Издирват касоразбивача Пуйката (обновена+снимка)

  • 09 януари 2013 11:41

  • 2212
  • 0
Издирват касоразбивача Пуйката (обновена+снимка)
©

Полицията издирва Валентин Руменов Кирилов заради извършено тежко криминално престъпление, съобщиха от пресцентъра на МВР. Мъжът е на 35 години, от Перник.

По непотвърдена информация, пернишкият бандит е забъркан в опита за кражба на банкомат на улица „Иван Сусанин" в квартал „Манастирски ливади". Устройството е собственост на Първа инвестиционна банка. Банкоматът бил завързан с метално въже и изтеглено с мощен джип до микробуса, който пък бил краден. По-късно возилото било открито опожарено.

В Перник също бе извършен подобен опит за кражба на банкомат и отново бе неуспешен.

Пуйката е един от най-известните пернишки касоразбивачи. Името му се свързва с обира на банка „Пиреус" в Перник, с кражбата на половин милион лева инкасо от столичен хипермаркет и с въоръжените грабежи от „АСФ холдинг" и ЦОФ. След грабежа в АСФ, Пуйката бе задържан с постоянна мярка "задържане под стража" и освободен от ареста седмица по-късно срещу гаранция от 7000 лева.

Гражданите, които имат информация за местонахождението му, могат да я съобщят на телефон 112 или в най-близкото поделение на МВР. Анонимността е гарантирана, допълват от МВР.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
2212 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини