Скандал в Англия! Футболист се бърше с банкноти

  • 02 декември 2012 20:13

  • 5208
  • 0
Скандал в Англия! Футболист се бърше с банкноти
©

Огромен скандал избухна в Англия. Вестник "Сън" публикува снимка на защитника на "Уест Бромич" Лиъм Риджуел, който използва пари вместо тоалетна хартия.

28-годишният играч е клекнал над тоалетната и бърше задните си части с банкнота от 20 паунда. В ръката си Риджуел държи още няколко банкноти с лика на кралицата, а на пода около него има цяла дузина от парите, които се равняват на почти хиляда паунда. Футболистът обясни, че снимката е била "шега", с която е искал да развесели приятел. Фотосът е направен в банята на дома на Риджуел в Барнт Грийн, Бирмингам, който е на стойност 1,5 млн. паунда, и е изпратен на "Сън" от анонимен фен на "Уест Бромич".

"Стана у нас преди около 8 месеца като шега, за да разведря приятел, срещу когото тъкмо бях спечелил личен бас. Възнамерявах само той да види снимката, но сега е публична. Мога да разбера как ще бъде изтълкувана. Съжалявам за това, което може да причини", каза Риджуел. От "Уест Бромич" очаквано не бяха особено очаровани и казаха, че ще го глобят. "Това е лично нещо на Лиъм, което стана публично. То не поставя клуба в добра светлина и ние ще се занимаем с въпроса вътрешно. Със сигурност ще има глоба. Но заявяваме, че откакто Лиъм се присъедини към нас преди 11 месеца, поведението му е за пример", казаха от "Уест Бромич".

Последвайте канала на

Константин Тодоров
5208 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини