Красимир Каракачанов към опонент: Ще се съблечеш ли в ефир?

  • 03 март 2013 09:35

  • 4701
  • 8
Красимир Каракачанов към опонент: Ще се съблечеш ли в ефир?
© булфото

Я не ми се хили като сръбски задник! Ако не знаеш, моето момче, баба ми и дядо ми са умрели за свободата на Македония! Така емоционално се обърна лидерът на ВМРО Красимир КаракачановКрасимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместник министър-председател по обществения ред и сигурността към своя опонент в “Сблъсък” по TV7 Йован Глигоров.

“Темата за Македония ще бъде вечна, докато не започнем да празнуваме 3 март от Черно море до Охрид заедно”, допълни Каракачанов.

В студиото бе дискутирана горещата тема – има ли репресии срещу хората с българско самосъзнание в Македония. Каракачанов застъпи тезата, че това е факт и няма защо да бъде отричано.

“Стига си ми повтарял енгелсовата теза, че трудът направил от маймуната човек”, заяви другият опонент на Каракачанов - проф. Иван Калчев. “Това май съм го слушал от вас на лекциите ви преди 10 ноември”, не му остана длъжен лидерът на ВМРО.

“Ако господин професорът беше чел не скопските автори, а българските възрожденци – Райко Жинзифов, братя Миладинови, проф. Любомир Милетич, щеше да види процеса на репресии срещу българите в Македония. Професорът си повтаря един сръбски табиет: “Немам докази, али твърдим” – т.е. “Няма доказателства, но твърдя”.

"Не мога да се съглася, че тази държава, която ние подкрепихме, въоръжихме и какво ли не, да вкарват в затвора хора, които имат българско самосъзнание. Ако ти дам такива доказателства, какво ще направиш? Ще се съблечеш ли гол тука? Искам да направиш едно тегелче чисто гол”, съвсем “насериозно” му предложи Красимир КаракачановКрасимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместник министър-председател по обществения ред и сигурността.

“Аз няма да изляза да бия професор Калчев, защото горкият, съвсем е сдал багажа. Разбира се, че в Македония има репресии срещу българите. За дребни нарушения получават затвор”, заяви на свой ред проф. Божидар Димитров.

Последвайте канала на

Валери Зайцев
4701 8

Свързани новини

Коментари 8

Добави коментар
Антон

2013.04.28 | 15:31

8
С малки букви в учебниците по история на македония пише следното: Всяка прилика с посочените събития и лица е случайна или плод на художествена измислица с цел засилване на литературния момент...
REAL

2013.04.28 | 15:30

7
Tия двамата плужеци мазни.Димитров и Каракачанов,като ги слушам се срамувам.Оставете хората на мира .Те са се самоопределили,чувстват се македонци,такива са още отпреди да има държава България.Стига комунизъм,стига сме хрантутили измислени професори историци,агенти на ДС да ни тровят съзнанието.Има световна история,енциклопедия,там подробно е описано кой какъв е и откога.Според последното преброяване в Македония има около 1400 жители с българско самосъзнание.Искаме да живеем в мир и разбирателство без да ни е необходимо да слушаме глупостите на тия двамата.
REAL

2013.03.06 | 15:47

6
Не се пънете да драскате минуси,а се напънете и прочетете нещо различно от комунистическата история на България.Чувствам се не по-малко БЪЛГАРИН от вас.

2013.03.05 | 15:50

5
Абсолютно са прави !!! Македенците са страшно тикани през годините и сега набраха огромно самочуствие и наглост. Това е чиста Българска територия със огромно българско население. И нещастните Гейбери нищо не направиха по този въпрос да защитят нацията и достойнството ни !!! А какво стана замазаха положението за отказа на БГ към Македония за ЕС и някакъв си пикльо съвсем случайно спечели Биг Брадър със маса смс-и

2013.03.05 | 09:46

4
Krasimir Karakachanov - Bravo!
00

2013.03.05 | 09:46

3
Каракачанов е пич,но той рядко си изпуска нервите и влиза в конфликт,поради което страда от недостатъчно отразяване в медиите,които са жадни за тези неща.Той е по добър националист от Сидеров,но трябва да се поучи от него на остър език.Симпатизирам му но понякога просто не ми се гласува за загубена кауза.
.....

2013.03.05 | 09:44

2
То опонентът му си беше пълно чао с главата. А после и ''подкреплението'' му беше напълно неадекватно и объркано .
ДИМИТЪР

2013.03.05 | 09:44

1
Не знам тоя,ама тая мазна свиня Каракачанов ако се съблече какъв смут ще настане,всеки който го види гол ще сънува кошмари цял живот:))

Добави коментар

Водещи новини