Ванга: Добър политик ке ни изведе. Не бойте се!

  • 21 февруари 2013 06:32

  • 6096
  • 4
Ванга: Добър политик ке ни изведе. Не бойте се!
©

Баба Ванга е предвидила сегашните събития в страната. Предсказанието е направено през 1994 година. "Сега ще дойде време на вълците, после на кучетата, а след това на змиите!" - казва тогава Ванга. Думите са част от публикуваните нови  спомени на племенницата й Красимира Стоянова, пише "България днес".

Още тогава тя е уточнил, че: "Каквото искате да знаете - времето ще ви го каже - не аз!".

Тя никога не е говорила за събитията в дати. Обаче наистина е казвала, че велик човек ще спаси България, който ще дойде отвън. Племенницата на Ванга също свидетелства за подобни пророчества. "Добър политик ке ни изведе. Не бойте се! България и този път ке издържи. Колко време е издържала, та сега ли? Война няма да има. Ке се намери добър политик, той ке изведе България", казва Ванга пред нейния пазач Петър Костадинов.

Пред проф. Димитър Филипов казва: " Ще дойде мъж със здрава ръка. Той сега само работи и мълчи. Но ще каже: Стига сме играли на демокрация, време е да има ред". професорът уточнява, че Ванга е виждала този мъж като 60 - годишен, българин и ще дойде от чужбина.

"Можем само да правим догадки за кой период е говорила Ванга. Но последните събития говорят за предстоящите сериозни промени", казва Красимира Стоянова.

Последвайте канала на

6096 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
donika50

2015.03.17 | 16:31

4
Аман от празни приказки.Грешка на младите лица,дори на Ив. Петров,трябваше преди приемането на оставката на ГЕРБ да предотвратят това.Щеше до изборите да започне борба срещу монополите.Това беше най важно,докато чакаме този спасител.
Boss

2015.03.17 | 16:31

3
Пълни глупости всеки си измисля какво казала Ванга - ама дали го е казала: вятър и мъгли

2015.03.17 | 16:31

2
Ванга имаше връзка с бесовете. Те й внушаваха, какво да "пророчествува". Тази жена е врачка от ония, при които Бог забранява категорично да се ходи и заплашва с наказания още в Стария завет. В Новия, след като Е дошъл Спасителят, като Е основал църквата си- е още по- страшно да се ходи при такива измамници. Но понеже църквата ни е пълна с деградирали еретици- хората се подлъгват. Вижте й "храма" на рупите- няма по-грозни изображения.- Нищо общо със св. Православие, а само болна мистика-любима на безбожния "елит" в БГ.
Of

2015.03.17 | 16:31

1
Ей го Александър от FB-ка се издаде! ;d Ке те чекам чедо след 40 години да дойдеш! Язе ке сам на 70! Бааааа ;D

Добави коментар

Водещи новини