Жорж Ганчев: Не се излагам с рекламата

  • 22 декември 2012 08:36

  • 4032
  • 5
Жорж Ганчев: Не се излагам с рекламата
©

Жорж Ганче сам си измислил култовия рекламен клип, в който участва. За това се е похвалил той пред в. "Уикенд".

Колоритният политик от седмица взривява телевизионния ефир, облечен като Дядо Коледа.

"Аз сам си измислих репликите, така ми текна всичко. Избрах да пея "Ла Бамба", защото е "фестивити" - тя е празненство на мексиканците. Даже когато те честват мъртвите си, празнуват с фойерверки и пеят. Много съм доволен от рекламата и не смятам, че се излагам", отсича Жорж.

Той опроверга слуховете, че е взел 6000 лв. хонорар. Парите били много по-малко. Ганчев дарил цялата сума на политическата си партия.

Преди празниците Жорж разкри, че категорично отказва да домакинства вкъщи. "Всичко друго мога да свърша, но кухнята е запазена територия на съпругата ми Шуши. Аз в момента свиря опера на Верди на китарата си. Мисля и върху коледната вечер, която патриотичното ни обединение ще организира на 22 декември", сподели Ганчев.

Последвайте канала на

4032 5

Коментари 5

Добави коментар
54321

2013.01.12 | 18:42

5
Най ужасната реклама която съм гледал някога.Заради този ПАЛЯЧО - току що превключих канала..
Катерина

2012.12.30 | 19:55

4
Ако тази реклама не бе с лицето на Г-н Ганчев - НИКОЙ НЯМАШЕ ДА И ОБЪРНЕ ВНИМАНИЕ И ВСИЧКО ЩЕШЕ ДА СИ Е КАКТО ВИНАГИ! БРАВО НА РЕКЛАМНИЯ СТРАТЕГ!!! Да се вдига шум е супер - в USA всеки знае че негативните реакций са добри реакций - ВАЖНОТО Е ДА СЕ ГОВОРИ- ТОЧНО ТОВА ПРОДАВА ПРОДУКТА! Какво му е лошото на рекламното лице, с какво дразни някой хора, какво ги интересува тях колко пари е получил - колко безмерно прост е Българна!? Да не би идиотските силиконови "красавици" и бездарни поп звезди да ни поднасят супер реклами!?! НЕ, не го правят, ужасни са и ме карат нарочно да не копувам рекламираното о тях!!! Много от нещата които Гн Ганчев казва и начина по който го прави просто НЕ СА по Българския тертип и дразнят слуха на простите хорица ама така е то мноооого време трябва за да се прочисти (ако изобщо е възможно!!?!?) мозъка на нацията ни......Затънали сме в завитс, омраза, тъпота, злобно присмехулство към всичко и всеки....Какъв срам и колко тъжно!
Великия

2012.12.30 | 19:55

3
Жоржи , бате , ти ако не беше разбрал в последствие колко си се изложил много , немаше сега да ни обясняваш че не си се бил изложил ,
ДВГ

2012.12.30 | 19:55

1
Правилно, ти си палячо по рождение. Това при теб не е излагация, а ежедневие... ПАЛЯЧО!
БЪЛГАРИН

2012.12.30 | 19:55

2
След толкова години мисля, че не той, а всъщност всички ние сме палячовците !!!

Добави коментар

Водещи новини