ДСБ: ГЕРБ с пореден театър

  • 14 януари 2013 12:43

  • 1195
  • 1
ДСБ: ГЕРБ с пореден театър
©

Проектът за увеличение на заплатите на премиера и президента е пореден театър на ГЕРБ, смятат от ДСБ. "Това се прави с цел Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г театрално да отказва цяла седмица тази голяма заплата. Благодарим за театъра, но той не е оригинален", каза в зам.-шефът на тъмносините Радан КъневРадан Кънев Радан Кънев е роден на 30 септември 1975 г. в гр. София. Завършва столичната френска гимназия и.

Хората на Костов виждат две лъжи има относно относно референдума за "Белене". Едната е, че е добре да се бойкотира допитването. Другата - че със строежа на централата ще имаме икономическа модернизация. "Лъжата за бойкота пуска корени в противниците на строежа на АЕЦ "Белене", както и при много десни избиратели. Обръщам се към тях да ги призола да участват, защото неучастието дава сопата в ръцете на БСП и енергийната мафия", каза още Кънев. По думите му целта на червените е десните да не гласуват и да има мощно "да" за строежа.

Колкото до икономическата модернизация, икономистът Димитър Бъчваров обясни, че БСП упорито настояват, че от "Белене" ще бъдат спечелени 200 милиарда евро за 50 години. Според Бъчваров това въобще не е вярно и ще бъде най-голямата конфискация в България. А парите ще излязат от джоба на данъкоплатеца. Той нарече хората, които радеят за тази идея, политически измамници, които по нищо не се различават от финансовите такива. По думите му Румен Овчаров от БСП трябва да стане пожизнен лауреат на Нобеловата награда за икономика, ако сметките са му верни.

Има неописуем правен хаос по отношение на държавната собственост на защитените територии. Така Радан КъневРадан Кънев Радан Кънев е роден на 30 септември 1975 г. в гр. София. Завършва столичната френска гимназия и коментире застрояването на Иракли.

Последвайте канала на

1195 1

Коментари 1

Добави коментар

2013.01.15 | 09:19

1
Много ясно че е театър. Едва ли и най-тъпия финансов министър ще предприеме такъв ход точно срещу избори.

Добави коментар

Водещи новини