"Фронт за спасение на нацията-За Бойко": Не искаме Тройна коалиция

  • 26 февруари 2013 11:07

  • 21168
  • 188
"Фронт за спасение на нацията-За Бойко": Не искаме Тройна коалиция
©

От Сдружение „Фронт за единство на нацията – За Бойко” разбираме справедливите искания на протестиращите, но сме длъжни да заемем страна по въпроса. Искаме да обединим всички български граждани, които не искат реставриране на властта на Тройната коалиция. Искаме страната да се развива на институционална основа и да бъде разширена подкрепата на ГЕРБ. Държим позитивите от сегашното управление на кабинета "Борисов" да имат приемственост в бъдещото управление на нацията.

Ние не казваме, че ГЕРБ е най-правата партия, но друга сила не се беше наела да тръгне срещу всички и всичко за подобряване на състоянието в страната, обяви Асен Стойков.

Ние не сме създали Сдружение „Фронт за единство на нацията – За Бойко”от добро. Не сме политици, не сме обиграни в постановките във властта, обикновени хора сме, като вас. Започнахме това движение, с което изразяваме мнението на много голяма част от българското население. Това са хора, които не излизат на протести, които си работят тихо и мирно, които стоят пред телевизора и си гледат домочадието. Чашата на търпението им обаче преля, обяви Валери Здравков, адвокат и медиатор.

По думите му, в България се извърши саботаж. Трябва главният прокурор да постанови разследване. Няма много лостове, с които да предизвикаш подобни масови събития, каквито наблюдаваме в момента. Това са да се увеличи цената на хляба, цената на горивото или цената на тока. Трябва да има пълно разследване кой и по какъв начин е увеличил цената на тока и парното, категоричен бе той.

Държавата трябва да използва всички свои лостове за въздействие да се намалят цените и да се повишат заплатите, дори и с малко - това е нашето мото, обявиха на пресконференция от създаденото в София сдружение. Настояваме за банкова реформа, защото банковата система е в основата на всичко. Към нея трябва да бъдат насочени особени усилия. Необходимо е да бъдат изкупени част от лошите кредити на гражданите, става въпрос на 2 млрд. лв., което ще смъкне напрежението и ще разтовари гражданите.

Според сдружението е изключително важно е да се отмени така наречената несменяемост на съдиите. Те не могат да си правят каквото си искат. Изборите на прокурори трябва да бъдат подложени на прекия обществен избор, смятат те.

По думите им, гражданите трябва да имат достъп и контрол над институциите като ДКЕВР, за да не се стига до революционна ситуация, каквато има сега.

Последвайте канала на

21168 188

Коментари 188

Добави коментар
123

2013.03.01 | 02:27

188
ДОКАТО Е БОЙКО НА ВЛАСТ АЗ ЩЕ ЛАПАМ ПАРИЧКИ А ВИЕ ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ ДЕТО НЕ СТЕ С ГЕРБ ЩЕ НИ ЛАПАТЕ ФУЬОВЕТЕ.ХАХАХА ВЕЛИК Е БАЙКО И НИЕ ПОКРАЙ НЕГО

2013.03.01 | 02:27

187
това се казва платена любов.защо не се кръстите Фронт Курвите на Бойко?????????

2013.02.28 | 00:16

186
Пълни глупости! Всички поклонници на гроб, боко и протежето на световната банка-дянков си имат проблеми. И като тръгнат да се изказват, те стават очевидни.
В

2013.02.28 | 00:16

185
Бойко, искаме лустрация и забрана на комунистическата и социалистическа идеология като античовешка (както сега е нацизма)! Искаме тотален натиск върху съдебната система за да заработи!
Виж ти

2013.02.28 | 00:15

184
Нещо се оформя култ към личността. Сега остава да сформираме НКВД, КПСС и да отвориме ГУЛАГ отново(ако изобщо братята руснаци са го затваряли). Не следването на "личности" ще ни реши проблемите, а на идеи. СЪБУДЕТЕ СЕ ХОРА!

2013.02.28 | 00:15

183
Явно тиквата им раздава амфети безплатно.
Н

2013.02.28 | 00:15

182
ТОЗИ ДИКТАТОР БОРИСОВ ПАК ЩЯЛ ДА ГОНИ БСП И ДПС ДО ДУПКА ???????!!!!!!!!!! ТОЙ С ТЕЗИ ПРИЗИВИ ДОЙДЕ И ПРЕДИ 4 ГОДИНИ И ХОРАТА МУ ПОВЯРВАХА. В КРАЙНА СМЕТКА НИЩО НЕ НАПРАВИ НИКОГО НЕ ОСЪДИ ДАЖЕ СЛЕД КАТО В ЕВРОПА ОСЪДИХА Л.СТОЙКОВ ,В БЪЛГАРИЯ И УСЛОВНА НЕ МУ ДАДОХА. ТРЯБВА ДА СМЕ МНОГО МАЛОУМНИ ДА СЕ ХВАНЕМ ПАК НА СЪЩОТО ХОРО ВЕЧНИЯТ БОРЕЦ ПРОТИВ КОМУНИЗМА СЕ ОКАЗА ,ЧЕ САМИЯТ ТОЙ Е КОМУНИСТ. КОЛКО ЧОВЕКА ВКАРА В ЗАТВОРА БЕ БУДА ? НИКОЛКО

2013.02.28 | 00:13

181
Това което е важно да знаете, може да си го запишете в тефтерчетата, ако имате такива е, че комунистическата идеология и символика вече не обществено приемлива. Народа и тури кръста така да се каже. Сами виждате, че на протестите се носят единствено патриотични и национални символи. От тук насетне всеки опит да се пропагандира комунизма ще прилича на опит да се възкресява мъртвец, а хора рационалисти като вас, добре знаят, че това е абсолютно невъзможно.

2013.02.28 | 00:13

180
В МОМЕНТА ТЕЧЕ ПРИ ПРЕЗИДЕНТА КОНСУЛТАТИВНИЯ СЪВЕТ ПО НАЦ.СИГУРНОСТ ,ВОЛЕН СИДЕРОВ ПОИСКА ДА СЕ ПРЕДАВА ПО МЕДИИТЕ И ДА ИМА ПРЕДСТАВИТЕЛИ НА ПРОТЕСТИРАЩИТЕ НО ПРЕЗИДЕНТА И ПРЕДСТАВИТЕЛИТЕ НА ГЕРБ БСП ,ДПС И СДС ОТКАЗАХА ДА СЕ ПРЕДАВА ПО ТВ И ДА БЪДАТ ПОКАНЕНИ ПРЕДСТАВИТЕЛИ НА ПРОТЕСТИРАЩИТЕ ,МАЙ ЩЕ ИЗЛЕЗЕ ,ЧЕ СИДЕРОВ Е НАЙ СВЕСТНИЯ ОТ ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ
ХА-ХА!

2013.02.28 | 00:13

179
Като гледам коментарите атакисти защитават Доган и Станишев! Циркът е пълен! A сметките кой ще ги плаща другари Тиквата или Гея?

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини