Променят движението на влаковете между София и Карлово

  • 13 юли 2011 08:51

  • 2873
  • 0
Променят движението на влаковете между София и Карлово
© Интернет

От 13-ти до 26-ти юли, без петъчните, съботните и неделните дни, ще бъдат въведени временни промени в движението на два пътнически влака на „Холдинг Български държавни железници” ЕАД.

Причините за временното изменение в графика на тези влакове са довършителни ремонтни дейности по железния път, които Национална компания „Железопътна инфраструктура” ще извършва в участъка между гарите Долно Камарци и Мирково на 13-ти юли, както и в участъка между гарите Саранци и Долно Камарци през периода от 14-ти до 26-ти юли.

Двата пътнически влака, които ще се движат по съкратен маршрут, са следните:

-Пътническият влак № 30115 от София за Карлово, който заминава в 13:10 ч., на 13-ти юли ще се движи по обичайното си разписание до гара Долно Камарци. От Долно Камарци до Мирково пътниците ще бъдат превозвани с автобуси, след което ще продължат своя път с влак, който ще тръгва от Мирково в 15:20 ч. В гара Карлово влакът ще пристига в 17:07 ч. През периода от 14-ти до 26-ти юли, без петъчните, съботните и неделните дни, този влак ще пътува по редовния си график до гара Саранци. От гара Саранци до Долно Камарци пътниците ще бъдат превозвани с автобуси, след което ще продължат своя път с влак, който ще тръгва от Долно Камарци в 15:32 ч. В гара Карлово влакът ще пристига в 17:22 ч.;

-Пътническият влак № 30116 от Карлово за София, който заминава в 13:25 ч., на 13-ти юли ще се движи по обичайното си разписание до гара Златица. От всички гари и спирки в участъка между Златица и Мирково влакът ще тръгва с 5 минути по-рано от досегашното си разписание. От гара Мирково до Долно Камарци пътниците ще бъдат превозвани с автобуси, след което ще продължат своя път с влак, който ще заминава от Долно Камарци в 15:42 ч. В гара София влакът ще пристига в 16:58 ч.

През периода от 14-ти до 26-ти юли, без петъчните, съботните и неделните дни, този влак ще пътува по редовния си график до гара Златица. От всички гари и спирки в участъка между Златица и Долно Камарци влакът ще тръгва с 5 минути по-рано от досегашното си разписание. От гара Долно Камарци до Саранци пътниците ще бъдат превозвани с автобуси, след което ще продължат своя път с влак, който ще заминава от Саранци в 16:00 ч. В гара София влакът ще пристига в 16:58 ч.

За подробна информация клиентите на „Холдинг Български държавни железници” ЕАД могат да се обръщат към гишетата „Информация” и билетните каси в съответните железопътни гари.

Последвайте канала на

2873 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини