Глоби за всички, които не пускат децата си на градина

  • 06 декември 2012 07:19

  • 2319
  • 9
Глоби за всички, които не пускат децата си на градина
©

Задължителната детска градина няма да отнеме възможността на родителите да прекарват повече време с децата си, заяви в ефира на сутрешния блок на Нова телевизия зам. - министърът на образованието Милена Дамянова.

Тя е категорична, че с промените в закона не се отнема участието на родителите в образователния процес на малчуганите.

Дамянова съобщи, че и в момента в София има места в детските градини за 5 - годишните. Тя обясни, че не е нужно децата да ходят задължително в общинска детска градина. По думите й, малчуганите могат да посещават и частни градини.

Зам. - министърът на образованието информира, че ще има глоби за всички, които не включат децата си в предучилищното образование. Санкциите са в рамките на 50 - 100 лв. Милена Дамянова обаче е категорична, че няма веднага да се прибягва до глоби.

Дамянова съобщи също така, че домашното образование напълно противоречи на новите закони. Според нея то възпрепятства децата да се социализират.

Последвайте канала на

Десислава Станева
2319 9

Коментари 9

Добави коментар
Идиот

2013.04.16 | 14:50

9
На майка й мутката! ПсихоПатка! Бат Боко е д'ръта хиена - всичките му министърчета са некви младоци дето и хабер си нямат от политика и изпълняват чинно чужди заповеди!

2013.02.04 | 18:15

8
Глоби за всички, които са живи и за умрелите също!
netakti4en

2012.12.13 | 23:34

7
Неразбирам, тази в алкохолен делириум ли е изпаднала или просто е тъпа!!!! Моето дете е на Частна детска градина, и всеки месец плащам 500 лв заради некадарните ни политици понеже не ми приеха детето,а сега искат да го направят и задължително, ами да ми плащат градината както и на всички останали деца който не са приети в мизерните ни държавни детски градини...аз не ги плащам защото ми харесва а и предполагам че 80% са така. То бива наглост и безочие ама тва е висша форма на Тъпанарщина!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2012.12.13 | 23:34

6
И сега какво? Насила ще ми пълните градините с мангали? Вече всеки закон се приема за бъдещите "мнозинства". Все едно не знаете, че няма "нормален" родител който не желае детето му да се социализира? Не желая детето ми да приема за нормално съществуването на тези паразити.
milena

2012.12.11 | 09:36

5
Не знам как са й дали власт на тази малоумната госпожа да се разполага така с децата ни, вместо да въведат дистанционното домашно обучение, те даже и ще ни глобяват ако не им дадем току що проходилите си деца. Госпожо Дамянова, капацитета ви лъсна пред цяла България. Има и друг начин циганите да се образоват.Домашното обучение ТРЯБВА да бъде въведено като алтернатива, защото има мноооооого родители,които не желаят да изпращат децата си в зверилниците, както ги нарича нашия педиатър. А вие го забранявате, ще глобявате и в затвора вкарвате родители. Вие нямате представа от семейство, деца, родителство, обучение, възпитание, училище, детски градини, детска психика за да създадете толкова беззаконен закон граничещ с липсата на разум. Тази жена да се маха от политиката, аман от простотии , аман хора, които нямат акъл, но са им дали власт да си измислят закони. Аман от простаци във властта.
Здравомислещ

2012.12.11 | 09:35

1
Ами то ще има мангалски детски градини и Български то е ясно ще стане като с училищата,като всяко 4 то дете е циганче в една група от 20 деца ще има 5 мангала,кой е луд да си даде дето в такава група,че майката проституира на магистралата а детето и в една група с моето и хоп децата болни от венерически болести.Не искам цигани в групата на дето ми.
Аз

2012.12.11 | 09:36

4
Какви 5 мангала? В Сливен от 12 училища 4 са изцяло цигански. Родителите са принудени да водят децата чак до центъра, където е най-близкото училище, където циганите са все още малцинство. За какво си говорим въобще?
netakti4en

2012.12.11 | 09:36

3
Неразбирам къде се намесиха нещата за мангалите, в случая няма нищо общо с темата... То че е така така е не споря но за мен по важното е как след време ако детето ви не е прието в детска градина имате нямате пари ще сте задължени да го дадете на частна ;) ако не Глоба, край на бабите гледачки, свекървите могат да си отдъхнат най после ... хахахаха, И да верно и е курвенски погледа, + синките под очите говорещи за тежки вечери (ако тази е майка я разбирам защо иска да се отърве от децата ) :) :)

2012.12.11 | 09:35

2
С този Курвенски поглед добро не ни чака.

Добави коментар

Водещи новини