Това е новият служебен премиер, син на разузнавач от ДС

  • 12 март 2013 07:45

  • 18684
  • 45
Това е новият служебен премиер, син на разузнавач от ДС
©

Ако до 18 часа вчера се слагаше въпросителна, вече е ясно, че Марин РайковМарин Райков Марин Райков е министър-председател и министър на външните работи на България от 12 март до 29 май е новият служебен министър-председател. Това каза пред БТВ Валерия Велева. До момента Марин РайковМарин Райков Марин Райков е министър-председател и министър на външните работи на България от 12 март до 29 май винаги е бил зам.-министър – по време на управлението на Иван Костов и Николай Младенов. Той е много амбициозен и произхожда от дипломатическо семейство.

На въпрос защо не е отстрелян до момента, Велева каза, че Райков е отстрелван от социалистите, независимо че произхожда от комунистическо семейство. Дипломатът обаче има твърдо десни убеждения и е споделял, че е спорил с баща си по идеологически причини. Баща му е разузнавач и е вербувал един от бившите министри на вътрешните работи на Франция, които е работил 10 години за българските служби, съобщи Велева. Марин РайковМарин Райков Марин Райков е министър-председател и министър на външните работи на България от 12 март до 29 май е син на дипломата Райко Николов, което създаде проблеми при получаването на агреман при последното му назначение за посланик в Париж. Райко Николов е бил изгонен и обявен за персона нон грата от Франция именно заради успеха да вербува висш представител на властта, което все още се счита за един от най-големите успехи на разузнаването по време на Студената война.

Според Харалан Александров Марин РайковМарин Райков Марин Райков е министър-председател и министър на външните работи на България от 12 март до 29 май ще бъде заподозрян веднага във връзки с олигархията. Райков обаче категорично е ново лице и не е бил натрапван до момента, каза социалният антрополог.

Валерия Велева и Харалан Александров се обединиха около тезата, че Бойко Борисов е успял да отклони протестите срещу себе си. В момента премиерът в оставка е загубил най-малко, протестиращите се разцепиха на няколко лагера, трябва да се признае, че Борисов има силна политическа интуиция каза Александров. Според Велева, премиерът в оставка иззе функциите на опозицията. В момента министрите показаха съпричастност с протестите и това ги съхрани в очите на хората с признанието, че са пренавили гайките. Опозицията не успя да направи това и подозирам, че ГЕРБ ще запази своята преднина, посочи журналистката.

Според писателя Калин Терзийски, Борисов е приложил класическата техника от айкидо, когато противникът насочва агресията в празно пространство. Борисов се оттегли и не позволи на противника да има цел. Той по момчешки се обиди и се разболя, има такива хора на емоциите, каза Терзийски.

Последвайте канала на

Novini.bg
18684 45

Свързани новини

Коментари 45

Добави коментар
До тоя BOB bob от фейса отгоре

2013.03.14 | 12:03

45
Човек направо ме накара да се смея от сърце тая сутрин. Нормален КОМУНИСТ виц на деня. Същото важи и за фразата нормален Нацист. НАЙ ВЕЛИКАТА ПЕРВЕРЗИЯ НА НАШЕТО ВРЕМЕ Е НОРМАЛЕН КОМУНИСТ ДА ТИ ГОВОРИ ЗА ДЕМОКРАЦИЯ. НА МЕН МИ ЗВУЧИ КАТО НАЦИСТ ДА ГОВОРИ ЗА ПРАВАТА И ИНТЕГРИРАНЕТО НА ЕВРЕИТЕ. ИДИОТ.
Смешници

2013.03.14 | 02:46

44
Този така е учил подчинените си в Париж да се отнасят с българските граждани. Наши туристи бедстват на летището в Париж. За това алармира Нина Гергова, която е управител на туроператорска фирма. Тя се включи по телефона в сутрешния блок на TV7 и разказа нейната версия за блокираните туристи. Снощи нашите клиенти трябваше да се приберат в България. Качили са се на самолета привечер и след един час са ги свалили, без да им обяснят нищо, каза тя. Цяла нощ са прекарали без вода и храна. Не са им раздадени ваучери. Нашите клиенти са 28 души, но предполагам, че групата българи е по-голяма. Екскурзоводката е звъняла на българското посолство в Париж, но от там са и отговорили, че това не е техен проблем.Не чакайте нищо добро.
ДС

2013.03.14 | 00:09

43
Естесетвено

2013.03.14 | 00:09

42
От трън та на глог, от пожарникар на син на човек от ДС. А и няма случайни посланици, всички там са гъзолизци, които са допринесли за положението в което сме в момента. Защо не намерят някой, човек който не е бил обвързан с политиката? Ама какво се учудвам, невестулката слуша какво му шепне БУДА в ушето и изпълнява!
сендо

2013.03.14 | 00:08

41
Така е. Никога няма да има "случаен" човек! Все ще е син на някой, внук на някой и т.н... Но ще е в пъти по- добре от Сергейчо, Соколчето и царя- скапаняк...

2013.03.14 | 00:08

40
С какво ще е по-добър от предишните премиери не ми е ясно? Както разбирам е той е от техните редици като от сега шикалкави как бил против бащините комунистически позиции.Да ги разправя на оня дето клати гората.Аз лично не му вярвам.След като е там на върха от толкова години и той си е оплел паяжината.
истината

2013.03.14 | 00:08

39
Веднъж за винаги БСП и саталита й ДПС трябва да бъдат заклеймени с вота на гражданите ,защото до като ги има ,ще има и размирици ,глад мизерия кражби и косовски вариант ,защото БСП-мафиятя вече никога ама никога няма да се обърне с лице към хората ,както преди 90 -те години защото демокрацията им даде да станат капиталисти, буржоа, чорбаджии и престъпници

2013.03.14 | 00:08

38
Крушата не пада по далече от дървото.

2013.03.14 | 00:08

37
Честито ви нова кука!
ДС към БКП

2013.03.14 | 00:08

36
68 години ни управлява фамилията на БКП, все едни и същи-баби, дедовци, синове, внучки и внуци на партията. Докато всички от ДС не бъдат изметени, няма да се оправим, винаги ще сме роби!!
Az

2013.03.14 | 00:08

35
Пълна ЛУСТРАЦИЯ до 9 коляно

Добави коментар

Водещи новини