Подчинени на Бареков пред съда: Той няма собствено мнение, говори по сценарий

  • 17 януари 2013 15:48

  • 2795
  • 4
Подчинени на Бареков пред съда: Той няма собствено мнение, говори по сценарий
© Булфото

Журналистките от TV7 Диана Радева и Инна Пелева заявиха, че водещият Николай БарековНиколай Бареков Николай Тихомиров Бареков е роден на 16 октомври 1972 година в град Пловдив, България. Завършва няма собствено мнение и говори по сценарии, съобщи Haskovo.info.

Работещите в телевизията са разказали вчера за методите на медията по време на заседание на Хасковския окръжен съд по делото за клевета срещу Бареков, което беше заведено от кмета на Хасково Георги Иванов. Според Радева, казаното от Бареков по адрес на кмета, се основава на " чутото от граждани и статии в интернет". Тя заяви, че не е проверила дали изнесеното е вярно, защото "нямало как".

Радева каза още, че говорителят чете дословно от сценария, написан от продуцента Виргиния Върбанова. На въпрос на съда дали водещият изразява собствени мисли и съждения Диана Радева отговаря: "Съмнявам се. Не знам." Същото мнение изрази и Инна Пелева.

Николай БарековНиколай Бареков Николай Тихомиров Бареков е роден на 16 октомври 1972 година в град Пловдив, България. Завършва беше осъден на първа инстанция заради думите му в ефир: "Тук има един кмет, който общува не с гражданите, а с Бога... Той се има за божество... с цял поменик от престъпления... крадец на църковни имоти... имал незаконна вила в чашката на язовир "Клокотница". Сред твърденията в предаването са и че Георги Иванов крадял заплатите на работниците, имал хотели в Германия и апартамент в Лондон, Алексей Петров бил политическият му чадър, кметът бил луд човек.

На първа инстанция Бареков беше представляван от служебен защитник и глобен с 2500 лв. На втора инстанция Бареков ангажира столичният адвокат Менко Менков. Въпреки че трябваше да даде обяснения по случая, той така и не се е явил в съда, като една от причините беше командировката в CNN за президентските избори в САЩ.

За следващото заседание по делото, което ще се проведе на 11 февруари, е призована продуцентката Виргиния Върбанова, а съдът поиска сценария на въпросното предаване, ако такъв все още се съхранява.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
2795 4

Коментари 4

Добави коментар

2014.01.26 | 22:08

3
Бараката е най-големия тъпак в ефира!

2014.01.26 | 22:08

4
Не е вярно Бойко е по голям.
обективен

2014.01.26 | 22:08

2
Кой не знай нагаждач Бареков? Кой не е слушал за него? Лигльо от класа, без грам собствено мнение! Като две капки вода си приличат с. Люба Кулезич.Затова видя ли ги, превклювам на друг канал!!!!!

2014.01.26 | 22:07

1
Добро утро!Тая бойкова подлога да мре,мазен капут!

Добави коментар

Водещи новини