Алисия каза "Не" на Митко Пайнера

  • 06 март 2013 19:10

  • 5994
  • 1
Алисия каза "Не" на Митко Пайнера
©

През последните месеци АлисияАлисия Истинското име фолк певицата Алисия е Ася Пламенова Дойчева, родена в Ихтиман. Очите на Алисия все повече затвърдява позициите си на хитова изпълнителка и бори конкуренцията с нови и нови песни. Това е и причината музикалният гигант "Пайнер" да й хвърли око, пише Уикенд за жената.

От кухнята на димитровградската компания издават, че шефът им Митко от известно време насам прави примамливи предложения на АлисияАлисия Истинското име фолк певицата Алисия е Ася Пламенова Дойчева, родена в Ихтиман. Очите на Алисия, за да отиде тя в неговата фирма. Певицата обаче е категорична, че не иска да напуска "Ара мюзък" и да остави свободата си.

Не е тайна за никого, че като една от най-добрите певици на Виктор Касъмов, тя се ползва с пълна свобода за това какви песни да пее, кога да почива и какво да прави с живота си. Освен всичко друго АлисияАлисия Истинското име фолк певицата Алисия е Ася Пламенова Дойчева, родена в Ихтиман. Очите на Алисия почти няма конкуренция във фирмата и е като златната кокошчица за "Ара мюзик", а те пък, от своя страна, й осигуряват пълен комфорт на работа.

Последвайте канала на

5994 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2013.03.09 | 13:25

1
Дайте нещо за николета, кво ми давате тая!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини