Военен разстреля семейството си в Пловдив (обновена + снимки + видео)

  • 21 януари 2013 14:05

  • 42575
  • 93
Военен разстреля семейството си в Пловдив (обновена + снимки + видео)
© Булфото

Четири трупа са намерени в апартамент в Пловдив, съобщиха от Областната дирекция на МВР в града.

Днес в 11.25 часа в дежурната на Областната дирекция на МВР-Пловдив е било получено съобщение, че в апартамент в жилищен блок в кв. „Кючук Париж” в Пловдив са намерени три трупа. Незабавно на място са изпратени екипи на полицията. Влизайки в жилището криминалистите се намерили още един труп. По първоначални данни четирите трупа са на цяло семейство – мъж на 32 години, жена на 28 години и две момченца – на 9 години и 3 години. Разследващите полицаи са намерили до трупа на мъжа законно притежаван от него пистолет. Полиция отцепи района. По случая е образувано досъдебно производство под наблюдението на Окръжна прокуратура-Пловдив. Сигналът за случилото се е бил подаден от брата на 32-годишния мъж, който отключил вратата на апартамента, тъй като от няколко дни не можел да се свърже със семейството на брат си.

Засега няма съмнение за влизане на външни лица в жилището, но се проверява и тази версия, заяви говорителят на прокуратурата Галина Андреева, цитирана от Дарик. Тя добави, че са назначени балистична, съдебно-медицинска и химическа експертизи, взети са оттривки, за да се установи кой е стрелял. Образувано е досъдебно производство по чл. 116 от НК за убийство на повече от едно лица, в това число и на малолетни.

Имената на убитите мъж и жена са Георги и Николинка Тепавичарови. Георги е работил като сержант в авиобазата в Граф Игнатиево. По думите на съседи, които са го познавали, той е бил кротък човек. „На мравката път правеше”, казаха те. Семейството живее под наем във военен блок. В системата на Министерство на отбраната Георги е от 2001 г.. Той  специалист комуникационни системи. Жената е упражнявала свободна професия, но е била ангажирана. Имали са намерение да си направят собствен магазин. Все още се установява финансовото състояние на семейството, изпращат се писма до банки и финансови институции, за да се разбере дали е имало задлъжнялост. Бащата е открит в детската стая с двете деца.

Тройно убийство с последвало самоубийство е най-вероятната версия за кървавия инцидент на бул. "Македония" 29 в Пловдив. Към момента няма данни външен човек да има отношение към престъплението, съобщи на извънредна пресконференция началникът на отдел Криминална полиция комисар Николай Кирков. Зам.-директорът на областната дирекция на МВР комисар Костадин Баков уточни, че към 11.25 часа на телефон 112 се е обадила жена, която казала, че млад мъж плаче пред входа на блока на бул. "Македония". Пет минути по-късно на местопроизшествието е пристигнал патрул на Първо РУП.

Първоначално е открито тялото на Николина Тепавичарова, а след това и мъртвите тела на двете й деца и съпруга й. 29-годишната Николина е от Чепеларе, а съпругът й Георги от Нареченски бани.  Всички са с огнестрелни рани, каза комисар Костадин Баков. По думите му, става въпрос за битово убийство. В момента все още текат множество процесуално-следствени действия. Назначени са няколко експертизи, взето е голямо количество биологичен материал, както и натривки от ръцете на жертвите. Комисар Баков информира, че за последно Георги Тепавичаров се е срещнал в петък следобед с брат си. Двамата се видели пред блока на семейството и разговаряли. След като в събота и неделя родителите на Николина и Георги не успели да се свържат с тях, днес около 11 часа братът отишъл до апартамента на фамилията. Той имал ключ от дома им и отключил. Той първо видял в спалнята трупа на Николина. По думите на комисар Николай Кирков, апартаментът е бил заключен отвътре. Всички жертви са с огнестрелни рани от законно притежавания личен револвер на Георги Тепавичаров. Костадин Баков отказа да коментира дали семейството е имало някакви финансови затруднения.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
42575 93

Свързани новини

Коментари 93

Добави коментар
Аспарух

2013.01.23 | 12:47

93
Това си е чисто Убийство хора и то показно ,наказателно Убийство !!!Да не ни ги разправят те на нас тия съвсем за телете ни взеха .Днес на няколко места ми триха коментарите !!! Децата са ги утрепали защото са свидетели ,това е жестоко убийство .........

