Преизбраха Волен Сидеров за лидер на Атака (снимки)

  • 03 март 2013 12:27

  • 23878
  • 136
Преизбраха Волен Сидеров за лидер на Атака (снимки)
© Булфото

Пред българската атака няма непревзимаеми крепости, каза Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа.

Да си върнем България на българите от чужди и други натрапници. Чуждите фирми налапаха най-апетитните места на българската икономика. Според него това е план на Федералния резерв за ограбването на България и заличаване на нацията. В гибелния план участват и български политици, които предизвикаха и банковата криза през 1996 г. Това бе акция срещу премиер Жан Виденов заедно със служителката на Световната банка Кристалина ГеоргиеваКристалина ГеоргиеваКристалина Иванова Георгиева е родена на 13 август 1953 година в София. Средното си образование, която искаше бърза приватизация. Георгиева е вечен кандидат за премиер на България, Не, благодаря, казвам аз. Този световен кръг е предизвикал и кризата от 2008 г., поясни Сидеров. Той цитира Иван КостовИван Костов През 1967 година завършва средно образование в 18-о СПУ "Кирил и Методий" (СОУ "Уилям Гладстон") -, който е признал, че приватизацията е било  условие за приемането на страната в ЕС и НАТО.

Световните лидери излъгаха народа, че печелившите предприятия са губещи и заплашваха, че пенсиите ще станат пак 5 долара. Крепостта бе предадена отвътре от кабинетите на Стефан Софиянски, Иван КостовИван Костов През 1967 година завършва средно образование в 18-о СПУ "Кирил и Методий" (СОУ "Уилям Гладстон") -, Симеон Сакскобургготски, Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на и Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г.Те ликвидираха националното самосъзнание с въвеждането с новини на турски и анитбългарската конвенция за малцинствата. Независимостта може да ни даде достоен живот и това е българизъм - български национализъм. Това е нашата кауза, тя не е лява и дясна, тя е българска и ще се отнася и за българския работник и българския работник, поясни Сидеров.

Милион българи живеят в плен на чуждите монополи, които са финансови октоподи. Аз създадох Атака, защото само битката за по-независима икономика и политика ще подобри положението на икономиката, говореше Сидеров. Българският народ скандира лозунга на Атака: Да си върнем България. Семето, което посяхме преди години, днес дава плод. 

Сидеров припомни основните принципи на партията. България е монолитна етническа държава. не може да има емисии на друг език, забрана на етническите партии, строги санкции за хули срещу България, здравето и образованието са приоритет на правителството, всеки български инвеститор има предимство пред чуждия до изравняване на стандарта с Източна Европа, данъците да бъдат съобразени с доходите, а доходите с нуждите, преразглеждане на приватизационните сделки, напускане на НАТО, никакви чужди военни бази, увеличаване на раждаемостта, референдуми по всички въпроси, които засягат най-малко 10% от нацията, ревизия на членството в ЕС, отваряне на АЕЦ Козлодуй, конфискуване на незаконно придобитото имущество, съд за националните предатели, минимално почасово заплащане, каквото е в средна Европа.

Според него хората искат същото, което и Атака. Няма партия в Народното събрание, която да поставя такива искания, освен нас. Другите партии ни заробват и говорят, че няма пари за българите. Тези партии ни наричат фашисти, защото искат българите да гласуват пак за тях. Тази лъжа вече не работи. Атака не е партия, тя е национална кауза. Ние сме най-готови за избори, нашите лозунги са готови от 2002 г. Трябва да изработим плана Сидеров срещу плана на международния валутен фонд. Това план на българите, които продължават да страдат, а ние не можем да гледаме. той повтори исканията си за минимална пенсия от 500 лв, а минимална заплата 1000 лева.  Енергото става дружество с 51% българско участие, стори се нова АЕЦ и се отварят урановите мини. При управлението на Атака ще се създаде високотехнолигичен парк, в който ще върнем нашите специалистите, чуждите вериги и телефонни оператори ще бъдат с 51% българско участие. Ако трябва ще се обърнем към Русия, Китай, Япония за истински инвестиции, които ще дадат истински напредък на България. Продажбата на алкохол, цигари и горива, ще бъде държавен монопол, ще има доброволни отряди за борба с циганската престъпност. няма да има подкрепа да Турция, Сърбия, Македония, докато не си променят политика. ще внесем българи от Украйна и Молдова - тове решение на демографската криза, ще има институт за изучаване на 1000-летната истинска българска история. Това е нашата реална програма и без нея ще загинем като нация. НТие сме бойният отряд на свободна България, завърши Сидеров.

ала номер 1 на Националния дворец на културата не може да побере всички делегати на сбора на Атака, предаде наш репортер.

Политическата партия провежда днес своя традиционен сбор. Очаква се около 7000 души да пристигнат в столицата от цялата страна. Днес хората на Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа ще проведат шествие в столицата.

Депутатът Десислав Чуколов обяви дневния ред. Една от точките бе избор на председател на политическата формация. В залата присъстваха представители на посолството на Китай и палестински дипломат.

Бяха прочетени поздравителни адреси от Съюза на приятелите на Русия в България, казашките организации по повод празника. Приветствие прочете и представителят на Австрийската партия на свободата Волфганг Килд. Той започна на български, но продължи на английски. Думите на австриеца бяха прекъсвани с овации. Килд посочи, че хората, които искат свобода в ЕС, са заклеймявани като националисти и Брюксел се борят срещу тези идеи.

По време на първия национален сбор на „Атака" Волен Сиреров беше преизбран за председател на партията почти единодушно. Той беше единствената кандидатура, за която гласуваха близо 800-те делегати на партията. По време на заседанието атакистите се обединиха около решението да водят преговори за коалиционно явяване на предстоящите парламентарни изборите.

След приключване на сбора хиляди привърженици на Атака тръгнаха на шествие от НДК към храм-паметника "Александър Невски". Паркетният лъв Евгени Минчев неочаквано и неволно се озова в шествието, предаде репортер на novini.bg. Шествието спря за малко пред Президентството и скандира "Оставка".

Да си върнем страната, която я колонизираха, която я окрадоха – тук, хората от този триъгълник на властта. Това каза лидерът на ПП „Атака” Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа на националния митинг. В тази сграда трябва да има убедени патриоти, убедени националисти, каза Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа по посока на Народното събрание. Идват избори. Нали няма да направите грешката да вкарате в парламента тези, които продадоха България, каза Сидеров. Българският народ се събуди от сън, поздравявам всички, които искат свобода и независимост, политическа и икономическа свобода, каза Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа. България трябва да бъде управлявана от българи, всички да са равни без оглед на вяра, етнос и принадлежност, но под български закон. България ще е свободна само, когато се управлява от българи, когато си върнем всички ресурси, каза Сидеров. Тогава ще видим, че има пари за високи доходи. Сегашният президент, сегашното правителство казват, че няма пари за доходи – те лъжат, каза Сидеров.

Властта е в ръцете на президента, той може да разпусне Народното събрание, вече от него зависи и той държи цялата отговорност, каза Сидеров. Всички протестиращи трябва да притискат този човечец, за да приложи исканията на българския народ в политическа форма, иначе ще ни измами, каза Сидеров. Аз му нямам доверие и не мога да му имам доверие, каза Сидеров.

Присъстващите скандират „Волен”. Те освиркаха сградите на парламента, президентството и Народното събрание и скандираха „оставка”.

Кого ще сложи Плевнелиев за служебен премиер, за служебно правителство – подозирам, че това ще бъдат хора от едрия олигархичен бизнес. Ще настояваме всеки член на служебния кабинет да бъде изваден на светло. Ние сме гарант, че това служебно правителство няма да доокраде България, каза лидерът на ПП „Атака”. Нека всички българи да притискат властта, властта сега се казва Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното, той трябва да бъде притискан, докато не изпълни исканията на народа, заяви Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа.

България е отново поробена, но този път от други колонизатори, България е под икономически гнет, каза още Сидеров. Той пристигна с жива музика – рок група, която изпълняваше музика върху подвижна сцена.

„Ние искаме да излезем, да се изправим и искаме българите да получават европейски доходи”, каза Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа, като добави, че това е възможно и че управляващите досега са лъгали за възможността това да се случи. Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа призова своите симпатизанти да се борят за „православна, независима от монополи България”. Лидерът на „Атака” каза, че духът на симпатизантите му е силен и те ще могат да се преборят срещу евентуалния служебен кабинет, който, по думите му, е подкупен.

Последвайте канала на

Валери Зайцев
23878 136

Свързани новини

Коментари 136

Добави коментар
...

2013.03.16 | 23:50

61
Жалко е че има много глупави хора, които не са чули или прочели нито дума, от това, което казва Волен Сидеров, но го плюят постоянно. Заради такива глупаци, пак може да спечелят мръсните изроди- Герб, или БСП, които заедно направиха геноцида над Българския народ. Събудете се, Българи !!! Не се продавайте за жълти стотинки, и не предавайте Народа си !!!

2013.05.07 | 19:59

136
Kato winagi neofa[istite na Siderow manipulirat i lyvat balycite

2013.03.16 | 23:49

59
Прочел съм му плана бе човек и звучи страхотно много ми се иска да е изпълним, но се замислям малко за нещата. Защо хората не осъзнават че договори не се развалят просто ей-така и че предприятия не се национализират просто йе-тата... има си последствия и неустойки в договорите. И много от другите неша като се замисли човек няма как да станат, като това със заплатите например...
MМа

2013.05.07 | 19:58

135
Майка ти фашист смотан ,педал,гей,психар,не се залъгвайте няма как такава фашистка партия да стане управляваща,тази партия трябва да бъде обявена за противоконституционна,както и дпс,а на всички които го подкрепят,вие сте зомбирани от някакъв ненормалник,ами вярвайте му!

2013.03.17 | 00:04

68
Планът “Сидеров” предлага моментален спад на ДДС-то и рязко вдигане на минималните пенсии и заплати.
Ина

2013.04.28 | 23:20

134
Планът “Сидеров” ? Я как сте си повярвали ...
ma40

2013.03.17 | 00:20

133
Има светлина в тунела!

2013.03.04 | 12:13

19
има..от влака насреща:)
Националист

2013.03.17 | 00:20

132
АТАКА е най-Българската партия!АТАКА ПОБЕДА!
niki

2013.03.17 | 00:20

131
v ataka ni e nadejdata
данъкоплатец

2013.03.17 | 00:19

130
Това е истинския български "патриот" - цунал се е с китайците, казаците и палестниците. И с един австрийски педераст за цвят. И това на връх трети март. Каква независимост, какви пет лева? Позор!!!
48 Такт

2013.03.17 | 00:19

126
Най-близкото нещо до независимостта , ще е обвързването с нациите от БРИКС. Китай и Русия са нужни на България ако искаме въобще да съществуваме. Сега ако изведнъж се махнем от американците и не потърсим помощ от Китай и Русия, те ще ни обвинят че сме терористи, ще нахлуят и ще почнат да избиват цивилни. Точно както във всяка война, която е воювала САЩ досега. И без това САЩ за да съществува, трябва да има постоянен страх от терористи, които искат да убият "великата демокрация и пазителите на световния мир" . Напоследък все не могат да си намерят някой дет да го заклемят като терорист, затова 1 независима страна като България доста добре ще и дойде на америка.
niki

2013.03.04 | 12:13

20
duha6 li na vojda ti boiko a?

2013.03.17 | 00:19

129
Волен Сидеров е депесарска подлога !!!

2013.03.17 | 00:19

128
Най-големият майтап ще стане ако Атака спечелят изборите!
48 Такт

2013.03.04 | 12:14

21
Най-големия майтап ще е ако такива като теб започнат да дават аргументи. ( Ако завършиш 3-ти клас мисля че ще разбереш какво е това )

2013.03.17 | 00:19

127
АТАКА ЗАВИНАГИ!!!

Добави коментар

Свързани видеа

Свързани галерии

Водещи новини