Разследват детска учителка от Исперих

  • 14 февруари 2013 09:57

  • 1975
  • 1
Разследват детска учителка от Исперих
©

Ръководството на община Исперих е започнало проверка срещу учителка от детска градина "Първи юни" в града във връзка с родителска жалба, подадена до кмета, информира БТА.

В жалбата родителите на 6-годишното дете сигнализират , че за назидание учителката е запушила с чорап устата на сина им. Поискано е мнението на директора на детското заведение Цветанка Тодорова като пряк работодател на учителката, съставен е и протокол от срещата с родителите. В момента учителката е в болнични и нейното мнение не може да се вземе, заявиха от общинската администрация.

Междувременно в детската градина тече и подписка от други родители в подкрепа на възпитателката, посочиха от там. Днес случаят с детето ще бъде разгледан на заседание на Общинския съвет, където ще се реши какви мерки да се предприемат по отношение на учителката.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1975 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Мария Петрова

2013.03.22 | 23:39

1
Всичко тръгва от семейството. Ако родителите се държат с него агресивно и го бият системно, какво да очакваме от това дете? Децата подражават на това, което виждат,т.е. на заобикалящата ги среда. Не знам какво прави това дете още в тази детска градина, след като и останалите родители не го искат и е нормално да е така, след като системно посяга на тяхните деца. Родителите трябва да вземат мерки за възпитанието на детето си, ако първите седем са най-важни...имат още една година да го вкарат в релсите...

Добави коментар

Водещи новини