Капон: Управляващите ще се опитат да разсрочат вота за АЕЦ "Белене"

  • 01 февруари 2013 14:14

  • 1329
  • 6
Капон:  Управляващите ще се опитат да разсрочат вота за АЕЦ "Белене"
©

"Имам големите опасения, че управляващите ще опитат да разсрочат вота за АЕЦ "Белене" в Народното събрание, само и само да не заявят ясно позицията си, заяви пред журналисти в Сливен председателката на Единната народна партия Мария КапонМария Капон Мария Капон е родена в град Пловдив. Завършила е висше образование икономика, специалност, предаде "Стандарт Нюз".

"Аз видях воля сред управляващите само в министър Делян ДобревДелян ДобревДелян Добрев e заместник-министър на икономиката, енергетиката и туризма (ресор: и премиера Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г през последната седмица. Толкова много пари отидоха в гьола, че по-добре въпросът да приключи веднъж завинаги. Има възможност реакторът от "Белене" да се продаде във Виетнам", каза Капон. Тя определи депутатите от ГЕРБ като "доста разкрачени".

Годишно в Москва отиват да учат 16 български студенти. В Европа учат 16 000. "Това е пътят ни, който и да иска, не може да го промени. Затова се включихме активно в тази кампания", заяви Мария КапонМария Капон Мария Капон е родена в град Пловдив. Завършила е висше образование икономика, специалност. Според нея председателят на БАН трябва да бъде в Съвета на старейшините. Той затова е академик. "Самият академик Воденичаров вероятно е най-объркан. Смените в правителството са панически ходове, а номинацията на академик Воденичаров е признак за крайно объркване", смята Мария КапонМария Капон Мария Капон е родена в град Пловдив. Завършила е висше образование икономика, специалност.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1329 6

Коментари 6

Добави коментар
daniel

2013.02.02 | 20:02

1
vsi4ki sre6tu edin i edin sre6tu vsi4ki.... vsi4ki iskat ot pitata , koqto gerb prai v momenta.....

2013.02.03 | 14:34

6
И всички други политици са против ГЕРБ, защото им пречи да крадат. Мобилизирали са всички ресурси, за да се отърват от Бойко и да продължат да грабят. Дори са си купили драскачи по форумите. И в този ги има.
Блондинка "професионален"

2013.02.03 | 14:33

5
политик ? Измислени партии от типа "един файтон хора" закачени за политиката и бюджета за да съществуват. Защото за друго не стават. Ако има образование еврейското лоби да и намери по-сериозна работа !
saxon

2013.02.03 | 14:33

4
... ти "КАПОН", "КАПУТ" ли си, отивай си на Запад ... много ти е къса паметта ... "твоите западни приятели" ли те освободиха и помогнаха за изграждането на държавата ни ... и откъде накъде ще даваш акъл за изграждането на АЕЦ - Белене ... какво ти разбира празната глава от ядрена енергетика ... всичко унищожихте и разсипахте в страната ни ... народът трябва да се вдигне и да ви отреже ръцете и главите мръсници такива ...

2013.02.03 | 14:32

3
Мария Компаньонката свири на грамофон в антинародната партия.....
accept

2013.02.02 | 23:03

2
... мръсен "КАПУТ" си ти ...

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини