Опитали да купят протеста

  • 21 февруари 2013 07:00

  • 1080
  • 1
Опитали да купят протеста
©

Протестите в цялата страна ще продължат, като най- големият ще е в неделя. Това заявиха някои от организаторите в цялата страна, които вчера застанаха  пред медиите с имена, пише "България Днес".

"Оставката на Бойко Борисов не ни кара да се откажем от протеста, а точно обратното - мотивира ни да ги продължим, докато исканията ни не станат факт", категоричен бе Ангел Славчев, един от инициаторите на действията в София. Мъжът допълни, че до седмица всички 35 инициативни комитета в страната ще излязат с общи предложения и искания. Сигурно е обаче, че гражданите настояват за смяна на политическата система, заяви още той, пише изданието.

"Искаме 50% гражданско участие в регулативните органи, депутатите да се отзоват, защото има много мързеливи и некадърни сред тях. Също така смятаме, че трябва да се свика Велико Народно събрание", посочиха организаторите.

"Давам дума, че ако аз се кандидатирам за каквато и да било политическа длъжност, ще застана в центъра на столицата, за да бъда убит с камъни от народа", зарече се Славчев.

Междувременно негов съратник с половин уста призна, че политически партии са се опитали да ги купят с пари заради наближаващите избори.

"Имахме много атрактивни финансови предложения от разни политически партии да продължим агресивно протестите. Причината е, че идват избори и опозиционерите всячески се стараят да разкарат Борисов. Не се поддадохме на подобни оферти", казаха инициаторите.

Последвайте канала на

1080 1

Коментари 1

Добави коментар
vrag na depytati i izmenici

2013.02.22 | 06:12

1
axa ,da xvanem kostov stanishev kyneva ovcharov dogan lmestan i drygite plaxove i linchi linch i v zatvora .ama tr.kogato zasedavat i urysh vatre da se izkoreniat tia pleveli koito marsiat i manipolirat naroda .

Добави коментар

Водещи новини