2013.01.23 | 12:47

92
това идва от правителството кротувайте и не ни гърмете защото ще убием вас и вашите семейства
Димитър

2013.01.22 | 23:11

90
Задавам си само един елементарен въпрос и не мога да си отговоря : Защо преди 1989 година нямаше подобни убийства и всички свободно се движехме по улиците без страх ?
Nana

2013.01.23 | 12:47

91
Глупи , ми тогава такива случаи се потулваха, ти не помниш ли колко криха за Чернобил? Наивняк
DJO

2013.01.22 | 19:32

65
ИМАШЕ И ТОГАВА -ДОСТА НО НЯМАШЕ ГЛАСНОСТ МЕДИИ И КАБЕЛАРКИ В НАСЕЛЕНОТО МЯСТО СЕ ЗНАЕШЕ НО НЕ И В ЦЯЛАТА СТРАНА

2013.01.22 | 23:11

89
нормално в държава в която някой извърши изродска постъпка и другите го толерират, а децата наблюдават и попиват отстрани, в държава в която дори нямаш право да си състрадателен и да се усмихнеш, да кажеш добра дума или жест на доброта за да не те съдят другите.... това е нормално...много сме сбъркани

2013.01.22 | 23:01

88
Тиквооо,пак ли Станишев е виновен?
Аман от прости хора

2013.01.22 | 15:54

50
Е как разбрахте ,че ББ ви е виновен? Да е.б.а тъпанарите ви червени ,мръсна сган сте ей боклуци! В Щатите като се избиват пак Бойко е виновен нали..... мърши, освен социални има и здравни,семейни и т.н. причини.

2013.01.22 | 22:56

87
Не знам за вас но този човек не ми прилича на някой който би посегнал на децата си-на 9 и на 3 годинки.На полицията и е най-лесно да каже че е самоубийство.Защо плащаме данъци-да се издържа тая импотентна полиция ли?По добре е да се въоръжим и да се пазим сами.Това ще е кошмарът на всички корумпирани политици полицай и психопати.
Boss

2013.01.22 | 22:56

86
Става страшно - положението е хризантема: "Треньор по акробатика убит в Ямбол" - този път пред къщи, а не в къщата му, да не бие на очи и за да не избиват цялото семейство. П.П. Явно убитите са членували в някаква организация. Много почнаха да избиват нещо, освен военните и акробатите, да се готвят бойните спортове и обикновените граждани! Мир на праха им!
Boss

2013.01.22 | 22:56

85
"68-годишен мъж е бил убит около 4.20 ч. тази сутрин в Ямбол. Трупът му е открит от съсед пред дома му, съобщиха от полицията в града. Жертвата е треньорът по акробатика и скокове на батут Стойчо Младенов. Тялото на Младенов, който от около месец е започнал да тренира и младите надежди на Ямбол по скокове на батут, е открито от съседа му Христо Младенов, съобщи bTV. "Видях го човека на земята, Около 4 часа беше. Лежеше си, нямаше как да се предположи какво е, що е", казва Младенов. Съседите подали сигнал в Центъра на спешна медицинска помощ, но лекарите само констатирали смъртта на 68-годишния мъж. Обилен кръвоизлив в коремната кухина, предизвикан от огнестрелна рана, е причината за смъртта на Младенов, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Ямбол. Заключението е направено след извършената аутопсия. Познатите на жертвата са в шок. Те го определят като добър и неконфликтен. "Чисто и просто човек с приятен характер, Не мога да си представя по такъв начин да се постъпва с него", каза съседът Иван Иванов. "Не знам какво да кажа, тъй като съм в шок и не мога да мисля. Стойчо го познавам от много години. Много добър човек, на всеки гледа да помогне", заяви треньорът на клуба Нина Недялкова. "
saboleznovaniq

2013.01.22 | 22:55

84
Saboleznovaniq na blizkite na ubitoto semeistvo. Jalko, jalko......
lili

2013.01.22 | 22:55

83
боже защо и децата те за нищо не са виновни горките нииживяно детство като чух цялата треперя още съм в шок народа откачи а нищо не се прави докога ще търпим кажете хора??????????

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини