Руските тайни служби стоели зад "Буда"

  • 08 февруари 2013 08:19

  • 6412
  • 22
Руските тайни служби стоели зад "Буда"
©

Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г се обърка като пиле в калчища, обяснявайки казуса „Буда“, заяви пред БТВ бившият директор на НСС Атанас Атанасов и настоящ член на ДСБ. Обърка дати, събития, време. Това е последното издихание на Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г във властта, убеден е човекът на Костов.

Аз бих попитал Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г дали се познава и какъв бизнес е имал с Бай Миле и Димата Руснака. Какъв Симеон СакскобургготскиСимеон Сакскобургготски Симеон Сакскобургготски е роден на 16 юни 1937 г. в София. Той е син на Цар Борис ІІІ и Царица през декември 1996 година, когато царят дойде у нас беше охраняван от Болкан Секюрити, собственост на Румен Ралчев, а по това време Тодор Живков е на смъртно легло в Правителствена болница, възмути се Атанасов.

Бившият председател на комисията по досиетата Методи Андреев каза, че да се удари Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г в момента е лесно. Преди много години Георги Коритаров направи интервю с Литвиненко, който даде уличаващи факти за Владимир ПутинВладимир ПутинВладимир Путин - руски политик. Роден на 7 октомври 1952 г. в Ленинград, сега Санкт-Петербург. През 1975. Няколко дни след това за Коритаров се появи информация за агентурното му минало. Това интервю засегна интересите на руската резидентура. Единственото време, в което се работеше срещу руските агенти беше по времето, когато контраразузнаването е ръководено от Атанас Атанасов, каза Андреев.

Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г се въртеше като обран евреин за строителството на АЕЦ „Белене“, но в крайна сметка застана срещу този проект. Тези документи излизат и заради изборите и за да се фрагментира дясното пространство, разкри Андреев. Ударът идва от петата колона на Русия, чието лице е БСП и персонално Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в. Документите за „Буда“ са изнесени и МВР сега трябва да разследва именно кога и как са изнесени, каза Андреев. По времето на Симеон СакскобургготскиСимеон Сакскобургготски Симеон Сакскобургготски е роден на 16 юни 1937 г. в София. Той е син на Цар Борис ІІІ и Царица министър на вътрешните работи беше Георги Петканов, дългогодишен партиен секретар на ЮФ на СУ „Св. Климент Охридски“, а чест гост в кабинета му беше Цвятко Цветков. Петканов беше на повод на БСП, каза Андреев и си обясни с това липсата на разследвания на ТИМ, ВИС и СИК.

Ако Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г искаше да спре АЕЦ „Белене“, щеше да мобилизира всички да гласуват против .Освен това името на новия министър на образованието Стефан Воденичаров стои на първо място в подписката за нова централа, отговори Атанасов.

Според Методи Андреев обаче има данни, че Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г е сътрудничил на службите. Имаше договорки между политическите сили още по времето на Петър Стоянов с бившия силен в БСП Николай Добрев. Документите свързани с „Буда“ и поведението на Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, който обвини за разкриването им кръга „Банкя“ означава, че самият премиер разбира, че става въпрос за неизпълнени ангажименти, поети в миналото. Аз го поздравявам, защото е избрал националните интереси, каза Андреев.

Последвайте канала на

Novini.bg
6412 22

Свързани новини

Коментари 22

Добави коментар
ккк

2014.07.07 | 17:39

22
Ония си е въртял цел живот далаверите , развеждал е хора в багажници по Витоша и къде ли е още не , а сега извънземните са му виновни . Срамното е как може такъв човек да е на най високия пост в държава член на ЕС .
Uauuuuuuuu

2014.07.07 | 17:39

21
Няма друг такъв народ като нашият , толкова озлобен и манипулируем , стигнали сме дъното. Нас нито турско робство успя да ни убедини, нито съветско , ние сме си останали диви балкански субекти, байганиовци, тарикати злобни и мрънкащи всезнайковци . На нас все някой ни е виновен, или съседа,или продавачката в магазина, а дори и времето. Ужасът и разделението през което една нация като Германия премина не мoжа да раздели народът и , осъдиха и фашистките и комунистическите издевателства . Къде сме ние , най-големите тарикати , генетични доносници и предатели , на къде сме тръгнали, наистина ли загубихме чувство за реалност или се плъзгаме по удобно предоставената ни плоскост. Дай на народа хляб и зрелища и му гледай сеира.Пощенски гълъби летят към биволи и крави и разнасят папките на истината и възмездието , а жадният за мъст зрител точи сабите за линчуване , зрелището е на лице, а хлябът ни е отново обещан , най-вероятно , като руски борш
Загубил всякаква надежда

2014.07.07 | 17:39

20
Болни политици и техните болни блюдолизци разболяват народа. Бог да пази България от нейните политици!
bat pan4o

2013.10.09 | 16:19

19
АИДЕ СТИГА СТЕ ДРЬНКАЛИ ГЛУПОСТИ ЗА ОТКЛОНЯВАНЕ НА ВНИМАНИЕТО ОТ ИСТИНСКИТЕ ПРОБЛЕМИ-ВИСОКИТЕ ЦЕНИ И НАДПИСВАНЕТО НА СМЕТКИТЕ ЗА ТОК И ПАРНО.ДОКОГА ЩЕ ТЬРПИМ ТОВА И НИСКИТЕ ЗАПЛАТИ И ПЕНСИИ.ТРЯБВА ДА СЕ ИЗЛИЗА НА УЛИЦАТА НА МАСОВИ ПРОТЕСТИ-НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА КОИ ЩЕ Е НА ВЛАСТ БОИКО,СТАНИШЕВ ИЛИ МАРСИАНЦИТЕ-КАК МОЖЕ В 21 ВЕК ДА ТИ Е ТОКА 350ЛВ А ПЕНСИЯТА 300ЛВ-ВЧЕРА ГЛЕДАХ ПО ТЕЛЕВИЗИЯТА ЖЕНАТА ПЛАЧЕ АМА САМО ТАКА НЕ СТАВА-БЬЛГАРИ СЬБУДЕТЕ СЕ КОИТО ИДА ДОИДЕ ЩЕ НИ ПРЕКАРВАТ ДОКАТО СИ ТРАЕМ

2013.04.30 | 23:58

18
До колкото разбирам, с две думи: или Русия ни мачка, или САЩ ни мачка, като се редуват. Ами слаба и корумпирана държава сме и който иска може да ни тъпче. АКо бях немец да речем едва ли обаче щяха да могат други държави да пляскат моята

2013.04.30 | 23:58

17
Доколкото не разбираш става дума за чиста фантасмагория. Сега пък руските служби били виновни. Методиев сигурно ги сънува тези руски служби и ги вижда навсякъде. И руските служби видиш ли още преди 15 години някак са знаели всичко занапред.

2013.04.30 | 23:58

16
"Бойко Борисов се въртеше като обран евреин за строителството на АЕЦ „Белене“, но в крайна сметка застана срещу този проект." Ми кво, нали сме приятели с евреите, ето вече сме понаучили това-онова от тях.
Артилерист

2013.02.08 | 17:16

2
Бравос Юй нак по арно не може да се рече ! Ха ха ха...

2013.04.30 | 23:57

15
Кой да знае, че тия ми ти руски служби имале пророчески дарби.

2013.04.30 | 23:56

14
Утре ще лъсне истината че Bойко е агент и на ЦРУ, ФБР, МОСАД и тайните служби на Македония. Бойко е и първият човек кацнал на Луната, ама все още не е излезнал тайния доклад за това събитие в Биболъ.

2013.04.30 | 23:55

12
Точно. Преди всички избори схемата е една и съща. Пълен цирк - "компромати", драми, трагедии и конспирации. Жалка картинка. Всичко това с цел кой да се докопа до властта и да може да краде на воля. И така до следващите избори.

2013.04.30 | 23:55

13
ISTINATA E EDNA DANO RUSSIQ DA NE SE VARNE NA VLAST V BALGARIQ CHE SHTE STANE LOSHO I DANO AMERIKA DA NI SPASI TVA E ISTINATA
пешо

2013.04.30 | 23:54

10
За да се върне някой, някъде то той трябва да не е бил там. Русия и руснаците не само не са си отивали, ами многократно са увеличили присъствието си у нас. Петата им колона е огромна и добре организирана. А русофили у нас колкото щеш.
Александър Стоянов

2013.04.30 | 23:52

8
ХАХАХА Америка ви спасява бе човек не виждаш ли живукаме си супер хората по гладни няма как да станат по безработни няма как да станат каквото и да се случи по зле няма как да стане ако това е СПАСЕНИЕ предпочитам да се давя верно аз съм малък и не съм видял комунизма но бащата е и все още не може да повярва че може да има такова нещо като клошари ако преди демокрацията някой му е казал че 20 хил души в бг ще са клошари нямаше да повярва ако някой му бе казал че в бг ще има над 20% безработица пак нямаше да повярва а за разлика от повечето млади в бг той е обиколил всички курорти в бг по няколко пъти изработил си е тристаен апартамент изгледал е 3 деца без да се тревожи дали утре ще има пари за ток за храна хвалете си демокрацията но за това възрастните хора са за бсп защото те още помнят времената където хората имаха работа и сигурност където престъпноста е била почти нулева да службите за сигурност на тато са били престъпноста по онова време откраднаха земите на хората така е вярно но тогава всяка земя в бг се обработваше а сега като ги върнаха какво ? стоят си запустели ниви и викаме китайците да ни ги обработват имахме заводи който хранеха бг не искаме Русия ок но какво ни пречат заводите защото по онова време се строеше я ми кажете кога за последните 20 години се е построил завод или фабрика за повече от 3 хил души ? ами няма какво против имахте да продаваме произведеното за Русия има държави който със зъби и нокти се борят за този пазар а ние си го изхвърлихме но все пак на това се вика българска му работа
До 11

2013.04.30 | 23:54

11
Каква Русия ще се върне на власт в БГ? Кога Русия е била на власт в БГ? Бъркаш СССР с Русия. Аз вече 23 години виждам САЩ на власт в БГ и тотален либерализъм измислен точно в САЩ. Нима мислиш, че държава , която има американски военни бази може да бъде нечия друга освен американска колония?

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини