Харесайте facebook страницата ни

Преизбраха Волен Сидеров за лидер на Атака (снимки)

1 от 1
Предишна Следваща
© Булфото

Пред българската атака няма непревзимаеми крепости, каза Волен Сидеров Волен Николов Сидеров е български журналист и политик, лидер на ПП ... към профила .

Да си върнем България на българите от чужди и други натрапници. Чуждите фирми налапаха най-апетитните места на българската икономика. Според него това е план на Федералния резерв за ограбването на България и заличаване на нацията. В гибелния план участват и български политици, които предизвикаха и банковата криза през 1996 г. Това бе акция срещу премиер Жан Виденов заедно със служителката на Световната банка Кристалина Георгиева Кристалина Иванова Георгиева е родена на 13 август 1953 година в ... към профила , която искаше бърза приватизация. Георгиева е вечен кандидат за премиер на България, Не, благодаря, казвам аз. Този световен кръг е предизвикал и кризата от 2008 г., поясни Сидеров. Той цитира Иван Костов През 1967 година завършва средно образование в 18-о СПУ "Кирил и ... към профила , който е признал, че приватизацията е било  условие за приемането на страната в ЕС и НАТО.

Световните лидери излъгаха народа, че печелившите предприятия са губещи и заплашваха, че пенсиите ще станат пак 5 долара. Крепостта бе предадена отвътре от кабинетите на Стефан Софиянски Стефан е син на Антон Ангелов Софиянски и Елена Бояджиева Софиянска, има ... към профила , Иван Костов, Симеон Сакскобургготски Симеон Сакскобургготски е роден на 16 юни 1937 г. в София. Той е син на Цар ... към профила , Сергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, ... към профила и Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република ... към профила .Те ликвидираха националното самосъзнание с въвеждането с новини на турски и анитбългарската конвенция за малцинствата. Независимостта може да ни даде достоен живот и това е българизъм - български национализъм. Това е нашата кауза, тя не е лява и дясна, тя е българска и ще се отнася и за българския работник и българския работник, поясни Сидеров.

Милион българи живеят в плен на чуждите монополи, които са финансови октоподи. Аз създадох Атака, защото само битката за по-независима икономика и политика ще подобри положението на икономиката, говореше Сидеров. Българският народ скандира лозунга на Атака: Да си върнем България. Семето, което посяхме преди години, днес дава плод. 

Сидеров припомни основните принципи на партията. България е монолитна етническа държава. не може да има емисии на друг език, забрана на етническите партии, строги санкции за хули срещу България, здравето и образованието са приоритет на правителството, всеки български инвеститор има предимство пред чуждия до изравняване на стандарта с Източна Европа, данъците да бъдат съобразени с доходите, а доходите с нуждите, преразглеждане на приватизационните сделки, напускане на НАТО, никакви чужди военни бази, увеличаване на раждаемостта, референдуми по всички въпроси, които засягат най-малко 10% от нацията, ревизия на членството в ЕС, отваряне на АЕЦ Козлодуй, конфискуване на незаконно придобитото имущество, съд за националните предатели, минимално почасово заплащане, каквото е в средна Европа.

Според него хората искат същото, което и Атака. Няма партия в Народното събрание, която да поставя такива искания, освен нас. Другите партии ни заробват и говорят, че няма пари за българите. Тези партии ни наричат фашисти, защото искат българите да гласуват пак за тях. Тази лъжа вече не работи. Атака не е партия, тя е национална кауза. Ние сме най-готови за избори, нашите лозунги са готови от 2002 г. Трябва да изработим плана Сидеров срещу плана на международния валутен фонд. Това план на българите, които продължават да страдат, а ние не можем да гледаме. той повтори исканията си за минимална пенсия от 500 лв, а минимална заплата 1000 лева.  Енергото става дружество с 51% българско участие, стори се нова АЕЦ и се отварят урановите мини. При управлението на Атака ще се създаде високотехнолигичен парк, в който ще върнем нашите специалистите, чуждите вериги и телефонни оператори ще бъдат с 51% българско участие. Ако трябва ще се обърнем към Русия, Китай, Япония за истински инвестиции, които ще дадат истински напредък на България. Продажбата на алкохол, цигари и горива, ще бъде държавен монопол, ще има доброволни отряди за борба с циганската престъпност. няма да има подкрепа да Турция, Сърбия, Македония, докато не си променят политика. ще внесем българи от Украйна и Молдова - тове решение на демографската криза, ще има институт за изучаване на 1000-летната истинска българска история. Това е нашата реална програма и без нея ще загинем като нация. НТие сме бойният отряд на свободна България, завърши Сидеров.

ала номер 1 на Националния дворец на културата не може да побере всички делегати на сбора на Атака, предаде наш репортер.

Политическата партия провежда днес своя традиционен сбор. Очаква се около 7000 души да пристигнат в столицата от цялата страна. Днес хората на Волен Сидеров ще проведат шествие в столицата.

Депутатът Десислав Чуколов обяви дневния ред. Една от точките бе избор на председател на политическата формация. В залата присъстваха представители на посолството на Китай и палестински дипломат.

Бяха прочетени поздравителни адреси от Съюза на приятелите на Русия в България, казашките организации по повод празника. Приветствие прочете и представителят на Австрийската партия на свободата Волфганг Килд. Той започна на български, но продължи на английски. Думите на австриеца бяха прекъсвани с овации. Килд посочи, че хората, които искат свобода в ЕС, са заклеймявани като националисти и Брюксел се борят срещу тези идеи.

По време на първия национален сбор на „Атака" Волен Сиреров беше преизбран за председател на партията почти единодушно. Той беше единствената кандидатура, за която гласуваха близо 800-те делегати на партията. По време на заседанието атакистите се обединиха около решението да водят преговори за коалиционно явяване на предстоящите парламентарни изборите.

След приключване на сбора хиляди привърженици на Атака тръгнаха на шествие от НДК към храм-паметника "Александър Невски". Паркетният лъв Евгени Минчев Първият светски хроникьор у нас Евгени Минчев е роден в деня на падналите - ... към профила неочаквано и неволно се озова в шествието, предаде репортер на novini.bg. Шествието спря за малко пред Президентството и скандира "Оставка".

Да си върнем страната, която я колонизираха, която я окрадоха – тук, хората от този триъгълник на властта. Това каза лидерът на ПП „Атака” Волен Сидеров на националния митинг. В тази сграда трябва да има убедени патриоти, убедени националисти, каза Волен Сидеров по посока на Народното събрание. Идват избори. Нали няма да направите грешката да вкарате в парламента тези, които продадоха България, каза Сидеров. Българският народ се събуди от сън, поздравявам всички, които искат свобода и независимост, политическа и икономическа свобода, каза Волен Сидеров. България трябва да бъде управлявана от българи, всички да са равни без оглед на вяра, етнос и принадлежност, но под български закон. България ще е свободна само, когато се управлява от българи, когато си върнем всички ресурси, каза Сидеров. Тогава ще видим, че има пари за високи доходи. Сегашният президент, сегашното правителство казват, че няма пари за доходи – те лъжат, каза Сидеров.

Властта е в ръцете на президента, той може да разпусне Народното събрание, вече от него зависи и той държи цялата отговорност, каза Сидеров. Всички протестиращи трябва да притискат този човечец, за да приложи исканията на българския народ в политическа форма, иначе ще ни измами, каза Сидеров. Аз му нямам доверие и не мога да му имам доверие, каза Сидеров.

Присъстващите скандират „Волен”. Те освиркаха сградите на парламента, президентството и Народното събрание и скандираха „оставка”.

Кого ще сложи Плевнелиев за служебен премиер, за служебно правителство – подозирам, че това ще бъдат хора от едрия олигархичен бизнес. Ще настояваме всеки член на служебния кабинет да бъде изваден на светло. Ние сме гарант, че това служебно правителство няма да доокраде България, каза лидерът на ПП „Атака”. Нека всички българи да притискат властта, властта сега се казва Росен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на ... към профила , той трябва да бъде притискан, докато не изпълни исканията на народа, заяви Волен Сидеров.

България е отново поробена, но този път от други колонизатори, България е под икономически гнет, каза още Сидеров. Той пристигна с жива музика – рок група, която изпълняваше музика върху подвижна сцена.

„Ние искаме да излезем, да се изправим и искаме българите да получават европейски доходи”, каза Волен Сидеров, като добави, че това е възможно и че управляващите досега са лъгали за възможността това да се случи. Волен Сидеров призова своите симпатизанти да се борят за „православна, независима от монополи България”. Лидерът на „Атака” каза, че духът на симпатизантите му е силен и те ще могат да се преборят срещу евентуалния служебен кабинет, който, по думите му, е подкупен.

Коментари
Коментари (182)
Коментирай
(гост)
04.03.2013 | 23:58

Забавна е тая тема!

Рейтинг:
 
1
MМа (гост)
07.05.2013 | 19:58

Майка ти фашист смотан ,педал,гей,психар,не се залъгвайте няма как такава фашистка партия да стане управляваща,тази партия трябва да бъде обявена за противоконституционна,както и дпс,а на всички които го подкрепят,вие сте зомбирани от някакъв ненормалник,ами вярвайте му!

Рейтинг:
 
36
Mitaka (гост)
09.03.2013 | 15:20

деева тука сички са супер неграмотни и тъпи,ся ше кажете че и аз съм неграмотен и тъп - да,вярно е,ама това какво общо има с вас?вие сте награмотни и тъпи и аз съм неграмотен и тъп,дори и да ми кажете че съм неграмотен и тъп това не ви прави по-малко неграмотни и тъпи,само дето аз не претендирам,че не съм неграмотен и тъп или много разбиращ,затова морално ви побеждавам,ПЪЛНО ТАКТИЧЕСКО ПРЕВЪЗХОДСТВО НАД АНТАГОНИСТИТЕ РАЗПОЛОЖЕНИ ПО БОЙНОТО ПОЛЕ!!!!!!!!

Рейтинг:
 
11
(гост)
04.03.2013 | 23:56

Браво Митак! Още малко тренировки и си готов за политик - и те така с много думи нищо не казват, ама по-красиво! Не те ли домързя да го напишеш това!

Рейтинг:
 
1
1234 (гост)
16.03.2013 | 23:49

1000лв заплата - добре звучи, но колко евро ще курсът на лева след национализациите и ще стигат ли за 10 хляба?

Рейтинг:
 
20
(гост)
16.03.2013 | 23:49

Вие хора сте смачкани ужасно - даже не ви виня, че не разбирате - това десетки години ви е вменявано - че сте измет, че сте прошляци, че сте прости, че сте злобни и че сте бедни. Промивка просто - който притежава медиите, манипулира обществото..вие не мислите, че телевизиите се издържат от реклами, нали? Нашата ситуация е "вода гази-жаден ходи" Човек не трябва да мисли, че парите са в работодателя му/душманина/политика/монопола. Човек трябва да знае, че парите са в ръцете му - в способностите му и в труда му! Това е същественото - без това, парите са просто хартийки - те не се ядат и не се пият и може само за подпалки да се ползват..ако вие не знаете колко струвате - е напълно естествено да купуват труда ви евтино.

Рейтинг:
 
0
... (гост)
16.03.2013 | 23:50

Жалко е че има много глупави хора, които не са чули или прочели нито дума, от това, което казва Волен Сидеров, но го плюят постоянно. Заради такива глупаци, пак може да спечелят мръсните изроди- Герб, или БСП, които заедно направиха геноцида над Българския народ. Събудете се, Българи !!! Не се продавайте за жълти стотинки, и не предавайте Народа си !!!

Рейтинг:
 
7
(гост)
07.05.2013 | 19:59

Kato winagi neofa[istite na Siderow manipulirat i lyvat balycite

Рейтинг:
 
15
(гост)
16.03.2013 | 23:49

Прочел съм му плана бе човек и звучи страхотно много ми се иска да е изпълним, но се замислям малко за нещата. Защо хората не осъзнават че договори не се развалят просто ей-така и че предприятия не се национализират просто йе-тата... има си последствия и неустойки в договорите. И много от другите неша като се замисли човек няма как да станат, като това със заплатите например...

Рейтинг:
 
26
(гост)
16.03.2013 | 23:49

Един кандидат, избран с 100% от гласовете. Това съм го виждал и преди. Добрата новина е, че го подкрепят само малцина.

Рейтинг:
 
26
(гост)
16.03.2013 | 23:50

Изказване на Волен Сидеров на първото заседание на Четиридесетото обикновено Народно събрание на Република България от 11 юли 2005 г.: "…През този 8-годишен период беше извършен гигантски геноцид на българската нация. По настояване на външни, враждебни на България, фактори от нашия народ се предвижда да останат 3,5-4 млн. жители. Такъв е планът на българофобите и този план се изпълнява пред очите ни. Ако някой пита как, ще му посоча: като се отнеме на българите правото да бъдат господари в собствената си държава, като се оставят да умират в мизерия и липса на лекарства и медицинско обслужване, като биват подлагани на терор от цигански банди, които всекидневно нападат, ограбват, изнасилват и малтретират българската нация, след което съзнателно никой не издирва престъпленията, извършени от тях, защото директивата отвън е такава ­ да не се разследват престъпленията на тези малцинствени групи. Целта е българите да живеят в страх, да бъдат обезверени, смачкани, покорни. Стотици хиляди хронично болни измират и в момента, защото мафиотски фирми на довчерашния кабинет правят нечисти сделки с живота и здравето на българите. Защото роднини на довчерашната министърка на околната среда въртят търговия с лекарства за раковоболни и по тази причина лекарства няма и стотици хиляди българи, болни от рак, днес са подложени на бавна, мъчителна агония.

Рейтинг:
 
6
(гост)
16.03.2013 | 23:50

Не мога да го разбера това! човека се бори за спасението на България от самото начало, а вие само го плюете и наричате луд!!!!!!

Рейтинг:
 
8
АТАКА иска радикална промяна на модела (гост)
16.03.2013 | 23:50

АТАКА иска радикална промяна на икономическия модел От държава на разслоението, на масовата бедност и корупция и 2 % олигархия, трябва да станем държава на социалната стабилност, средната класа и преобладаващо български едър и среден бизнес. Как може да стане това? С енергията на тези, които са доказали, че работят за българското дело. С дух. С вяра. С план за действие. Какво постановява планът „Сидеров“: 1. Рязък и незабавен скок нагоре на доходите: Минимална заплата в България – 1000 лева Минимална пенсия – 500 лева Сега! Не след 25 години! 2. Незабавно разваляне на концесиите за златодобив и връщане на печалбата от 3 милиарда евро годишно в български ръце в полза на цялата нация. 3. Незабавно разваляне на договорите с ЧЕЗ, ЕОН и ЕВН и връщане на печалбата от 1 милиард евро годишно в български ръце в полза на цялата нация. 4. Нов регламент и състав на митниците, връщане на 2 милиарда евро годишно от контрабанда в български ръце в полза на цялата нация. 5. Строеж на два нови блока в АЕЦ Козлодуй, плюс нова АЕЦ. 6. Държавна банка само за бързо и евтино кредитиране на малък и среден бизнес. 7. Създаване на кооперативна банка с начално финансиране от държавата специално за селското стопанство. 8. Ликвидиране на безработицата за 6 месеца със специална държавна програма за заетост чрез държавни проекти и поръчки. 9. Създаване с държавно финансиране на високотехнологичен парк и държавен център за реализация на български изобретения и патенти. 10. Генерално пренасочване на българската икономика към Китай, Индия, Бразилия, Япония и Русия, което дава стратегическа опора на целия план. Тези промени са възможни! Те са жизнено нужни на България. Можем да ги направим! Знаем как. Нужно е само едно: Трябва властта да е в правилните ръце!

Рейтинг:
 
7
123 (гост)
16.03.2013 | 23:51

Вижда се че всички партии (без АТАКА)защитават монополите защото те ги финансират за да са на власт.Дори и президента изказва мнения с които подкрепя монопола защото ако започнело одържавяване чуждестранните инвеститори щели да напуснат страната.Само че г-н Президент има сектори за които не може да няма одържавяване и ако сте истински родолюбец може да вземете пример от други държави в ЕС като например Франция където енергетиката не е на 100% частна собственост.Не мога да ви разбера как си противоречите като казвате че българите не произвеждат достатъчно за да им се вдигнат доходите а вие и другите партии направихте ли така за да промените това.Как може да стане това.Като не строите само магистрали а и заводи в които хората да могат да работят и да произвеждат стоки са българския пазар.Вместо да мислите как само да си пълните джобовете направете така че по многото запустели български поля пак да се садят домати,краставици,картофи и още земеделски култури с което ще задоволим пазара и цената на тези продукти ще падне за да могат хората да си ги позволят.Винаги могат да се намерят хора които да обработват земите поради голямата безработица в страната.Само трябва да има желание от ваша страна и добра работа на държавните администрации по райони.Нека държавата да си влезе в ролята и да подпомогне животновъдството така ще паднат и цените на месото.Ако направите няколко неща които народа иска като да одържавите ЕРП-тата ,златодобива,монопола върху горивата и спомогнете за развитието на земеделието и животновъдството и се сложат мита на вносните стоки за да се купуват българските хората ще могат да се оправят и със заплатите които получават в момента и вие ще бъдете запомнени с добро.НЕКА ВСИЧКИ ПОЛИТИЦИ ДА ПОМИСЛЯТ КАК ДА ПОМОГНАТ НА ХОРАТА!!!

Рейтинг:
 
4
(гост)
16.03.2013 | 23:51

Ето го! Ражда се новият месия, след Испанският козел и Тиквата този е поредният "спасител". Който повярва след 4 години ще си разбере грешката.

Рейтинг:
 
31
(гост)
17.03.2013 | 00:04

Болен Сидеров и партия Батака,хаха пълен смях!

Рейтинг:
 
34
(гост)
17.03.2013 | 00:04

Планът “Сидеров” предлага моментален спад на ДДС-то и рязко вдигане на минималните пенсии и заплати.

Рейтинг:
 
4
Ина (гост)
28.04.2013 | 23:20

Планът “Сидеров” ? Я как сте си повярвали ...

Рейтинг:
 
13
1 2 3 4 5 6 7 8 ...
 
Добави Коментар