Изверг заля бездомно куче с киселина (снимки 18+)

  • 23 януари 2013 09:45

  • 12295
  • 54
Изверг заля бездомно куче с киселина (снимки 18+)
©

Улично куче беше залято с киселина в столицата. Младата жена Джеси е поела грижите за него и го е кръстила Бети.

Бети е с 10% изгаряния на кожата, разказва лекуващият й ветеринарен лекар д-р Георгиев пред Нова телевизия. Той поясни, че близо месец ще е необходимо, за да се възстанови кучето. Приятели от Фейсбук подпомагат финансово стопанката на Бети, за да се грижи за нея. Сега тя очаква те също да се включат с парична подкрепа в лечението на пострадалото животно.

Бети не е единственото бездомно куче, за което се грижи Джеси. Тя изхранва и осигурява медицински грижи на всички четириноги, които живеят в района на нейния дом.

Последвайте канала на

12295 54

Свързани новини

Коментари 54

Добави коментар

2015.05.01 | 17:40

54
Естествено, че ме е грижа за изядените хора. Нали това утре може да си ти, аз или някой приятел? Какви хора сте вие бе?!
реалността

2015.05.01 | 17:39

53
Който не са го нападали глутница кучета си ги защитава...Преди 10-15г ни нападнаха 4-5 кучета и добре че бащами си носеше оръжето и гръмна едното в крака и другите избягаха.Преди по малко от 10г пак ме нападнаха докато си карах колело, появиха се от нищото и почти ме събориха.Още много случки имам с кучета,но последната беше от миналата зима когато отивах да пия кафе в квартала и 4 кучета ме нападнаха, три срещу мен и едно в гръб както си вървях.Имаше поне 5 човека около мене и никой нищо не направи.Е за подобни случаи си нося 11см нож и 50см стоманена палка.Аз се измъкнах невредим.Лидера на глутницата получи два много бързи удара единия централно в главата преви се и всички избягаха,но ако все пак бяха готови да ме захапят - вадя ножа и им режа гърлото, корема или каквото успея докато ми ядат ръката или някой крак примерно.По темата- наистина с киселина не е ефективно решение, по-добре с простия коктейл молотов.Чиста работа и "горкото" куче няма да "страда".Успех на всички "защитници", но когато ви нападнат и останете без ръка да не се оплаквате из интернет и да плюете хората, защото ВИЕ ги храните по улиците и пред блоковете.Когато в някой парк ви наизкачат или разберете че майка ви е нахапана от две кучета пред входа точно като се е прибирала,няма нищо,нахранете ги,дарете ги с любов, все пак заради ВАС са били пред входната врата на блока, чакайки да им хвърлите един кокал
емс

2013.04.06 | 15:45

48
Кучетата усещат злите хора,явно вие сте такъв човек,мен никога не са ме нападали улични кучета,напротив вървят с мен,дори някой от тях се галят като се спра до тях,защото и те са живи същества,при това доста умни и обчливи за разлика от голяма част от човечеството в тази държава.
kov4ega

2013.01.25 | 21:28

44
paranenormalen individ mnogo filmi si gledal takiva kat teb s kef 6te vzrivq ot moite lubimi bilki kak zabarkam i kostica nqma da otkriqt ot teb

2013.01.25 | 21:11

43
"Добре, че баща ми си носеше оръжието"... Какво повече да се коментира и обяснява.

2014.09.18 | 14:27

52
Миличкото, сладичкото, пухкавото и невинно кученце... чие ли дете на някой гаден лош чичко е наръфало до кокал, че да му се стовари това на главата... Ей, аман от изперкали "природозащитници". Няма да се учудя, ако въпросната "млада жена Джеси" се и чука с уличните помияри...
АЗ

2013.04.06 | 15:44

46
абе ти нормален ли си явно те гони зоофилия май май или те е яд че има хора помагащи на тези бездомни създания измъчвани ОТ ИЗРОДИ КАТО ТЕБ ???

2014.09.18 | 14:23

51
Ubii ku4e - spasi 4ove6ki jivot !
X0rrify

2014.01.04 | 18:38

50
В отговор на комплексара писал коментар #51: Явно е, че си скапан човек както и баща ти, животните усещат това. Те са на улицата благодарение на боклуци като теб и сега всичко се връща и дава отражение върху безхаберието на скапаните хора. Не ми пука за гнусни кретени като теб, надявам се следващия път да те изядът жив, а аз ако те видя да правиш нещо на животно ще те изкривя грозната мутра.
и до двата вида хора

2013.02.05 | 11:41

45
Хора! Осъзнайте се, моля! Нито убийствата и садизма над бездомни животни ще реши проблема с тях, нито "милосърдното" угояване пред блока ще им помогне. Говоря като човек, ако не с много опит, то със сериозни наблюдения и познания. Ключовата дума е "отговорност". Баща ми прибира и се грижи за бездомни кучета вече 6-7 год. - но ги прибира, грижи се (кастрира, ваксинира, възпитава и социализира) и носи отговорност за тях. Предполагам разбирате, че не съм враг на животните с такъв родител. Не хранете куче, за чието поведение не можете да носите отговорност! Никога! Ако искате да помогнете, платете за вет. грижа, ваксина, кастрация и ако имате възможност потърсете дом на животното или просто го приберете, но НЕ го хранете пред блока - не го отглеждайте там - това (и разпиления боклук естествено) е причината за градските бездомни глутници. Другата причина е безразборното "заплождане" Разберете, вашия Рошко може и да е най-хубавия във вашите очи, но той не е кокер, ако няма документ за това, не е тестван за наследствени болести и кръвната му линия - дори и да е кокерска - не е описана в документ. Той може и да изглежда като шампион дори, но не е по-различен от мръсния едноух пес пред блока откъм породен статус и също като него трябва да бъде кастриран. Това няма да го направи по-малко красив, нали? Разберете, че външната прилика с дадена порода на едно неродословно животно не означава породна принадлежност. Породната селекция, освен екстериорни, има куп здравословни предизвикателства (за преодоляването на които се изискват познания в генетиката) и още повече такива в поведението и нервната система, които се преодоляват дори още по трудно, тъй като там истински успех се постига само с много опит с конкретната порода. Ако искате да няма бездомни животни мислете в перспектива, преценявайте действията си и носете отговорност за тях. За съжаление и тези които се водите от омраза и тези които се водите от милозливост сте еднакво вредни и за хората и животните.
X0rrify

2014.01.04 | 18:38

49
Явно ти си голям(а) специалист(ка)... задълба прекалено много с глупостите за генетиката. Защо да не се отглежда кучето пред блока ако то е социализирано и добро? Защото има страхливци... Пребройте глупостите в тези изречения: "това (и разпиления боклук естествено) е причината за градските бездомни глутници. Другата причина е безразборното "заплождане"" Причината е в простите хора, които са изхвърлили животните си и тогава безразборното заплождане е започнало. Писнало ми е от дървени философи...
Анонимен

2013.04.06 | 15:45

47
Мразя бездомните кучета, защо много пъти съм страдал заради тях (нападали са ме, хапали са ме...), но съм твърдо против подобно насилие... Това не е човек, просто!
AK47

2013.01.25 | 14:21

42
Какво са ви виновни животните? Те са длъжни да ни търпят замърсяването и погазването на собствената им естествена среда. Алчни копелета сме ние хората, ще се самоизбием един ден от егоизъм и глупост. И още повече заради това, че се имаме за висша форма на живот, доминантна- глупости, едно куче е по- умно, по- разбрано и по- човечно от всеки един от нас...

2013.01.24 | 21:27

25
Как кучето хем е улично, хем има стопанка, която иска пари за лечение? Ако някой милее за бездомните кучите да си вземе вкъщи.
аз

2013.01.25 | 14:20

41
Първо да четем и после да бързаме да драснем коментарчета. Пише, че е улично и жената го е взела вкъщи за да се грижи за него.
Иван

2013.01.24 | 21:26

23
Ей ,да не би да си закъсал за пари и те е яд че ще дам 100 лева за да помогна на кучето а няма да ги дам на теб ?А?
Bai Kur

2013.01.23 | 18:50

6
яж ми кура селянин

2013.01.25 | 14:05

40
Ами кучелюбците поне показват обичта си и грижата за животните. Вие които мразите кучетата и обичате хората защо не събирате пари за нуждаещите се, защо не ставате приемни родители и т.н.

Добави коментар

Водещи новини