Силвио Берлускони: Ще спася Италия

  • 06 декември 2012 11:29

  • 913
  • 1
Силвио Берлускони: Ще спася Италия
©

Не мога да позволя страната да се пусне в пропастта на рецесията, каза бившият италиански премиер Силвио БерлускониСилвио БерлускониСилвио Берлускони - италиански политик и предприемач, собственик на ФК Милан. Роден в Милано на 29, предаде РИА Новости.

По този начин политикът заяви готовността си да се кандидатира за шести път в живота за министър-председател. "Икономиката е на ръба, безработните се увеличиха с един милион, държавният дълг расте, покупателната способност пада, данъчното бреме става непоносимо Не мога да допусна моята родина да изпадне в рецесия", каза той снощи пред активисти на партията си Народ на свободата. "Привържениците ми ме засипват с молби да се върна начело на партията си", допълни Берлускони. Според него ситуацията в страната се влошила след като той отстъпи поста си на Марио МонтиМарио Монти Марио Монти – италиански политик и икономист. Роден на 19 март 1943 г. във Варезе, северна в средата на ноември 2011 г.

Заявлението на политика не може да се смята за окончателно връщане в политиката, защото нееднократно е заявявал, че ще се кандидатира за изборите, а по-късно се е отмятал от думите си. Днес се очаква среща на ръководството на политическата формация. В същото време правителството обсъжда проект, предвиждащ осъдени лица да не участват в избори, допълва руската медия.

Последвайте канала на

Валери Зайцев
913 1

Коментари 1

Добави коментар

2012.12.06 | 19:00

1
Мафията и нейния бос=бсп и сер-гей

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини