Кейт Мидълтън и куче в класация за култовите прически за 2012 г.

  • 09 януари 2013 14:40

  • 2872
  • 0
Кейт Мидълтън и куче в класация за култовите прически за 2012 г.
©

Херцогинята на Кембридж Кейт МидълтънКейт Мидълтън Кейт Мидълтън е родена на 9 януари 1982 г. в Рединг, графство Бъркшър, Англия. Тя е най-голямата от, която днес има рожден ден, с романтично падащите й букли е начело в класация за най-култовите прически на 2012 г., сочат резултатите от анкета, направена от Fabriah.com и цитирана от БТА.

Второ място участниците в допитването са отредили на шотландската соул певица Емили Сандей с характерната й къса подстрижка. На трета позиция се развява перчемът на лондонския кмет Борис Джонсън.

Четвърто място в класацията за прически заема кралица Елизабет Втора със спретнато подредените й сребристи къдри, следвана от олимпиеца Брадли Уигинс и Хари Стайлс от момчешката британско-ирландска група "One Direction".

Изненадващо по-назад от обичайното са класирани красавиците Черил Коул и Холи Уилоуби – съответно осма и девета. Почетното десето място в класацията за култовите прически на 2012 г. изненадващо заема танцуващото куче Пъдси – победител в шоуто "Великобритания търси талант".

Последвайте канала на

2872 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини