора , където патят заради вас .
ДО ДЕЙЗИТО ДА ЛАПА НА БОЙКО

2013.03.26 | 13:09

33
ДЕЙЗИ-За тъпия Българин каквото и да прави Герб,няма да му уйдиса.АБЕ ДЕЙЗИ МЪРШО ВМИРИСАНА КАКВО НАПРАВИ ГЕРБ ЗА ТЪПИЯТ БЪЛГАРИН -ДОВЕДЕ ПО ГОЛЯМАТА ЧАСТ ОТ ТЪПИЯТ БЪЛГАРИН ДО НЕВИЖДАНА МИЗЕРИЯ.БОЙКО ПОСТОЯННО АФИШИРА С ТЕЗИ ПРОСЛОВУТИ МАГИСТРАЛИ А ТО КАКВО СЕ ОКАЗА ЧЕ КОМУНЯГИТЕ ПОСТРОИЛИ ПО ВЕЧЕ КИЛОМЕТРИ ОТ БОЙКО.БАСИ МАЙТАПА.И КВО СЕ ОКАЗА ГЕРБ ЕДНА ПАРТИЯ ВЪЗДУХ ПОД НАЛЯГАНЕ МУТРИ И ДАЛАВЕРИ ЦИГАРИ НАРКОТИЦИ И АКЦИЗИ.И КОЙТО НЕ ДАВА ГО УНИЩОЖАВАТ.АМА ГРИШАТА ОТИДЕ В РУМЪНИЯ СЕГА ЩЕ ИЗНАСЯ И ДЖИПОВЕТЕ ДА СЕ ПРАВЯТ ТАМ.КВО ГИ ИНТЕРЕСУВА ГЕРБ ЧЕ ТУКА ХОРАТА ОСТАВАТ БЕЗ РАБОТА А В РУМЪНИЯ ЩЕ СЕ ОТКРИЯТ РАБ.МЕСТА.И БЕЗОЧЛИВИЯТ САМОВЛЮБЕН ЗАСЛЕПЕН ОТ МАНИЯТА ЗА ВЕЛИЧИЕ БОЙКО ГОЛЯМАТА ПРАЗНА ТИКВА ИСКАЛ ОЩЕ ДА УПРАВЛЯВА.БАСИ МАМАТА И НЕКАДЪРНИК
милко великов

2013.03.28 | 15:12

52
Не всички луди са в лудницата.Пак ли избяга.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини