Руснаците се шегуват с падналия метеорит (видео)

  • 15 февруари 2013 20:15

  • 3317
  • 2
Руснаците се шегуват с падналия метеорит (видео)
©

С онлайн обяви за продажба на космически камъни и снимки на президента Владимир ПутинВладимир ПутинВладимир Путин - руски политик. Роден на 7 октомври 1952 г. в Ленинград, сега Санкт-Петербург. През 1975, яхнал опашката на метеорит, реакцията в интернет на руснаците за днешния космически сблъсък бе  по-скоро шеговита, съобщи ДПА.

Снимките за изненадващия удар от небето, които страната и светът видяха, както и за нанесените щети и за пострадалите,  бяха направени главно от руски граждани със смартфоните им и споделени в интернет. Не закъсняха и шеговитите коментари от типа на "Няма нищо по-освежаващо от метеорит сутрин". Друг блогър помести снимка на холивудския екшън актьор Брус Уилис,  който спаси света от астероид през 1998 г. във филма "Армагедон", със субтитър: "Моля, не ми звънете."

Руският президент Владимир ПутинВладимир ПутинВладимир Путин - руски политик. Роден на 7 октомври 1952 г. в Ленинград, сега Санкт-Петербург. През 1975, който е известен с влечението си към силови спортове, беше изтипосан на фотомонтаж, яхнал героично бялата опашка на метеорит. Челябинска област, където падна метеоритът, намираща се на  1500 км източно от Москва, допълнително "развесели" мрежата,  след като мнозина блогъри я представиха като дълбока провинция.  Един интернет потребител постна снимка на празна улица в Челябинск с надпис "Челябинск след падането на метеорита" до досущ същата снимка, но с надпис "Челябинск преди падането на  метеорита", допълва БТА.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
3317 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
best joe

2013.02.21 | 10:18

2
..СЛАВА ВЕЛИКОИ РОССИИ
Даскала ти по руски от началното у-ще

2013.02.17 | 13:49

1
Ех, Груйо, Груйо, колко пъти ти казвах, че Великой се пише с й-кратко накрая......

Добави коментар

Свързани видеа

Свързани галерии

Водещи новини