Патрулка се натресе в стълб, за да избегне автобус

  • 03 декември 2012 16:26

  • 1415
  • 1
Патрулка се натресе в стълб, за да избегне автобус
© Дарик

Полицейска кола се блъсна в стълб от улична лампа в Разград и я огъна, шофьорът е откаран в болница за преглед, но няма наранявания.

Водачът на служебната „Лада Нива” е районен инспектор в село Киченица – обясни шефът на РУ”Полиция”-Разград Валентин Стоянов. Прибирал се е от мястото на изпълнение на служебните си задължения. Според първоначалнаат информация на гаровия път в Разград предприел изпреварване на автобус, в същото време обаче и рейсът започнал да изпреварва паркирана кола и засякъл патрулката. Полицейската кола се блъснала в стълба, на който преди време имаше улични лампи, но сега е само опорна точка на кабелния оператор на близкото село Стражец. От удара стълбът се е огънал, колата се завъртяла на почти 360 градуса, предното стъкло е счупено, както и десния фар. Водачът се е оттървал с уплаха, но профилактично е откаран за преглед в болницата в Разград.

Продължава изясняването на обстоятелствата около инцидента. Движението по пътя към жп гарата не е спирано, пристигналите на мястото на реда полицейски служители избутаха собственоръчно колата встрани от шосето.

Последвайте канала на

1415 1

Коментари 1

Добави коментар
Intruder

2012.12.04 | 16:09

1
Ам да си бяха пуснали буркана, стълба щеше да се измести..

Добави коментар

Водещи новини