Вижте трейлъра на новия Батман

  • 19 юли 2011 17:05

  • 2009
  • 2
Вижте трейлъра на новия Батман
© Интернет

В него Гари Олдман в ролята на комисаря Гордън призовава "черния кръстоносец" да се завърне, за да спаси Готам сити.

Трейлърът изтече онлайн още преди излизането на екран на последния филм от поредицата за Хари Потър, който тръгна масово по кината на 15 юли. 

The Dark Knight Rises ще бъде последният, в който ролята на Батман, респективно Брус Уейн, ще се изпълнява от Крисчън Бейл.

В новата лента се завръща героинята на жената-котка, която този път ще се изпълнява от актрисата Ан Хатауей, а популярният черен герой ще се бори с нов злодей на име Бейн, в чиято роля се превъплъщава Том Харди. 

Британската премиера на филма на режисьора Кристофър Нолън се очаква през юли 2012 година. 

Последвайте канала на

Борислава Борисова
2009 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Кръчмаря

2013.09.27 | 13:33

2
Бахти тия "големи братя" (американците) кризата много яко ги е ударила в изскуството. В последните 10 години се направиха по ноколко продължения на популярните Батман, Супермен, Човек паяк, Хълк и т.н. Исползваха и един куп други герои от комиксите. Освен тове е пълно с сериали и филми за магове, свръхестествени сили и псевдонаука. Яко са се зомбирали. Хайде сега някакъв Комисар ще вика Батман да му спаси Готъм сити... Абе я кажете на Цветан Цветанов да викне Бойко Борисов да спаси Америка, Земята и слънчевата система дори....
The guy

2011.10.21 | 20:42

1
Филма ще си бъде от много висок стандарт, което е нивото на Кристофър Нолън. Далеч по добре от всички други супергеройски или фантастични филми - трансформъри, Хари Потъри и т.н . Който не му допада съвременният стандарт на киното има 3 опции. Влизате в тази инудстрия за да печелите пари от там (уж сте по-добър от останалите в Hollywood), увеличавата перспективата и границата си за кино, или най-добрият вариант - купувата си машина на времето и се връщате, в която година пожелаете, където няма "американски простотий"... а ако се окажете в някоя паралелна вселена, кой знае .. може би там, Бат Бойко ще управлява света, че и космоса.. Е сега, как да не е доволен човек?

Добави коментар

Водещи новини