Касим Дал: Изборът на нов председател на ДПС е цирк

  • 22 януари 2013 14:42

  • 3756
  • 5
Касим Дал: Изборът на нов председател на ДПС е цирк
©

Изборът на нов председател на ДПС беше цирк. Това каза Касим Дал, който е основател на партията "Свобода и достойнство".

"Крайно време е цялото българско общество да искаме закон за лустрация, за 23 години тази зависимост доведе нещата дотук", коментира той на пресконференция днес. Касим Дал определи избора на нов председател на ДПС като цирк, защото по думите му като почетен председател Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от ще има същите правомощия, но без да носи никаква отговорност. Отговорност ще носи лично само Лютви МестанЛютви Местан Лютви Ахмед Местан е роден в село Чорбаджийско. Завършил е българска филология   в, който ще бъде машата и ще вади кестените от огъня, посочи Дал. Според него причината да се направи тази промяна са предстоящите избори и че ДПС е в изолация не само навън, но и в България. Дал посочи, че на конференцията на ДПС не са присъствали представители на други партии, освен на БСП, а и социалистическата партия не е била представлявана от лидера си Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на.

ДПС иска да си сложи малко пудра и да промени образа си, но няма как да стане. Това, което направиха, е проформа. Просто агент "Сава" посочи агент "Павел" за свой наместник, каза Касим Дал. България влезе пак с лоши новини в световните медии, но хубавото е, че лидерът на ДПС е жив и здрав, допълни той. Категорично осъждаме този акт и отхвърляме всякакви внушения, че нападението има нещо общо с нас, заяви Дал. Той отбеляза, че обикновено лидерът на ДПС се пази от четирима лични гардове, и попита къде са били те по време на инцидента.

Отношението ни към ДПС не се променя, с това ръководство нашата партия не може да има никакви връзки, заяви Касим Дал. Националната партия "Свобода и достойнство" ще работи за самостоятелно явяване на изборите, посочи председателят на партията Корман Исмаилов. Той информира, че в страната тече активен процес за изграждане на структури. Ако си свършим работата и добре успеем да мобилизираме ресурсите си, имаме шанс сами да прескочим четирипроцентната бариера, прогнозира Исмаилов.

От "Свобода и достойнство" дадоха пресконференцията, за да информират за позицията си по предстоящия референдум. Хората бяха призовани да не участват в допитването или да гласуват с невалидна бюлетина и с празен плик. Според партията въпросът за изграждане на ядрена централа е изцяло в компетенцията на изпълнителната власт и поставянето му на референдум само по себе си е липса на политическа воля и компетентност.

Последвайте канала на

БТА
3756 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар

2013.03.26 | 17:45

5
ВЪРВИ ДА БЛИЖЕШ НА БОЙКО И ЕРДОГАН ЗАДНИЦИТЕ.МИЗЕРНИК

2013.03.26 | 17:44

4
Лошото е, че Касим Дал няма визията на политик и лидер. Тези от ДПС също. Има кадърни, умни и интелигентни турци в България, но също като при българите ДС не им дава да се развиват. Само хората на ДС успяват. А Касим Дал не е човек на ДС (няма досие), но няма и визия за лидер. Все си мисля, че лидерът трябва да е от южните турци (южна България, от където е Октай Енимехмедов). А досега всички лидери на турците във всички партии са северняци - Агентите от ДС в ДПС, Гюнер Тахир от НДПС, Дал и Корман Исмаилов от НПСД. Не стават. Нямат нито визия, нито пък нещо правят. Трябва южняк. Те са по-красиви и по-можещи. Това е разбира се мое лично мнение.
ZERO

2013.03.26 | 17:44

3
КАСИМЧО ТИ СИ ПРЕДАТЕЛ!
mustafa mustafa

2013.03.26 | 17:42

2
partiata na Kasim Dal e partia s golyamo badeste. prosto i trabva vreme!

2013.03.26 | 15:39

1
задници не ближа обикновено ближат моя ти лелче си перфектното доказателство за това как ми ближеш задника и то не от скоро хахахах

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини