Мъж монтира минибар в кормилото на велосипеда си

  • 18 декември 2012 12:46

  • 873
  • 0
Мъж монтира минибар в кормилото на велосипеда си
©

Британец изобрети минибар, който се побира в ръкохватките на кормилото на велосипеда му и побира "подгряващи флакончета", за да е приятно карането в студа, предаде БТА.

До гениалното си изобретение 42-годишният Яник Рийд стигнал, след като му се налагало всеки ден да върти педалите 15 километра, докато стигне до службата си в Уейбридж. През студените дни отиването на работа било особено неприятно.

За да вдъхне свежест във всекидневния си маршрут, Рийд изобретил малко флаконче, което лесно се побира в дупката на гумените ръкохватки на кормилото на велосипеда. Мускалчето може да бъде запълнено с ром, бренди или вишновка. Минибарът-ръкохватка пасва идеално на повечето модели велосипеди.

"Идеята е да се пийне минимално количество "подгряваща" течност, въпросът не е да се падне пиян от седалката. Един малък "шот" действа стимулиращо и по-лесно се понасят студовете! Глътка бренди на никого няма да навреди и е в нормите на допустимия алкохол зад волана! ", коментира изобретателят.

Флакончето в дръжката, освен напитка, може да приюти и банкнота от 5 британски лири. С нея лесно могат да се закупят сандвич и кафе по пътя, като тя остава абсолютно скрита за останалите.

Последвайте канала на

873 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини