Обама стана Баракула

  • 18 февруари 2013 11:27

  • 2269
  • 0
Обама стана Баракула
©

Американска компания за играчки развихря въображението, създавайки чудовищни фигурки на президентите на световната суперсила, пише inews.bg.

Колекцията, наречена Presidential Monsters, не е пощадила дори действащия държавен глава Барак Обама. Той е представен като вампир, носещ името Баракула – асоциация с героя на Брам Стокър, който става основа и за съвременните суперпродукции за вампири.

И за да бъде Обама един истински цветнокож кръвопиец, куклата, която струва около 25 щатски долара, е снабдена с типичните дълги и остри кучешки зъби и характерната за граф Дракула пелерина.

Колекцията включва и фигурка на Бил Клинтън, представен като върколак.

Вълкобил, както се нарича играчката, има крака и опашка на вълк, типичната за менящите формата си създания захапка и странното им окосмяване по лицето.

Върколакът Бил обаче има и един нетипичен атрибут – саксофонът, който Клинтън така обича.

Джордж Буш младши пък е Зомбуш – безсмъртно и безмозъчно същество, по-познато като зомби.

Ричард Никсън се появява като зелено водно чудовище с ципи между пръстите. В колекцията той се нарича Чудовището от лагуната Уотъргейт (по името на знаковия за управлението му скандал с подслушванията Уотъргейт).

Компанията не е подминала и уважавани президенти като Ейбрахам Линкълн. Той в случая е представен като зловещото създание на д-р Виктор Франкенщайн, но се нарича Линкълнщайн.

Последвайте канала на

Борислава Борисова
2269 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини