Харесайте facebook страницата ни

Преизбраха Волен Сидеров за лидер на Атака (снимки)

17664
03.03.2013 | 12:27

Ние сме бойният отряд на свободна България, каза лидерът на Атака

1 от 1
Предишна Следваща

 

Снимка © Булфото

 

Снимка © Булфото

 

Снимка © Булфото

 

Снимка © Булфото

 

Снимка © Булфото

Други Снимки

Затвори

Видео

Преизбраха Волен Сидеров за лидер на Атака
Затвори

Видео

Шествие на Атака превзе София
Затвори

Пред българската атака няма непревзимаеми крепости, каза Волен Сидеров Волен Николов Сидеров е български журналист и политик, лидер на ПП ... към профила .

Да си върнем България на българите от чужди и други натрапници. Чуждите фирми налапаха най-апетитните места на българската икономика. Според него това е план на Федералния резерв за ограбването на България и заличаване на нацията. В гибелния план участват и български политици, които предизвикаха и банковата криза през 1996 г. Това бе акция срещу премиер Жан Виденов заедно със служителката на Световната банка Кристалина Георгиева Кристалина Иванова Георгиева е родена на 13 август 1953 година в ... към профила , която искаше бърза приватизация. Георгиева е вечен кандидат за премиер на България, Не, благодаря, казвам аз. Този световен кръг е предизвикал и кризата от 2008 г., поясни Сидеров. Той цитира Иван Костов През 1967 година завършва средно образование в 18-о СПУ "Кирил и ... към профила , който е признал, че приватизацията е било  условие за приемането на страната в ЕС и НАТО.

Световните лидери излъгаха народа, че печелившите предприятия са губещи и заплашваха, че пенсиите ще станат пак 5 долара. Крепостта бе предадена отвътре от кабинетите на Стефан Софиянски Стефан е син на Антон Ангелов Софиянски и Елена Бояджиева Софиянска, има ... към профила , Иван Костов, Симеон Сакскобургготски Симеон Сакскобургготски е роден на 16 юни 1937 г. в София. Той е син на Цар ... към профила , Сергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, ... към профила и Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на България от 27 юли 2009 г. ... към профила .Те ликвидираха националното самосъзнание с въвеждането с новини на турски и анитбългарската конвенция за малцинствата. Независимостта може да ни даде достоен живот и това е българизъм - български национализъм. Това е нашата кауза, тя не е лява и дясна, тя е българска и ще се отнася и за българския работник и българския работник, поясни Сидеров.

Милион българи живеят в плен на чуждите монополи, които са финансови октоподи. Аз създадох Атака, защото само битката за по-независима икономика и политика ще подобри положението на икономиката, говореше Сидеров. Българският народ скандира лозунга на Атака: Да си върнем България. Семето, което посяхме преди години, днес дава плод. 

Сидеров припомни основните принципи на партията. България е монолитна етническа държава. не може да има емисии на друг език, забрана на етническите партии, строги санкции за хули срещу България, здравето и образованието са приоритет на правителството, всеки български инвеститор има предимство пред чуждия до изравняване на стандарта с Източна Европа, данъците да бъдат съобразени с доходите, а доходите с нуждите, преразглеждане на приватизационните сделки, напускане на НАТО, никакви чужди военни бази, увеличаване на раждаемостта, референдуми по всички въпроси, които засягат най-малко 10% от нацията, ревизия на членството в ЕС, отваряне на АЕЦ Козлодуй, конфискуване на незаконно придобитото имущество, съд за националните предатели, минимално почасово заплащане, каквото е в средна Европа.

Според него хората искат същото, което и Атака. Няма партия в Народното събрание, която да поставя такива искания, освен нас. Другите партии ни заробват и говорят, че няма пари за българите. Тези партии ни наричат фашисти, защото искат българите да гласуват пак за тях. Тази лъжа вече не работи. Атака не е партия, тя е национална кауза. Ние сме най-готови за избори, нашите лозунги са готови от 2002 г. Трябва да изработим плана Сидеров срещу плана на международния валутен фонд. Това план на българите, които продължават да страдат, а ние не можем да гледаме. той повтори исканията си за минимална пенсия от 500 лв, а минимална заплата 1000 лева.  Енергото става дружество с 51% българско участие, стори се нова АЕЦ и се отварят урановите мини. При управлението на Атака ще се създаде високотехнолигичен парк, в който ще върнем нашите специалистите, чуждите вериги и телефонни оператори ще бъдат с 51% българско участие. Ако трябва ще се обърнем към Русия, Китай, Япония за истински инвестиции, които ще дадат истински напредък на България. Продажбата на алкохол, цигари и горива, ще бъде държавен монопол, ще има доброволни отряди за борба с циганската престъпност. няма да има подкрепа да Турция, Сърбия, Македония, докато не си променят политика. ще внесем българи от Украйна и Молдова - тове решение на демографската криза, ще има институт за изучаване на 1000-летната истинска българска история. Това е нашата реална програма и без нея ще загинем като нация. НТие сме бойният отряд на свободна България, завърши Сидеров.

ала номер 1 на Националния дворец на културата не може да побере всички делегати на сбора на Атака, предаде наш репортер.

Политическата партия провежда днес своя традиционен сбор. Очаква се около 7000 души да пристигнат в столицата от цялата страна. Днес хората на Волен Сидеров ще проведат шествие в столицата.

Депутатът Десислав Чуколов обяви дневния ред. Една от точките бе избор на председател на политическата формация. В залата присъстваха представители на посолството на Китай и палестински дипломат.

Бяха прочетени поздравителни адреси от Съюза на приятелите на Русия в България, казашките организации по повод празника. Приветствие прочете и представителят на Австрийската партия на свободата Волфганг Килд. Той започна на български, но продължи на английски. Думите на австриеца бяха прекъсвани с овации. Килд посочи, че хората, които искат свобода в ЕС, са заклеймявани като националисти и Брюксел се борят срещу тези идеи.

По време на първия национален сбор на „Атака" Волен Сиреров беше преизбран за председател на партията почти единодушно. Той беше единствената кандидатура, за която гласуваха близо 800-те делегати на партията. По време на заседанието атакистите се обединиха около решението да водят преговори за коалиционно явяване на предстоящите парламентарни изборите.

След приключване на сбора хиляди привърженици на Атака тръгнаха на шествие от НДК към храм-паметника "Александър Невски". Паркетният лъв Евгени Минчев Първият светски хроникьор у нас Евгени Минчев е роден в деня на падналите - ... към профила неочаквано и неволно се озова в шествието, предаде репортер на novini.bg. Шествието спря за малко пред Президентството и скандира "Оставка".

Да си върнем страната, която я колонизираха, която я окрадоха – тук, хората от този триъгълник на властта. Това каза лидерът на ПП „Атака” Волен Сидеров на националния митинг. В тази сграда трябва да има убедени патриоти, убедени националисти, каза Волен Сидеров по посока на Народното събрание. Идват избори. Нали няма да направите грешката да вкарате в парламента тези, които продадоха България, каза Сидеров. Българският народ се събуди от сън, поздравявам всички, които искат свобода и независимост, политическа и икономическа свобода, каза Волен Сидеров. България трябва да бъде управлявана от българи, всички да са равни без оглед на вяра, етнос и принадлежност, но под български закон. България ще е свободна само, когато се управлява от българи, когато си върнем всички ресурси, каза Сидеров. Тогава ще видим, че има пари за високи доходи. Сегашният президент, сегашното правителство казват, че няма пари за доходи – те лъжат, каза Сидеров.

Властта е в ръцете на президента, той може да разпусне Народното събрание, вече от него зависи и той държи цялата отговорност, каза Сидеров. Всички протестиращи трябва да притискат този човечец, за да приложи исканията на българския народ в политическа форма, иначе ще ни измами, каза Сидеров. Аз му нямам доверие и не мога да му имам доверие, каза Сидеров.

Присъстващите скандират „Волен”. Те освиркаха сградите на парламента, президентството и Народното събрание и скандираха „оставка”.

Кого ще сложи Плевнелиев за служебен премиер, за служебно правителство – подозирам, че това ще бъдат хора от едрия олигархичен бизнес. Ще настояваме всеки член на служебния кабинет да бъде изваден на светло. Ние сме гарант, че това служебно правителство няма да доокраде България, каза лидерът на ПП „Атака”. Нека всички българи да притискат властта, властта сега се казва Росен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на ... към профила , той трябва да бъде притискан, докато не изпълни исканията на народа, заяви Волен Сидеров.

България е отново поробена, но този път от други колонизатори, България е под икономически гнет, каза още Сидеров. Той пристигна с жива музика – рок група, която изпълняваше музика върху подвижна сцена.

„Ние искаме да излезем, да се изправим и искаме българите да получават европейски доходи”, каза Волен Сидеров, като добави, че това е възможно и че управляващите досега са лъгали за възможността това да се случи. Волен Сидеров призова своите симпатизанти да се борят за „православна, независима от монополи България”. Лидерът на „Атака” каза, че духът на симпатизантите му е силен и те ще могат да се преборят срещу евентуалния служебен кабинет, който, по думите му, е подкупен.

Автор:
Валери Зайцев
182
Добави коментар
Разпечатай Изпрати
182
Коментари
Коментирай
182
04.03.2013 | 23:58

Забавна е тая тема!

Отговори
Рейтинг:
0
за
против
1

181 Ина
28.04.2013 | 23:20
В отговор на #157

Планът “Сидеров” ? Я как сте си повярвали ...

Отговори
Рейтинг:
2
за
против
13

180 MМа
07.05.2013 | 19:58

Майка ти фашист смотан ,педал,гей,психар,не се залъгвайте няма как такава фашистка партия да стане управляваща,тази партия трябва да бъде обявена за противоконституционна,както и дпс,а на всички които го подкрепят,вие сте зомбирани от някакъв ненормалник,ами вярвайте му!

Отговори
Рейтинг:
5
за
против
36

179
28.04.2013 | 23:20
В отговор на #177

Ами от как им махнаха златното покритие те парите и без това са си само хартийки! Истинската борба не е за този или онзи, а ПРОТИВ БАНКОВАТА СИСТЕМА! Тя e ОСНОВНАТА причина за обедняването на хората!

Отговори
Рейтинг:
15
за
против
0

178
04.03.2013 | 18:39
В отговор на #165

Ами сигурно, щото така изглежда!

Отговори
Рейтинг:
0
за
против
0

177
16.03.2013 | 23:49
В отговор на #174

Вие хора сте смачкани ужасно - даже не ви виня, че не разбирате - това десетки години ви е вменявано - че сте измет, че сте прошляци, че сте прости, че сте злобни и че сте бедни. Промивка просто - който притежава медиите, манипулира обществото..вие не мислите, че телевизиите се издържат от реклами, нали? Нашата ситуация е "вода гази-жаден ходи" Човек не трябва да мисли, че парите са в работодателя му/душманина/политика/монопола. Човек трябва да знае, че парите са в ръцете му - в способностите му и в труда му! Това е същественото - без това, парите са просто хартийки - те не се ядат и не се пият и може само за подпалки да се ползват..ако вие не знаете колко струвате - е напълно естествено да купуват труда ви евтино.

Отговори
Рейтинг:
15
за
против
0

176
04.03.2013 | 23:56
В отговор на #175

Браво Митак! Още малко тренировки и си готов за политик - и те така с много думи нищо не казват, ама по-красиво! Не те ли домързя да го напишеш това!

Отговори
Рейтинг:
3
за
против
1

175 Mitaka
09.03.2013 | 15:20

деева тука сички са супер неграмотни и тъпи,ся ше кажете че и аз съм неграмотен и тъп - да,вярно е,ама това какво общо има с вас?вие сте награмотни и тъпи и аз съм неграмотен и тъп,дори и да ми кажете че съм неграмотен и тъп това не ви прави по-малко неграмотни и тъпи,само дето аз не претендирам,че не съм неграмотен и тъп или много разбиращ,затова морално ви побеждавам,ПЪЛНО ТАКТИЧЕСКО ПРЕВЪЗХОДСТВО НАД АНТАГОНИСТИТЕ РАЗПОЛОЖЕНИ ПО БОЙНОТО ПОЛЕ!!!!!!!!

Отговори
Рейтинг:
1
за
против
11

174 1234
16.03.2013 | 23:49

1000лв заплата - добре звучи, но колко евро ще курсът на лева след национализациите и ще стигат ли за 10 хляба?

Отговори
Рейтинг:
5
за
против
20

173
07.05.2013 | 19:59
В отговор на #169

Kato winagi neofa[istite na Siderow manipulirat i lyvat balycite

Отговори
Рейтинг:
4
за
против
15

172 АЛБАНЦИТЕ ИЗГОНИХА ЧЕЗ
28.04.2013 | 23:21
В отговор на #171

Щом албанците успяха да ги изгонят защо и ние да не можем. Още повече че ЕРП-тата монополисти имат ОГРОМНИ нарушения на приватизационните договори т.е. дори и да тръгнат да ни съдят ще загубят. Само ни трябва политическа воля и правителство начело с човек като Сидеров, които да го направят

Отговори
Рейтинг:
36
за
против
4

171
16.03.2013 | 23:49
В отговор на #169

Прочел съм му плана бе човек и звучи страхотно много ми се иска да е изпълним, но се замислям малко за нещата. Защо хората не осъзнават че договори не се развалят просто ей-така и че предприятия не се национализират просто йе-тата... има си последствия и неустойки в договорите. И много от другите неша като се замисли човек няма как да станат, като това със заплатите например...

Отговори
Рейтинг:
7
за
против
26

1 2 3 4 5 6 7 8 ...
Добави Коментар
Екипът на Novini.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.

В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.