17-годишен наръга млад мъж

  • 10 декември 2012 12:18

  • 1203
  • 0
17-годишен наръга млад мъж
©

Полицията в Костинброд задържа 17-годишен младеж за хулиганство, съобщиха от Областната дирекция на МВР-София.

Снощи около 21.40 часа 30-годишен мъж от с. Голяновци съобщил на тел. 112, че на автобусната спирка в селото е бил намушкан в крака от непознат младеж. Пострадалият А.З. разказал пред полицейските служители, че докато чакал автобус на спирката, се припознал в преминаващ автомобил „Мерцедес Вито” и му кимнал да спре. Когато автомобилът спрял, возещите се в него трима непознати го попитали какво иска. Мъжът се извинил и обяснил, че се е припознал. Това обаче не задоволило пътуващите в микробуса, един от тях излязъл, приближил се до А.З. и го пробол с джобния си нож в задната част на лявото бедро. След нападението тримата потеглили в неизвестна посока, а раненият мъж позвънил на тел. 112 и потърсил помощ в Спешния медицински център.

При прегледа лекарите установили повърхностна порезна рана с дължина около 3 см, без опасност за живота му. Криминалистите предприели незабавно издирване на извършителя и на ул. „Н.Й.Вапцаров” в Костинброд засекли въпросния микробус и установили посочените от потърпевшия трима мъже. В хода на разследването се изяснило, че извършител на деянието е 17-годишен местен младеж, известен на инспекторите от детска педагогическа стая, регистриран за кражби.

Авторът на престъплението е задържан за 24 часа, като след снемане на обяснения е предаден на родител. Срещу него е образувано досъдебно производство по чл. 325 от НК. Разследващият екип продължава работата по пълното изясняване и документиране на случая.

Последвайте канала на

1203 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини