Харесайте facebook страницата ни

Марин Райков към МВР: Възприемайте упреците като кал върху ботушите

© Булфото

Помогнете ми да изградим мрежа от гаранции, че вотът ще е безпристрастен и честен. С тези думи министър-председателят Марин Райков Марин Райков е министър-председател и министър на външните работи на ... към профила се обърна към директорите на национални служби и директорите на областни дирекции на МВР по време на Националното съвещание на МВР в Хисаря.

Премиерът благодари на висшите служители за безукорното поведение по време на протестите. По думите на Райков, тези протести са били справедливи, но не е било допуснато те да прераснат в размирици. Премиерът отправи апел към служителите на МВР да не се отклоняват от дълга си, въпреки отправяните упреци към тях, включително и политически мотивираните. Марин Райков бе категоричен, че няма да бъде допуснат хаос по време на изборите. „Възприемайте упреците, които се отправят към вас, като кал върху ботушите”, каза министър-председателят.

Според него не трябва да има каквито и да са чистки по политически поръчки. „Ще защитя вашето достойнство всеки път, когато някой ви посегне”, каза още Райков. Премиерът още веднъж призова полицията към безпристрастност в следващите месеци, за създаване на добра организация по охрана на изборите, за да се спре това „безобразие с купуването на гласове”. Марин Райков поиска от министъра на вътрешните работи Петя Първанова Петя Първанова министър на вътрешните работи в служебното правителство на ... към профила създаване на добра организация и възможност за осъществяването на ротацията на служителите, което е допълнителна мярка за успокояване на обществото и против съмненията за честност на изборите. „Бъдете бдителни и не допускайте хаос и по-висока степен на престъпност, тъй като това отговаря на определени сили в обществото. Вие сте там, за да ги блокирате”, каза Райков.

Коментари
Коментари (7)
Коментирай
anatoli (гост)
26.03.2013 | 08:29

glupako ,kakvo e tova tvoe otnoshenie ! nima ti si 4ovek ,a nie ne sme ,zna4i po tvoiata tapa logika ,nas policaite da biat!? nikakav politik ne si SVOLO4!! ti si protege na TIKVATA...

Рейтинг:
 
0
Един от протестиращите с пукната глава (гост)
26.03.2013 | 13:37

Полицията и протестиращите са в неравностойно положение на улицата, Полицаите са бронирани като френски рицари, пищови, палки , газови бомби и пр, а протестиращите с голи глави и обикновени дрехи, затова кръвта е само от тях,Предлагам изпращаните полицаи при протестиращи граждани на улицата да бъдат без брони,палки,оръжие и др такива и тогава няма да има кръв поглави и паважа,

Рейтинг:
 
0
(гост)
26.03.2013 | 01:34

Добре че си само за два месеца.Ще те изтърпим някак си.

Рейтинг:
 
1
(гост)
26.03.2013 | 19:28

rajkoff, чичевото, ако призоваваш полицията да не се съобразява много, много с обществените упреци, това само още един път доказва, че си гробарска ПОДЛОГА!!! Искам ти оставката веднага, твоята, както и тази на плевелът чехлю обитаващ понастоящем, не знам защо, Президенцията!

Рейтинг:
 
1
(гост)
26.03.2013 | 21:09

Аз пък не му я искам! А да видим кой от нас е по-прав. Мислиш че си ти, защото викаш по-силно. Аз пък мисля че съм аз - защото стрелям много точно и не ме е страх - нямам какво да губя! Ха да видим друже кой - кого! Това ли искаш? Помисли много добре, преди да кажеш: да! Не се шегувам!

Рейтинг:
 
8
 
Добави Коментар