Годжи напуснал "Шоуто на Слави"

  • 24 декември 2012 08:00

  • 17927
  • 5
Годжи напуснал "Шоуто на Слави"
©

Голям скандал се заформи в екипа на „Шоуто на Слави". Басистът Георги Милчев - Годжи е жестоко обиден и заявил, че напуска предаването най-неочаквано точно по празниците, пише kluki.bg

Поводът за мега скандала е новият албум на Слави и Ку- Ку Бенд „Един от многото". Годжи се трудил толкова много и написал доста парчета за албума, като си мислел, че поне половината ще намерят място в албума. Да, ама не.

След излизането на дългоочаквания албум станало ясно, че вътре е поместена само една негова песен и това е дуетът му с Роксана.

Върхът на сладоледа бил фактът, че доста по-младите и не толкова изявени колеги Борис Солтарийски и Гъмзата са записани с повече парчета в „Един от многото". Това наранило допълнително басистът и той взел крайното решение да напусне екипа.

Основната причина за обидата му е, че Трифонов дори не си направил труда да му каже, че в албума няма да включи негови песни. Милчев моментално си събрал нещата и напуснал шоуто.

„За албума подготвих около десет песни, някои, от които обещаваха да станат сензационни хитове. Уж се разбрахме, че със сигурност ще влязат „Празна стая" и „Свикнах да те нямам", а се оказа, че тях просто ги няма" - разказва засегнатият Годжи.

Последвайте канала на

Novini.bg
17927 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
716

2013.02.04 | 17:13

5
Крайно време е това предаване да се махне вече.Трифонов вече стана противен и не е за гледане,мина му времето когато наистина правеше шоу,но всички свестни го напуснаха защото се ояде.Сега вече е са съжаление и да се маха.

2013.01.09 | 23:38

4
Отношенията между обратни си е тяхна работа ! Мене ме интересува , без да им гледам кабеларката , още повече ГЕЙ - ВИКТОРИНАТА ИМ . А кога ще се гръмнат , и ще спрете да пишете за жалките им особи ?
Елза

2013.01.02 | 19:20

3
Гей предаване,флиртуват помежду си като уруспии,Слави беше готин.Вече е изкуфял педерунгел,жалко..
Великия

2013.01.02 | 12:25

2
Един помияр се разсърдил на друг , не ми пука къкво става в гнездото на помиярите , всяка вечер усмихвайки се като п.тки за да си вземет заплатките на края на месеца , че иначе гладът щеше да е голям за такива музикантчета
dasdas

2013.01.02 | 09:10

1
Стига писахте глупости жълти лисугери..

Добави коментар

Водещи новини